Професионални серии за коса - тема 86

• 64 326
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
A na men tozi СС крем ми втвърдяваше косата някак  Thinking Хич не ми допаднаха 2те мостри, които изхабих. Правеше дължините ми по-твърди от обикновено, леко сухи.
Изрусена съм, с плътен косъм, суха коса.

# 331
Мерси, дами Hug Засега в такъв случай CC крема и шампоана за обем отпадат. Целя косата ми да си запазва формата, сега пак е във фаза, в която някак се намачква, не държи формата от сешоара, нито чупките естествените. А Алтерна много хубаво уплътнява косата от това, което пробвах на мостра. Искам някакъв финиш, с който да си суша косата, за предпочитане крем.. Да не сплесква и омазнява, но пък да подхранва. Сложна работа. Иначе имам и нектара, а цимента ми привършва, но нещо не са ми достатъчни и искам нещо различно.
Или, ако искаш разгледай и хидратиращото мляко на Алтерна. Ако не се лъжа, трябва да има и тремозащита. При мен 100% не омазнява и не сплесква. Писала съм за него на няколко пъти в темата, вкл. и на 1-ва страница в топ 5. Знам, че и Линда го поръча, така, че ще чакам и нейния отзив.  bouquet

# 332
Аз с огромен интерес чета мненията ви, мили момичета ... май съм от консуматорите и аз  Laughing .
И да ви кажа, че в ягодка има разни интересни днес, на Джойко шампоаните от К-Рак серията са приятно намалени. И да попитам
Скрит текст:
...има ли отделна тема за Ягодка? Чудя се, ако направя 3-4 по-малки последователни поръчки, дали ще ми ги обединят автоматично, или ще си ми ги пратят отделно  newsm78 ...
.

# 333
Не, не съм имала предвид определен тип коси. Имала съм предвид всякакъв тип коси, но изрично посочих, че при къдравия и при тънкия косъм негативните ефекти са по-често срещани. Всеки да си преценя, а който не желае, може и въобще да не се замисля по този въпрос Peace

Относно това кой как е прозвучал и какво е имал предвид, смятам, че имам своите основания да реагирам, когато бъда наречена параноичка, предизвикваща масова психоза Peace Съжалявам, ако реакцията ми е развалила положителния дух в темата bouquet Не е било самоцел.
Благодаря за милите думи, които прочетох за себе си bouquet

Letsgo, много мерси Hug Вероятно и аз ще поръчам витамините.

setony, тъкмо преди малко поръчах от Ягодката спрея за фоликули на JMO за 32 лв. с отстъпката за 10-а поръчка и сега се моля да не мине през митница. Бях поръчала и 2 детанглъра в отделни поръчки, пуснати през 1 час, и днес ще проверя дали са пристигнали директно в пощата. Ако са, значи не ги обединяват Peace

# 334
  • Златна Добруджа
Здравейте, и аз съм от елементарните консуматори в темата  Embarassed Благодаря ви, момичета, за всички полезни неща, които научих от вас!
За любителките на JMO - в дневните сделки на Ягодката има оферта за Дълбока Терапия за Скалпа и за Увеличаване на Обема ( За Изтъняваща Коса ) Предния път и аз се оказах от зарибените и си поръчах от детанглъра с цитрус и нероли, но все още не е пристигнал.

# 335
Бел, дано ти минат като отделни поръчките! Аз мисля днес да пробвам и с отмиване детанглъра. Изрових си някаква мостра подарък от ФЮ на този ш-н http://www.feelunique.com/p/Rene-Furterer-Naturia-Gentle-Balancing-Shampoo-200ml и с него ще опитам. Следващи пъти ще го пробвам и с други, за да мога да сравня.

# 336
  • София
Момичета, кокичета искам да е ясно следното:
Всяка информация е ценна. А тук в темата се поднася много различна информация и ако правилно се използва, то всяка от нас ще може да управлява косата си, а не косата да управлява нея.  Peace
Освен това всяка от нас е на различен етап и нужда. Всяка има нужда от различна информация.  [bЛинди[/b] много правилно чете старите теми. Има огромна информация в тях. Мисля, че Фрея трябва да сложи постовете на Белисима като инфо в началото на темите. Те са много важни за опознаването на косата, така всеки, който иска да научи нещо повече за действието на силиконите и поликватите върху къдравите коси да може да си прочете без да губи време да търси по темите.
Тази тема е от малкото във форума, в която цари мир и любов и трябва да продължи така  bouquet

Сега... На вас да не ви каже нещо човек за нов продукт.  Mr. Green  Веднага залитвате   Mr. Green
Живите витамини са третата опаковка, която ползвам, като предимно за лице и тяло съм ползвала.  Стяга кожата и няма усещане, че си сложил нещо. Сякаш си сложил вода. Същото е усещането при нанасяне върху косата, като водичка. Няма как да се прекали. И аз ги виждам, че не са налични и пестеливо си доизхарчвам наличностите Wink защото и на мен ми казаха, че не знаят дали и кога ще заредят.
Относно другите продукти на Облепиха Органика. На мен ми харесват техните продукти. Щампоаните, макар и без сулфати са добре измивни и могат да се използват със силиконови маски и балсами, защото ги отмиват. Преди време ви споменах, че имам няколко техни неща. Всички ми харесват - напомпват косата и се усещат балансирани с изключение на един, от тези, които аз съм ползвала, който е изключително хидратиращ. Не е професионален, затова не го споделям тук.

