Професионални серии за коса - тема 86

• 65 628
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
http://danibani.snimka.bg/daily/111.560019.36172192
Ето така ми се начупва косата и след като я разреша, прилича на кошница  #Cussing out
Забравих да включа в топ 5 маската Мароканойл за плътна коса, кафявата капачка. Много добра  Peace Имам и балсама,но не съм го тествала.

# 61
Магнолия, доколкото виждам, почти няма разлика между двата.
3200 е с 75куб.м/час, а 385 е с 79 и ватовете на първия са малко по-малко от на втория.
А за цвета....аз не бих могла да избера! Има много яки! Ако съм на твое място ще хвърлям чоп.  Joy

# 62
Магнолия, аз в този лилавичкия съм се влюбила Two Hearts
Скрит текст:
Пак ще си го прося за Коледа Whistling Макар че сигурно пак ще получа отговор "Ама сешоарът ти нали си работи?" Crossing Arms
Май първо трябва да измисля как да спре да работи Twisted Evil Joy

На второ място класирам яркорозовия, след него червения Heart Eyes

Въобще всички са страхотни! Гледай само каква прелест Crazy
Скрит текст:
Който и цвят да избереш, няма да съжаляваш Heart Eyes
Аз лично си те представям с един червен Flutter Първия път като се видяхме беше облечена в червен костюм и забелязах, че страшно много ти отива този цвят, а не на всеки му ходи Heart Eyes Така че гласувам за червения Peace

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 17:36 от bellisssima

# 63
  • София
Относно сешоарите Парлукс виждам че в енцо са на много по ниска цена отколкото в останалите. И аз съм хвърлила око на парлукс 385 , но много ме озадачи разликата в цената при енцо и на какво може да се дължи. Някой купувал ли си е такъв сешоар от енцо?

# 64
4. Млякото на Давинес Ol/ All in one: Не съм срещала из темите да споменатавате тази марка, но имат хубави продукти. В момента с този продукт съм заменила млякото на Алтерна: много лека текстура, също като Алтерна хидратира добре. За разлика от нея, обаче, има по-силен стилизиращ ефект, прибира косите да не бухват и оформя хубави вълни. Не съм го пробвала все още при изпарвяне със сешоар как се държи, но предполагам, че ще харесам ефекта.

Може ли линк на това мляко?

alex.viki, ето тук може да прочетеш описанието на продукта. https://www.birchbox.com/shop/davines-oi-all-in-one-milk

Иначе, ако питаш откъде може да се вземе, аз по принцип от фризьора ми взимам продуктите на Двинес. Обаче наскоро открих, че някои техни неща са ги пуснали в онлайн магазина ан Римедум (явно защото имат и лечебни серии). Млякото също го има там, при това на цена с около 30% по-ниска отколкото във фризьорския салон. За шампоана и балсама от същата серия също много добри отзиви чух и на по-късен етап мисля да ги изпробвам.

Магнолия , както ти е писала и Kolshes Madel, моделът 385 е по-мощен и с по-голяма въздушна струя. Долкото съм запозната, като недостатък на Парлук изтъкват това, че са по-тежки в сравнение с други проф. сешоари. Не видях 3800 колко тежи, но 385 се води най-лекият им сешоар, около 400 гр. му е теглото по спомен, лекичък е наистина. Това също е важно да го вземеш предвид, особено при дълги буйни коси като твоите Simple Smile. Предният ми сешоар тежеше тонове в сравнение с този и направо ми изтърпваш ръката при продължително сушене. За разликата в самото сушене вече писах, така че аз 385 не си го сменявам за нищо друго!
За цвета те разбирам напълно. При мен тази дилема ми удължи с около 2 дни избора на сешоар  Joy. В крайна сметка взех златисто розовия.

# 65
Edora кой е този златисто-розов, че нещо не се ориентирам  newsm78

# 66
  • София
Магнолийка, аз също мисля, че няма особена разлика между по-новите модели. Всички са перфектни!
Моят е 3500 Кeramic/ Ionic, кърваво червения  Heart Eyes Мощен е като идиот  Joy

Бели, и аз вече съм готова с писмото ми до дядо ти Коледа, ама не знам ... ще видим  Mr. Green
Комбинирания уред на Филипс  искам  Mr. Green

Дриймър, косата ти е супер, защо не си я харесваш? Ела да видиш моята ... някои части са почти прави, други са на такива къдрици, че се вдигат 10 см. по-нагоре, като пружина  ooooh!

# 67
Edora благодаря  Hug

# 68
Кьолшес Медел, мерси за отговора  bouquet .
Аз точно се бях поспряла от покупки за коса, мислех, че съм се затрупала, но като ви чета,май още може  Mr. Green .
Съгласна съм, че понякога се забравят продукти, а косата има различни нужди в различни периоди.Сега като прочетох за коприната на Чи и си я прередих на първи ред, че беше в забвение.

Прелестни са всички цветове, Магнолия - труден избор!

