Професионални серии за коса - тема 86

• 64 438
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Авианда,
Плзвала съм и двете, а също и Наши (което харесвах доста) и в чуденката ти определено бих взела Матрикс. Peace

# 91
El_83  Hug така е, в последствие се усетих, че пиша само за хидратиращи, но се стремях да спомена тези, които трайно са си заслужили позициите  Simple Smile
Протеин, за мен най-добрият е двете стъпки на Афоджи, от който само първата стъпка съм ползвала, заедно с хидратираща маска. За мен няма по-силен и видимо заздравяващ косата продукт от него  Peace На второ място слагам и реконструкторът със зелен чай пак на Афоджи, защото въпреки че е само финиш продукт, действа много добре напред във времето при системно използване. Друго протеиново, от което наистина да  виждам ефект не се сещам в момента. Но всички протеинови серии, които съм имала са оказвали втвърдяващия си ефект.

И да не забравяме, че не всичко опира до усещане на съставки в съдържанието на продуктите. Както сме свикнали да казваме, че в една серия усещаме повече протеините или другите съставки, в зависимост от състоянието и в момента. Понякога просто серията/продуктът не е за нас  Grinning Ето аз примерно с червените Тиги-та не се разбрах и след толкова време и промяна в косъма ми, пак не се разбирам, сега даже изобщо. С шампоанът добре, въпреки че не ми харесва самостоятелно, ми допада това как се комбинира с повечето ми хидратиращи маски, балсамът обаче е пълна скръб при мен. Не мога да си представя как на някои от вас им идват хидратиращи и изобщо супер за косите ви, за моята не правят почти нищо. Така че не всичко е до съдържание и период, понякога има продукти, които просто не се харесват на косата ни.

# 92
Момичета препоръчайте ми гребен  (  някъде беше споменавано за четка със естествен косъм от глиган ) или четка , да не накъсва косата и да се разресва лесно .
Има на промоция в enzo този гребен, някой има ли го ?
http://www.enzo.bg/tangle-teezer/salon-elite-greben-za-kosa/

# 93
Избрах олиото на Матрикс, благодаря ви момичета Heart Eyes
Макар, че имаше много изгодни комплекти на Orofluido с маска и още 2 комплекта Crazy

И по темата - използвам от няколко седмици шампоана Full Repair на Джон Фрида. Не е лош, измива добре, без да пресушава, но не бих го взела отново. Откъм хидратация на косата може и повече, но не е лош шампоан, хубавото е, че е подходящ и за боядисана коса.

# 94
veli977, Tangle Teezer не е гребен, а четка и е много е добра Peace Снимките в енцо явно са те заблудили. Потърси снимки в гугъл да се ориентираш как изглежда. Имам я във варианта The Original - http://www.enzo.bg/tangle-teezer/the-original-greben-za-kosa/. Разликата между двете май е само във формата, почти еднакви са. Преродих се с тази четка! Изобщо не скубе и косата се разресва бързо и безболезнено. За къдрави и чупливи коси, склонни към залитане или просто оформени със стилизант, е незаменима.
Имай предвид обаче, че като всяка четка прави косата по-пухкава. Ако косата ти е леко чуплива и нямаш особени проблеми с разресването, по-добрият вариант е гребен, за да не ти бухва като я срешеш.

# 95
 Момичета, коя терапия в салон ви се хареса най-много?

# 96
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Beautyholica, благодаря за мнението за Маскинтенз  bouquet Не знам защо, но май към нея клоня. Косата ми е нормален към тънък косъм, но изключително "жадна"- всичко поема и никога и нищо не ми е утежнявало до сега.

И моята е такава..вмомента даже суха и претенциозна заради смяната на сезоните.Още по-жадна,и 5 маски да й сложа,всичко поема и иска още.Други проблеми не ми прави.
Смених с по-мазнеещи и тежки продукти,защото рутинните такива,които ползвах пролет/лято сега идват леки и недостатъчно работещи за косъма.

Имам два Tangle Teezer и не съм очарована.Много са неудобни за държане и сякаш сресват повърхностно,тоест повечко време отнема да се разреше от-до косата.Иначе да,по-малко скубе.

Мatrix exquisite oil е винаги добра идея. Peace

# 97
Фрея това ли е хидр.маска с кафява капачка ? http://www.arlen.bg/product/2447/hidratirashta-maska-za-suha-i-i … g-mask-250ml.html че на мен ми бие на черно и да не объркам нещо  Rolling Eyes
И също на Афоджи лилавия шамп. с какво го съчетаваш ? На мен шамп.ми харесва но балс. не -затова рядко ги ползвам.Даже имам чуството че хидратацията от ш. се губи след балс.-който го усещам един особен-изсушаващо-остъргващ  newsm78

Някой може ли да сравни на Мароканойл двата варианта за тънка и за плътна коса ?

