Професионални серии за коса - тема 86

• 64 412
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Най-после нещо интересно и за мен  Grinning Дано само не са ги развалили...

Реално концентратите са същите, само бустерите са нови. Ще бъдат в един по-голям диспенсър и от него ще се добавя към концентарата. Коментира се, че са подобрили формулата и дава много по-голяма сила на концентрата. Иначе четох на две места, че и концентрата са осъвременили. Ще видим. Когато ги има налични отнякъде бих поръчала да пробвам, макар, че имам 10 концентрата Олео Фюжън и повече от 20 различни бустера от старите.

Между другото се впечатлих от резултата

------------------------------
Иначе вместо разни ампули за предпазване на скалпа от оксиданта при боядисване - едно чисто масло /зехтин, арган, бадем и т.н./ ще свърши същата, че и по-добра работа.

-----------------------------

От zakosata ми се обадиха, че нямат шампоана наСекси Хеар, който поръчах заедно с термозащитата и за да не съм капо и понеже вече съм  Mr. Green залитнала   Mr. Green така или иначе взех на Милк Шейк шампоан и маска - Интегрити. Чакам ги утре.

# 151

От zakosata ми се обадиха, че нямат шампоана наСекси Хеар, който поръчах заедно с термозащитата и за да не съм капо и понеже вече съм  Mr. Green залитнала   Mr. Green така или иначе взех на Милк Шейк шампоан и маска - Интегрити. Чакам ги утре.
Joy искрено ме разсмя  Joy

# 152
  • Sofia

------------------------------
Иначе вместо разни ампули за предпазване на скалпа от оксиданта при боядисване - едно чисто масло /зехтин, арган, бадем и т.н./ ще свърши същата, че и по-добра работа.

-----------------------------

При толкова бели корени като моите, аз не смея масла във и след боята. Маслена маска правя единствено преди боядисване, защото макар незатоплени, когато съм правила по-рано, маслата ми свалят боята (, както и всякакви жълтъци, кисели млека и т.н.).

# 153
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
При нас 10 маската е $55,с таксата да речем - $60.
За който питаше за американски цени http://shop.nordstrom.com/c/alterna?origin=leftnav

# 154
Магнолиа, благодаря за разясненията, така като гледам май няма да са нищо особено. А клипът въобще не ме впечатлява  Grinning не се научиха, че колкото и рошави и матирани да се опитват да докарат косите преди, за всяко опитно око е видно, че косата е в много добро състояние.

aniK, маслата по никакъв начин НЕ възпрепятстват проникването на боята в косъма  Peace Аз също съм на мнение, че натуралните масла са по-добрия избор за добавяне в боята.

# 155
Момичета,не забравяйте все пак че темата е за ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ продукти за коса.Нека не я сменяме на "Тема за натурални,био,органик продукти за коса"  Wink Наистина започвам да се чувствам неловко когато спомена нещо което не е Натурална грижа...Не виждам нищо лошо човек да не е фен на този тип продукти..

# 156
Здравейте момичета,малко по-късно ще се включа с въпросите за запис, но сега имам важен за мен въпрос : искам да си потъмня косата, тъй като се изрусявам, но май не искам да е перманентно, имате ли представа с маската за брюнетки на Лакме дали ще постигна нещо или по-добре да не си правя такива експерименти?

# 157
да вземат Керастаз да пуснат старите фузиодози на половин цена като ще пускат нови  Mr. Green

Магнолия като гледам бройката на ш.и м.-доста време ще мине докато ги завъртиш да пробваш Шутата-ама ще чакам все пак да споделиш  Hug искам и аз да съм ти сестра и да дойда с бутилките  Mr. Green

# 158
Момичета,не забравяйте все пак че темата е за ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ продукти за коса.Нека не я сменяме на "Тема за натурални,био,органик продукти за коса"  Wink Наистина започвам да се чувствам неловко когато спомена нещо което не е Натурална грижа...Не виждам нищо лошо човек да не е фен на този тип продукти..
Аз пък не виждам нищо лошо в използването на натурални средства и професионални продукти за коса едновременно. Съчетаването им често води до по-задоволителни резултати, отколкото само едното или другото. Да, темата е за професионалните серии, но аз не виждам нищо лошо от време на време да се спомене и друга алтернатива, която наистина действа. Нали затова е темата, всеки да изкаже неговото мнение и по този начин да се предостави по-широк избор за този, който търси съвет. Естествено е всеки да харесва различни неща, няма какво да се засягаме и обиждаме, когато нечие мнение не съвпада с нашето.  Peace

# 159
# 160
Финиш с много видимо реконструиращо действие.
При мен заместваше действието на маска, когато имаше нужда косата ми от много протеин. Ползвах само шампоана Афоджи за изтощена коса и после реконструктора и само за седмица (т.е. 3 измивания) косата ми се преобрази. Това беше миналия ноември, когато почнах с професионални продукти.

# 161
Вчера пробвах шампоан и балсам за обем на Philip Kinsley. Косата ми все още е обемна и повдигната от корените, без да се засуши,  Heart Eyes а напоследък още на втория ден беше супер сплескана и суха. Приятно изненадана съм. Може би те ще са ми следващата покупка, или пък шампоана и маската Densifique. Някой би ли ги сравнил? От това, което съм чела останах с впечатление, че Densifique доста изсушава косата  newsm78 (С боядисаха, суха и тънка коса съм)

# 162
Фрей,така е.Само дето по-скоро усещам критика в някой препоръки.Това ме провокира.Иначе всеки сам си прави избора.Но специално маслата ги дискутираме постоянно и наистина знаем че стават за всичко.Извинявам се ако съм прозвучала крайно  Peace

# 163
Фрея а може ли като за блондинка (дето не си пие гинкото и забравя  Mr. Green ) да обобщиш като правило-може ли продължително време да се ползват шампоани без СЛС и става ли с тях да се отмиват маслени маски (оказах се с доста на брой такива шамп.)  Rolling Eyes

# 164
Здравейте момичета,малко по-късно ще се включа с въпросите за запис, но сега имам важен за мен въпрос : искам да си потъмня косата, тъй като се изрусявам, но май не искам да е перманентно, имате ли представа с маската за брюнетки на Лакме дали ще постигна нещо или по-добре да не си правя такива експерименти?
Аз от руса се потъмних с безамонячна боя /Иноа/, но тъй като дължините ми някога бяха обезцветявани, а и доста години бях изсветлена, ми трябва нещо поддържащо, ползвам за целта шампоана за брюнетки на Лакме. Имах и маската, колкото и да е странно тя не ми даваше цвят, нищо не правеше, а шампоанът ми е много по-силен и дава по-наситен нюанс. При мен "хваща" и съм доволна, измива се с времето. Ако си много светла, обаче винаги има риск след отмиване да остане оранжавеещо. Най-добре опитай на кичур.

Общи условия

Активация на акаунт