Професионални серии за коса - тема 86

• 64 418
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Най-после нещо интересно и за мен  Grinning Дано само не са ги развалили...

# 136
  • Пловдив
Кюн Vital Nutrition Ш и Б - слаба серия за моята суха коса.  Шампоана ми допадна повече, не премина,  разплита добре. Балсама въобще не ми хареса, косата ми остана суха в краищата. На този етап - не е за моята коса.
Скрит текст:
За първи път от както си поръчвам от Арлен, останах разочарована. В събота направих поръчка ( писах им във фб ), казаха, че щом искам до офис, ще е при мен във вторник, а ако е до адрес - в понеделник.  Разбрахме се за вторник. Чакам си аз днес смс от Еконт, но с чакането си останах. Реших да отида на място в офиса за всеки случай, но пратка - нямаше. Звъннах на Арлен да ги питам какво се случва и ми обясниха, че имало проблем с товарителницата.  Поне да ме бяха уведомили или казали едно Извенете.

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 15:05 от *dreamer*

# 137
  • Чукарландия
а утре шамп.и балс. от бамбуковата серия anti-frizz.И това благодарение на Арлен!

Въобще не съм доволна от тази серия. Не е за моята коса явно. Нито фризитата ми укроти, вместо хидратация, даже ми я изсуши. Peace

# 138
Кюн Vital Nutrition Ш и Б - слаба серия за моята суха коса.  Шампоана ми допадна повече, не премина,  разплита добре. Балсама въобще не ми хареса, косата ми остана суха в краищата. На този етап - не е за моята коса.

Балсама е супер лек,но маската е идеална-гъста,плътна,подхранваща.Аз днес получих балсама и спрея  Peace

Белла,ще докладвам как е при мен  Party

# 139
  • Пловдив
Да, точно и аз това си мисля - маската най - вероятно ще е добра. Но без пробичка, те ми се рискува. Някак си продуктите на Кюн не ме привличат.

# 140
Да, точно и аз това си мисля - маската най - вероятно ще е добра. Но без пробичка, те ми се рискува. Някак си продуктите на Кюн не ме привличат.
Насреща съм за пробичката  Wink Пиши на лични  Peace

# 141
dreamer, точно преди едно измиване пробвах и аз тези същите на Кюн, косата ми беше пълна скръб. След няколко други проби и друг път съвсем се отказвам да тествам техни неща. Само со пюр за суха коса ми допаднаха.

Фрей, и аз съм така Shocked наистина не мога да повярвам, една грешна стъпка и косъма ми стои като сламен. За момента само с ампулите, ФК екстремните и Нутритермик съм в идеална форма. Ако не се намери някой за размяна за нутрито ще го купувам в скоро време. Tired

# 142
  • Sofia
AniK,да,тази е.Аз я купувам от Рибката.Скъпичка,но няма как.Иначе след маска или балсам може да сложиш в корените от тази вълшебна ампула: http://www.zlatnaribka.com/lakme/uspokoyavasht-tonik-lakme-master-15-ml
Вчера преди боя си сложих,а днес на суха коса като грижа без отмиване.Родих се направо!!!

Hug Heart Eyes Една ампула стига ли ти за 2 намазвания (преди и след)? Аз пак се върнах към боя Кюн, която най-добре покрива белите ми корени и цветът е наситен, но тя си е силничка, затова искам грижа за моя чувствителен по принцип скалп  Crazy

# 143
Имам нужда от балансирани, с превес към протеина сякаш. Изцяло хидратиращи не ползвам често  Thinking Лятото така я хидратирах, че ми беше станала пресушена и изпръхнала.
май от нищо нямам нужда, но  Joy hahaha
И аз съм в такъв период сега  Grinning
Обаче въобще не мога да се ориентирам на коя марка да се спра.

# 144
Линде,косите ни са адски различни!Аз точно от so pure за суха коса въобще не съм доволна.Имам шампоана,маската и балсама.По-суха и скапана коса не бях имала никога.Само първите 2-3 измивания се харесах,след това гадост  Peace

Аник,да.Имам дори за 3то намазване.

# 145

За първи път от както си поръчвам от Арлен, останах разочарована. В събота направих поръчка ( писах им във фб ), казаха, че щом искам до офис, ще е при мен във вторник, а ако е до адрес - в понеделник.  Разбрахме се за вторник. Чакам си аз днес смс от Еконт, но с чакането си останах. Реших да отида на място в офиса за всеки случай, но пратка - нямаше. Звъннах на Арлен да ги питам какво се случва и ми обясниха, че имало проблем с товарителницата.  Поне да ме бяха уведомили или казали едно Извенете.

И аз днес очаквах пратка от Арлен, но нито смс получих, нито дойде куриер  Thinking

# 146
  • Sofia
bubka:), благодаря  Heart Eyes

# 147
Бубе, то и аз когато ги имах не бях чак толкова пресушена като сега, не се знае и при мен какво ще е положението ако сега ги пробвам, не ми се и опитва обаче, че ми писна от сламена шапка при неправилни продукти. Tired Сега упорито ще хидратирам с това, с което се заредих, ще чакам да стане някога клепнала, без обем и пухкава, преди да я нахраня с протеин калпазанката. Crazy

# 148
 Grinning моля AniK

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 15:41 от bubka:)

# 149
 Hug Линде,на лични ще пиша .

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 15:42 от bubka:)

Общи условия

Активация на акаунт