# 98
  • София
Джей Ло, и на мен така ми влияе Лакле дийп кеър, суха,  невяроятно сьха коса. Почти не мога да вкарам пръсти в корена, до такава степен.

# 99
Иначе, макар и извън Топ "5" не мога да пропусна две от сериите на Шу Уемура, които имам и смятам, че са много добри - Шуши Слийк и Мойсчър Велвет - аромат... направо опияняващ.
Магнолия може ли пак да ги сравниш 2-те серии  Praynig Чела съм ти старите мнения за тях-но сякаш беше след 1-2 измивания и нещо ми се губи да има голяма разлика  newsm78 Представям си го Шушуто нещо като Дисциплин,докато другата да е чисто хидратираща  Rolling Eyes

# 100
  • София
Момичета, коя терапия в салон ви се хареса най-много?

Изключително много харесвам милк шейк терапията в салон. Косата е тежка, напоена, жилава, в същото време се усеща и хидратация. Не е лошо да ходя до някой салон, защото от много време не съм правила терапията и сега ми домъчня за уникалния аромат на продуктите  Crazy Mr. Green

# 101
  • Чукарландия
veli977, Tangle Teezer не е гребен, а четка и е много е добра Peace Снимките в енцо явно са те заблудили. Потърси снимки в гугъл да се ориентираш как изглежда. Имам я във варианта The Original - http://www.enzo.bg/tangle-teezer/the-original-greben-za-kosa/. Разликата между двете май е само във формата, почти еднакви са. Преродих се с тази четка! Изобщо не скубе и косата се разресва бързо и безболезнено. За къдрави и чупливи коси, склонни към залитане или просто оформени със стилизант, е незаменима.
Имай предвид обаче, че като всяка четка прави косата по-пухкава. Ако косата ти е леко чуплива и нямаш особени проблеми с разресването, по-добрият вариант е гребен, за да не ти бухва като я срешеш.

Наистина е супер четката на Tangle Teezer. Hug

За къдрави и чупливи коси, склонни към залитане или просто оформени със стилизант, е незаменима.

bellisssima, разсмя ме искрено за добро утро! Ние наистина сме склонни към залитане, с тия коси и професионални продукти... Joy

# 102
Привет дружина ! Сетих се с малко закъснение да бутна в моите топ 5,на първо място при Вела луксойл и Вела sp баланс скалп.Тази маска почти 2г ме спасява от дразнене,сухота и сърбеж по скалпа след боядисване.Направо не проумявам как я пропуснах.Добре че вчера се боядисах,та се присетих за тази благодат  Flutter
И сега да ви питам.Как мислите,възможно ли е Топ10 на АЛТЕРНА в ЕНЦО да не са съвсем наред?Шокирана съм от разликата в цената им в РИБКАТА и АРЛЕН .В Енцо 61.90 шампоана(маска и балсам подобно),а в другите 2 сайта 140 лева  Shocked  newsm78

# 103
Мишел, да, тази е маската. Шампоанът го съчетавам с всяка хидратираща маска, която имам. Най ми харесва с Макадамията  Peace

Привет дружина ! Сетих се с малко закъснение да бутна в моите топ 5,на първо място при Вела луксойл и Вела sp баланс скалп.Тази маска почти 2г ме спасява от дразнене,сухота и сърбеж по скалпа след боядисване.Направо не проумявам как я пропуснах.Добре че вчера се боядисах,та се присетих за тази благодат  Flutter
И сега да ви питам.Как мислите,възможно ли е Топ10 на АЛТЕРНА в ЕНЦО да не са съвсем наред?Шокирана съм от разликата в цената им в РИБКАТА и АРЛЕН .В Енцо 61.90 шампоана(маска и балсам подобно),а в другите 2 сайта 140 лева  Shocked  newsm78
Пък като видиш и количеството маска от 150мл 140лв съвсем можеш да се шокираш  Joy

# 104
  • Чукарландия
И сега да ви питам.Как мислите,възможно ли е Топ10 на АЛТЕРНА в ЕНЦО да не са съвсем наред?Шокирана съм от разликата в цената им в РИБКАТА и АРЛЕН .В Енцо 61.90 шампоана(маска и балсам подобно),а в другите 2 сайта 140 лева  Shocked  newsm78

Вземала съм си Алтерна от Ензо. Бамбуковата серия, Смуут. Всичко си и беше наред.  Peace

Само дето Топ10 в момента не е налична. А когато бъде налична, ще е с други цени, убедена съм. Hug

Общи условия

Активация на акаунт