По отношение на Алтерна Хайвер за обем. Хубава балансирана серия, която уплътнява косата и прави обем. В момента усещам малко повече протеините в серията, но е много добра серия за обем. Другата серия за обем, която е страхотна е Керастаз Волюмактив. Любимия шампоан на мъжа ми  Joy вече трябва да го крия от него, защото го е изхарчил почти целия  Joy а съм му взела толкова толкова много шампоани. Последно му напълних един флакон с Керастаз Хроноложист /имах цял литър преди да дам на сестра ми половината/ и той пак предпочита Волюмактив  hahaha при условие, че той е с къса коса и не цели обем. Ако трябва да сравня двете серии за обем, предпочитам тази на Керастаз. Иначе за обем имам още няколко серии, но Керастаз са ми любимци.

Косата ми тази сутрин след Шу Уемура и Детанглъра с цитрус и нероли е по-къдрава, но и по-рошава съответно. Тръгнала е да се къдри пак и ще ме измъчи с това преходно състояние.  #Cussing out  Косата е мека в това число и връхчетата. Няма да я изправям или къдря, ще си ходя рошава Simple Smile Личи си, че няма никакви силикони в продуктите, но въпреки това косата е плътна и има обем. Смятам, че най-подходящо е използването на JMO една седмица до десет дни  преди боя. Косата се изчиства, има възможност да се подхрани с масла например, които невъзпрепятствани от силиконите по-лесно и добре ще проникнат в косъма. Освен това изчистения косъм приема по-добре цвета и го задържа по-дълго.

# 337
Здравейте и от мен момичета. Косопада ми се засили и се чудя коя от двете ампули да поръчам,тази на Loreal aminexil или на Napura. От коя сте по-доволни? Видях хубави мнения и за двете по назад в темата и сега не знам... BlushБлагодаря

# 338
Идвам да кажа но момичетата, търсещи ампули Aminexil на Лореал, че ги има в едно магазинче Your Hair на "Ангел Кънчев" отдясно малко преди "Солунска".
Редактирам се - сега видях, че и в Арлен вече са налични.

# 339
  • София
Подстрекателки  Laughing
Ягодката получи и моята поръчка на JMO  Mr. Green
За девета поръчка -5% и цената стана около 32 лева и се надявам да не отиде на митница. Иначе вчера освен Детанглърите /направени в отделни поръчки една след друга дойдоха отделно/ имах още няколко поръчки и всички пристигнаха в един ден /общо 5/ на пощата, но всички бяха под 30 лева.

# 340
И в сайта на Арлен. Сутринта пишеше, че няма налични сега надписа го няма. Не съм звъняла де и може да е грешка. Аз затова се чудя,като видях че в Златна рибка ги няма мислех да поръчам Napura. Затова ви моля за мнение

# 341
Аз от Ягодка имам само една поръчка /на детанглъра/  и нищо не ми намалява, радвам се, че ги дели на отделни Hug!
Milito, на мен Loreal Аminexil ми бяха стопирали много бързо /с 4 ампулки, напълно спря/ един започващ сезонен косопад и бях много доволна, но Napura не съм ползвала и няма как да сравня...

# 342

Относно това кой как е прозвучал и какво е имал предвид, смятам, че имам своите основания да реагирам, когато бъда наречена параноичка, предизвикваща масова психоза Peace
Бели,пак повтарям,не съм те нарочвала или наричала така  Peace Но щом все още си на обратното мнение,съжалявам.Аз вече веднъж миналата година напуснах темата заради подобни търкания.Тук съм да споделям(понеже ползвам доста продукти) и да чета за тези които ме интересуват,но предвид ситуацията отново се оттеглям.Пожелавам късмет и сполучливи покупки на всички момичета  Hug И нека я караме по-спокойно и весело.Живота е прекалено сложен,пък и кратък да си го вгорчаваме  Wink

# 343
Онзи ден си поръчах запечатващата маската и ботокса на лореал , оказа се че вече не се произвежда ботокса  и не знаят кога ще има в наличност или нещо от този сорт Sad  Rolling Eyes , преди малко си взех маската от еконт и сега се чудя как  да я използвам , идеи ?
П.С.  ако някоя има ботокса и не и трябва да пише на Л.С.  Laughing , наистина много ми трябва в момента Flutter

# 344
Относно другите продукти на Облепиха Органика. На мен ми харесват техните продукти. Щампоаните, макар и без сулфати са добре измивни и могат да се използват със силиконови маски и балсами, защото ги отмиват. Преди време ви споменах, че имам няколко техни неща. Всички ми харесват - напомпват косата и се усещат балансирани с изключение на един, от тези, които аз съм ползвала, който е изключително хидратиращ. Не е професионален, затова не го споделям тук.

Моля те, сподели кой е този изключително хидратиращ шампоан. Точно такъв издирвам.

Общи условия

Активация на акаунт