Професионални серии за коса - тема 86

• 64 159
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Фрея, прекрасна както винаги!
Уау Магнолия,  ти си истинска колекционерка  Laughing
В момента незнам дали имам точно топ 5, но това от което съм най-доволна:
1.Шампоан, балсам и протеиновия крем на Алтерна Рипеър - плътност, блясък обем.
2.Серума абсолют рипеър (стария вариант) - много ми харесваше.
3.Ботокс терапията на ЛП
4.Милк шейк терапията.
5.Серума Еликсир Ултим златния.
Във времето ми се мени топ 5 според нужддите на косата.

# 31
Фрея благодаря за новата тема  bouquet

Моите топ 5 за в момента са:

Протеин - Redken extreme - шампоан, балсам и anti snap

Хидратация - шампоан Nutri-termique на Kerastase и старият вариант на маската на Macadamia

Финиш - Pureology Hidrate shine max много добро олио, доста гъсто и мазно, но въпреки това не омазнява косата и много добре се справя с фризитата.Уникален блясък.
Shu Uemura Satin Design polishing milk white tea крем който използвам когато изправям косата. Косата след него е мека, гладка и с блясък.
Kerastase Nectar thermique

Loreal Aminexil - много добри и ефикасни ампули против косопад.

Colorphlex - задължително използвам при всяко боядисване. Както и комплекта на Colorphlex за домашна употреба (шампуан, балсам и детанглер).

Edora, setony благодаря ви момичета  bouquet
Малко по нататък съм решила да пробвам серията на Alterna за блондинки  Flutter

# 32
  • Sofia, Bulgaria
ТОП 5(за момента):
1.Архитекта на Kerastase-шампоан и маска-Любима серия Hug
2.Концентратите  Fusio Dose Kerastase всичките Peace -Отговарят точно на описанието си Praynig
3.Discipline Kerastase-шампоан и маска Прави косата по-подредена,подвижна и някак си по-жива
4.Ампулата – ботокс за коса L`Oreal Professionnel Fiberceutic
5.Еластисайзър екстрийм Philip Kingsley -дава ми нужната хидратация
Забелязвам,че косата ми обича повече протеин newsm78

# 33
Магнолия утрепа рибата! Simple Smile Къде ги държиш толкова?! Аз съм окупирала две рафтчета в душкабината и 2 в банята и то при положение, че се старая да не задържам продукти. Нещо, което на момента не ми се отрази добре го подарявам.

5-те любими продукти към момента са:

1. Алтерна Рипеър серията шампоан и балсам. След нея усещам косата си уплътнена, подредена и изобщо супер! Simple Smile
2. Дитанглърът на JMO с цитрус и нероли: заглажда връхчетата, прави косата ми много лека.
3. Олаплекс 3, за домашна грижа. Много ми заздрави косата, почти не виждам от ужасните цъфтежи и накъсвания, които ме бяха налегнали последната година.
Вчера си я направих като първо измих косата с ДПШ, защото не я бях мила отдавна с такъв и се чудех кога, та реших преди Олаплекса, въпреки, че пише, че се нанася на неизмита. Постоях около 30мин. Изплакнах с бамбуковата серия на Алтерна за обем ( не ми харесва особено, защото ми идва доста лека) Малко дитанглъра и термо спрей и стана супер!
4. Кокосово масло: не знам дали изобщо може да се причисли към проф.продукти, но за мен това е страхотен продукт за грижа за косата
5. Алтерна термо iron spray.  Най-доволна засега от него от всички термо-защити, но искам да пробвам термоспрея на sexy Hair.

# 34
4. Млякото на Давинес Ol/ All in one: Не съм срещала из темите да споменатавате тази марка, но имат хубави продукти. В момента с този продукт съм заменила млякото на Алтерна: много лека текстура, също като Алтерна хидратира добре. За разлика от нея, обаче, има по-силен стилизиращ ефект, прибира косите да не бухват и оформя хубави вълни. Не съм го пробвала все още при изпарвяне със сешоар как се държи, но предполагам, че ще харесам ефекта.

Може ли линк на това мляко?

# 35
  • Benelux / Varna
Нямам топ 5 продукти, още по-малко пък професионални, тъй като от съвсем скоро ви следя  ( последните 10 странички от старата тема) и още нито съм се ориентирала в продуктите, нито пък съм имала възможноста да изпробвам част от тях. Нядявам се това да не е проблем да се запиша сред вас, но ако прецените че е, не се притеснявайте да го споделите.

