Професионални серии за коса - тема 86

• 65 634
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
setony
Не е въпрос да няма сулфати шампоана. По-важното е да няма силикони и поликвати, каквито не липсват и в двата, които си посочила.
Скрит текст:
Аз през пролетта  си измих косата с един сапун от зехтин. Нищо друго освен сапуниран зехтин - просто така се случи, че нямаше как да се прибера и останах да преспя в хотел, в който нямаше никакви пособия за миене, а в чантата на фотоапарата ми /без който не пътувам никъде - и той стои в чанта с обективите и др. неща/ имах една мостра от такъв сапун. /Имам клиент с био магазин, но тук не му е мястото за обяснения/ Беше ме навалял дъжд, студено ми беше и ме мързеше да ходя да търся с какво да се изкъпя. Измих се със сапуна - тяло и коса. Трудно разресах косата, НО не очаквах такъв хубав обем, блясък и добър вид.

# 76
Магнолия, благодаря ти, че ги погледна  Hug , все се надявах на добри отзиви за съвместимост с ЛабелМ. ...те мислех, че са доста изчистени.
Ще го умувам още.

# 77
  • Бургас/Пз
Магнолия, аз съм за червения  Парлукс Mr. Green  Peace   Да взема и аз ли да пиша на Дядо Коледа, пък да видим дали ще ме огрее  Sunglasses

Като заговорихте за амлата, се сетих , че имам останали две-три пакетчета - амла, шикакай и касия. Като ми пристигне детанглера, ще пробвам в комбинация с тях какъв ще е резултата Simple Smile

# 78
Магнолия - Колексията я има при нас за 200 лв.-но пък 75 лири в комплект с ампули е още по-добре  Peace дай един линк като имаш време  Hug
Парлукса най-много ме кефи лилавия,но взех златистия че е нов цвят за 2015 г.  Mr. Green

# 79
Edora, благодаря ти Hug Все си мислех, че този си е само златист, а сега като загледах клипчето видях, че наистина бие на розово злато Crazy И той е много красив Heart Eyes

setony, подкрепям на 100% това, което ти е казала Магнолия Peace Label.m не е добър вариант и не съм видяла нищо "изчистено" в продуктите им, а даже и да има, то ще е я "без сулфати", я "без парабени" или нещо от сорта, което няма отношение към съставките, които трябва да се избягват (а именно тези филмообразуващи и трудно отстраними), за да усетиш най-добре детанглъра. Магнолия даде чудесна идея да погледнеш в Зоята за някой шампоан. Нито Lakme върши работа, нито Label.m. Peace

Магнолия, наистина може и самата амла в шампоана да ми е изсушила Thinking Така или иначе точно този шампоан не бих си купила. Може другите видове на Khadi да са по-удачни за мен.

# 80
Бел  Hug човек на изкуството съм и държа всичко да правя красиво. Драго ми е когато се харесва и оценява, темата ми е любима все пак  Hug bouquet

Моите топ 5 (едва ли ще изненадам някого  Grinning)

1.Маска Мароканойл хидратиращата с кафява капачка за плътен косъм.
Най-богатата хидратация за косата ми до момента.
2.Маска Макадамия (оригиналната, първата)
Хидратиране, виталност, гъвкавост, мекота, гладкост.
3.Л2
Задължителен финиш, който има заздравяващ ефект във времето.
4.Дълбокохидратиращ шампоан Афоджи
Най-напомпващия шампоан, изпълващ косъма с влага.
5.Лукс Ойл на Вела СП
Перфектното олио за моята коса. Блясък, гладкост, защитен гъвкав косъм.

# 81
  • Казанлък
Много се навивам за едно ново сешоарче за коледа  Twisted Evil

# 82
Ох, с тези сешоари как ме подпалихте и мен  ooooh! Добре, как е възможно да съм толкова поддатлива   Whistling Аз отдавна се каня да сменя моя и то не заради друго, а защото буквално ми откъсва ръката...Още повече се старая да го държа и по-далеч, та е кошмар  Crossing Arms Подтикната от лекият Парлукс, реших да претегля моя на домашната везна- 600  грама сешоар и 115 гр. дифузер  ooooh! вече почти не използвам дифузера, но все пак...Ако най-лекият Парлукс 385 е 400 гр, то колко ли са другите  Thinking не мога да намеря инфо по въпроса (а и явно не знам къде да търся). Моят уж бил с професионален мотор и за това е толкова тежък, но го използвам зима и лято, абсолютно на всяко миене  Embarassed До сега за толкова много години май нямам спомен да съм оставяла косата да съхне сама...Та в този ред на мисли ми се иска да инвестирам и в сешоар, който хем да е професионален, хем да е лек. Ако може да ми съдействате да намеря теглото на моделите Парлукс.  bouquet
Магнолия, аз бих взела категорично червеният или всъщност...май ярко зеленият  Mr. Green Heart Eyes