# 69
  • София
Кьолнско момиче  Hug и аз към хвърляне на чоп съм се насочила  Joy
Отдавна замислям нов сешоар, но понеже много рядко ползвам такъв /обикновено я оставам да се изсуши сама или духвам корените за минута или си лягам (обичайно) с мокра коса / все отлагах да реша дали да е Паралукса или Kолексия. Много похвалихте Паралуска, а и с тази добра цена в енцо... Иначе Колексия също много добри отзиви има. Ампулките за терапия не са задължителни, а могат да се ползват понякога. Освен това една ампулка не се изразходва с едно сушене, а с няколко. Изобщо много плюсове. Само цената му е минус  Joy някаде около 120 лири, което е над 300 лева. Заради терапиите, навярно в един момент и него ще поръчам - някъде около Коледа  Joy Joy hahaha

-----------------------------------
Сега искам съвет от вас.
Споделих за терапията на Профайбър в учебния салон на Лореал  #Cussing out Та сега ще я мия косата тази вечер и се чудя дали да я измия с шампоана и маската /дадоха ми едно мостричка  hahaha откъсна им се от душата / и да я оставя да изсъхне сама за да видя как се справя серията или да измия с Керастаз Дисциплин и да направя същото, а с Профайбър на следващото измиване. Клоня към второто, за да видим дали се запазва "ефекта" на терапията, както твърдят, за 4 измивания.

----------------------------------
По отношение на Детанглъра с нероли
Чуденката с кой натурален шампоан , който няма силикони, поликвати, парабени, сулфати и т.н. може да измиете за да видите как действа детанглъра мисля, че намери решение в един обикновен /дори и непрофесионален / био шампоан. Например:

http://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D … %D0%BD%D0%B8-v191

Смятам, че един такъв шампоан, макар и не професионален ще помогне да се усети Детанглъра. Нещо повече - има не малко добри непрофесионални био продукти за коса, които правят красива косата. Последно такива си купих при ходене до Гърция за 4 евро шампоан и 5 евро маска. Страхотни са - шампоана е много изчистен - никакви силикони, парабени, поликвати, пропилен, сулфати и т.н.

----------------------------
Редактирам се набързо Simple Smile
Благодаря на всички за съветите за Паралукса  Hug Дълго го писах отговора, че ме занимаваха и с работа и вие сте писали след Кьолшес Медел.
Сега остава да сведа избора до червения /Бели  Hug/ и розово-златния Simple Smile

Колексията я намерих в Англия на цена от 75 лири с подарък осем ампули. Направих запитване за доставката до БГ и ако ми отговорят удовлетворително усещам /само усещам  Mr. Green/, че ще поръчам после и от там.

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 18:59 от Мagnollia

# 70
Магнолийка, аз бих направила второто, точно както казваш, за да видя дали се запазва ефекта. Така или иначе ги имаш закупените про файбър, имаш време да си ги ползваш. Peace

А относно детанглъра, също съм съгласна с теб, защото аз най-хубаво усещане на косата от натурален шампоан (макар че пак ми оплитаха) имах с тези на Кхади от зоята и после с детанглъра ми се получаваше страхотно в началото.  Wink

# 71
В действителност, шампоаните на био марките също са добър вариант за детанглъра, а и цената им е по-ниска Peace Само да не е някой изсушаващ. На мен шампоана с амла на Khadi доста ми изсуши и двата пъти, в които го пробвах. Макар че след него нанасях детанглъра, пак си усещах лека сухота особено в краищата.

# 72
  • София
На мен шампоана с амла на Khadi доста ми изсуши и двата пъти, в които го пробвах. Макар че след него нанасях детанглъра, пак си усещах лека сухота особено в краищата.

Амлата наистина поизсушава косата. Аз съм правила терапия с масло от амла и други индийски билки. Косата стана много плътна, но поизсъхна. Бих препоръчала някой лек хидратиращ шампоан, например на Язон/Джейсън - от айхерб са най добри цените.

# 73
Белисима, ето това е злтисто-розовия. Сега видях, че го водят Light Gold
https://www.parluxus.com/parlux-385-powerlight-hair-dryer-gold

# 74
Аз да си призная нямам много опит с изчистени био продукти, някога бях доволна от Фито, по-късно им смениха и състава и опаковките и вече изобщо не ми допадаха. Някак неволно се тревожа, че или измивност или блясък ще липсва, но няма как да знам, ако не опитам.
Разрових се и първо от марките, които ползвам, попаднах на безсулфатния на Лакме http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-gentle-balance--bez-sulfati .
Друго от професионалните, което видях е тези на Лабел М. -http://www.zlatnaribka.com/labelm/za-vseki-tip-kosa-i-ezhednevna-upotreba-label , но не съм ползвала нищо на марката...
Отдавна не съм ползвала непроф. продукти за коса и ми е странно да търся такива, но знам ли...
На Веледа също разгледах, лесно се намират и имам друго на марката, което харесвам и също са ми вариант.
Или пък да си взема нещо на John Masters Organics като такъв с най-голям шанс за съвместимост с детанглъра /който още не е пристигнал/. Такива са ми размислите.

Общи условия

Активация на акаунт