# 36
zornitsa добре дошла  bouquet
Естествено, че не е проблем за никоя от нас. Темата е отворена за всички  Peace
Успех в покупките за коса и дано от първият път намериш твоите  Hug

# 37
  • София
Фрейчка, прекрасна тема, с прекрасен въпрос  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes С удоволствие я прочетох, и да ви призная и записки си водих  smile3508
Със сигурност ще чета първите страници отново  Heart Eyes

Магнолия
, машала  smile3544 Падам от стола  Joy Оглавяваш топ 5 на маниачките  Mr. Green

Зори, разбира се, че имаш място  Hug Аз също съм сравнително нова в темата  Hug

Моите топ 5, от позицията на новак са:

1. Кератиновите шампоан и маска на Напура - това беше серията, която възкреси моята коса от пепелта  Laughing Невероятна, лека, с прекрасен резултат серия, мека, лъскава, жива коса.

2. Олео Релакс на Керастаз - най-любимата ми серия за всички времена! Обожавам я и вече ще я пазарувам в 5 литрови туби. Mr. Green Има я в Енцо, за всички, които я търсят  Heart Eyes

3. Аргановата маска на Наши  Heart Eyes Еластисайзър екстрийм, както и екстремния хидратиращ балсам  Heart Eyes Серията с масло от Янгу на Кюн  Heart Eyes  Детанглър с цитрус и нероли  Heart Eyes - любими, любими продукти!

4. Нутритермик серията на Керастаз - прекрасна е също, не оставам без нея!  Heart Eyes

5. Всички ампули на Керастаз - абсолютния ми фаворит в ампулите!  Heart Eyes  

Май се очертава, че Керастаз много добре ми се отразяват  Crazy

Не мога да не спомена и за едни от най-правилните покупки, които съм правила, свързани със здравето на косата - терапевтичната преса и сешоар Парлукс. Заслужават си всяка стотинка!

# 38
Маската Олео Релакс я има в parfimo - http://www.parfimo.bg/kozmetika-kerastase-nutritive-oleo-relax-m … ry-rebelliou-hair Peace
Юруш, че са останали няколко бройки Mr. Green

Зори, добре дошла сред маниачките Laughing Hug

# 39

4. Кокосово масло: не знам дали изобщо може да се причисли към проф.продукти, но за мен това е страхотен продукт за грижа за косата

от кой сайт го поръчваш ?

# 40
veli977, не съм го поръчвала от сайт. Има едно био-магазинче в квартала ми и оттам си го купувам. За съжаление, счупих бурканчето, та не мога да се сетя и за марката, но мисля че няма голямо значение каква е. Важното е да е студено пресовано. В Зоя  има , но ако се поразстърсиш го има и в одста други сайтове.

Виждам, че доста споменавате маската Олео релакс и се заинтригувах Simple Smile. С коя друга маска може да се сравни? Примерно с маската на Дензифик дали е подобна като ефект?

Вивиан, и аз като теб за Парлукса! Направо се родих с този сешоар!  Heart Eyes Сигурна съм, че си писала за терапевтичната преса , но не си спомням. Blush Каква марка е и как я ползваш?

Зори, аз съм от по-малко от година в темата и все още се чувствам новачка за някои неща. Особено когато Белисима заговори за поликвати!  Mr. Green  Hug

# 41
  • Чукарландия
Момичета, от къде купувате терапевтичните преси и сешоари Парлукс? Hug

# 42
Виждам, че доста споменавате маската Олео релакс и се заинтригувах Simple Smile. С коя друга маска може да се сравни? Примерно с маската на Дензифик дали е подобна като ефект?
Ох, че ми е сложен ник-а ти за обръщение ooooh! Mr. Green Hug Та затова направо - денсифик е уплътняваща серия, по скоро протеинова, докато олео релакса е хидратираща, изглаждаща, при момичета с тънки или нетретирани коси може да отнеме от обема.

# 43
И мен ме заинтригувахте с този Олео-релакс  ooooh! Колебая се между маската олео и маскинтенз. Може ли да сравните двете?  Praynig  bouquet

# 44
Аз също съм новак в използването на професионална козметика за коса и все още се опитвам да опознавам нуждите на косата си, но на този етап нещата от които съм най-доволна са:

1. Нектар термик на Керастаз - прекрасен аромат, защита и краен резултат върху косата ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
2. Нутри-термик шампоан и маска на Керастаз - страхотна хидратация  Heart Eyes В комбинация с нектара получавам една гладка, еластична коса със страхотен аромат и блясък  Heart Eyes
3. Fusio dose на Керастаз - оранжев и зелен
4. Коприната на Chi - уникален финиш, без който не оставам никога. Дори и след използване на неподходящи шампоани и маски, коприната накрая оправя нещата  Heart Eyes
5. Цялата серия Satin oil на Keune - една серия също за много добра хидратация, даваща и чудесен блясък   Peace

Общи условия

Активация на акаунт