# 83
Кое от двете да взема  newsm78 За ориентир харесвам олиото на Наши, за непокорна коса Митик Ойла Heart Eyes. Може ли мнения за олиата, че не мога да избера. Предполагам и двете са хубави, но кое да е се чудя.

варианта с монои

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 22:30 от avianda

# 84
Дори и аз съм на път да си купя сешоар заради вас  Joy а не използвам такъв.
Мнооого рядко се суша, никога цялата коса. Обичам да ми съхне сама косата  Mr. Green
Дано се овладея, че едни 200лв. не са ми излишни.

СНОЩИ СЕ ИЗМИХ С дИЙП КЕЪР НА лАКМЕ- шампоан и балсам, косата ми стана ужасно суха  Rolling Eyes, не ги ползвам за първи път.
Не знам защо така, за първи път ми се случва такова нещо  Thinking никой финиш не оправи положението и цял ден ме е страх да си пипна косата  Mr. Green имам чувството, че ще се счупи в ръката ми.
Сега ще ходя да я мия  и не знам с какво да омекотя тази слама, с която се сдобих. С обем е иначе, но е слама  Mr. Green

# 85
Ох, с тези сешоари как ме подпалихте и мен  ooooh! Добре, как е възможно да съм толкова поддатлива   Whistling Аз отдавна се каня да сменя моя и то не заради друго, а защото буквално ми откъсва ръката...Още повече се старая да го държа и по-далеч, та е кошмар  Crossing Arms Подтикната от лекият Парлукс, реших да претегля моя на домашната везна- 600  грама сешоар и 115 гр. дифузер  ooooh! вече почти не използвам дифузера, но все пак...Ако най-лекият Парлукс 385 е 400 гр, то колко ли са другите  Thinking не мога да намеря инфо по въпроса (а и явно не знам къде да търся). Моят уж бил с професионален мотор и за това е толкова тежък, но го използвам зима и лято, абсолютно на всяко миене  Embarassed До сега за толкова много години май нямам спомен да съм оставяла косата да съхне сама...Та в този ред на мисли ми се иска да инвестирам и в сешоар, който хем да е професионален, хем да е лек. Ако може да ми съдействате да намеря теглото на моделите Парлукс.  bouquet
Магнолия, аз бих взела категорично червеният или всъщност...май ярко зеленият  Mr. Green Heart Eyes

Погледни тук: http://www.parlux.co.uk/parlux-385-powerlight.html
В Specification има теглото на всички  модели

# 86
Edora, благодаря  bouquet
Разгледах всички и само 385 е 450 гр, другите са около и над 500  Tired Май няма пълно щастие...А не знам колко съществена ще е разликата в тежестта между 450 гр и моя 592 гр  Thinking Ще пообмисля преди да поръчам  newsm78

# 87
Фрея, поздравявам те и аз за прекрасната тема. С интерес следя публикации ви ( чаках и тези на Фрея) и дори си записвам  #Crazy
Обаче повечето ТОП 5 са за хидратиращи продукти.....Споделете и нещо протеиново  bouquet
Аз по късно ще споделя моя скромен опит, макар че продуктите ми не са от често коментираните тук напоследък

# 88
Олио за коса мн рядко ползвам,но avianda,това на Метрикс ExquisiteOil е наистина чудесно и ако трябва да купувам,ще е в началото на списъка.Има го в три вариации,според това каква грижа търсиш.
За Оро-то нямам впечатления.

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 00:46 от Beautyholicа

# 89
Beautyholica, благодаря за мнението за Маскинтенз  bouquet Не знам защо, но май към нея клоня. Косата ми е третирана доста, боядисвана, нормален към тънък косъм, но изключително "жадна"- всичко поема и никога и нищо не ми е утежнявало до сега.

Общи условия

Активация на акаунт