Професионални серии за коса - тема 86

• 64 322
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Чукарландия
Онзи ден си поръчах запечатващата маската и ботокса на лореал , оказа се че вече не се произвежда ботокса  и не знаят кога ще има в наличност или нещо от този сорт Sad  Rolling Eyes , преди малко си взех маската от еконт и сега се чудя как  да я използвам , идеи ?
П.С.  ако някоя има ботокса и не и трябва да пише на Л.С.  Laughing , наистина много ми трябва в момента Flutter

Ето, тук го има.  Peace

# 346
Setony, благодаря! Поръчвам Loreal, пък ако не спре ще пробвам и другите. Hug

# 347

DqVoLsKi_ChArOvNa , като ти знам косата, моята е доста по-тъничка и фина и досега не съм имала утежняване дори, когато съм прекалявала с количеството. Нанасям и на суха коса, когато вечерта само съм изсушила, а на сутринта изправям с преса.

Много благодаря за отговора  bouquet.А проблем ли ще е ,че няма да се мия с техните шампоани .Дали това ще окаже влияние по някакъв начин?Мисля ,че не би следвало да има връзка но все пак да попитам .И още един въпрос аромата на ванилия дълго ли се задържа ?Обичам ванилия но ако ми ухае цял ден косата на ванилия няма да издържа  Joy

# 348
Бубка, остани...помня оттеглянето, то тогава доста народ се махнахме, сега точно се събрахме  Hug, няма начин всички да сме на едно мнение, но темата е чудесна и с различните позиции и коментари и точно дискусията я прави и интересна и полезна.
Вели, в ензо ги има ампулките ботокс http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-fiberceutic … i-tretirana-kosa/ , но са кутийка.

# 349
  • София
Бубе, лягам на пътя, мини през мен  Crossing Arms Лично ще ти се разсърдя, ако си отидеш от темата.  Praynig Толкова са полезни постовете ти, моля те  Praynig
 Hug Hug Hug

Магнолийка, и аз моля да споделиш за хидратиращата непрофесионална маска/балсам/шампоан или каквото е там  Joy Мисля, че веднъж беше писала, аз тогава четох от телефона и не успях да си я сейфна и край ... Дали не беше една маска с авокадо ?  Embarassed

Въпрос: Тези които са ползвали Ш-на на Напура за стимулиране на фоликулите S/00 - пресушаваше ли ви косата по дължините? А някакво съвместно действие заедно с ш-на против косопад S/2 дали би могъл да има? В смисъл двата да се допълват?
На мен продължава да ми пада косата и това е.  Sad

# 350
Бубке, как така ще си тръгваш, като ти тъкмо се върна.  Моля, остани с прекрасните си постове и богат опит с професионалните продукти Praynig Темата е прекрасна заради всички вас bouquet Не се карайте заради едно недоразумение. Hug

И за да не е спам, да кажа кои са моите 5 продукта според моментното състояние на косата:
1. Мороканойл - серията за обем, термозащитния спрей и Рипеър серията.
2. Алтерна - хидратиращата серия редувам с Рипеър на последователни измивания.
3. Керастаз - Терапист шампоан и маска.
4. Алтерна - бамбуковата серия за обем.
5. Пак Керастаз - Хронологист шампоан, маска и парфюм.

Има още много, но не се побират в 5 точки  Mr. Green Рядко ми остава време да пиша, но редовно чета.

# 351
  • София
От Облепиха сиберика серията мисля, че най-хидратиращ е шампоанът с ламиниращ ефект.

# 352
Serpentine моля те пиши по-подробно на Шу за термото (нали червеното за боядисана коса)  bouquet

# 353
  • Бургас/Пз
Здравейте, много интересни неща пишете  bouquet Благодаря за съвета за по-старите теми, наистина в тях има много неща, които са полезни, само човек време да има да ги прегледа.
Та така преглеждайки старите теми видях , че Фрея е споделила , че е доволна от едно олио на Вела и го намерих в Енцо, но видях, че има и още едно , което също много прилича на първото , но пише , че е с кератин. Та може ли малко разяснение каква е разликата между двете и това кератиновото за каква коса е подходящо?
http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-luxeoil-grizha-bez-otmivane-s-olio/
и
http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-luxeoil-olio-za-ukrepvane-na-kosata/

# 354
  • Стара Загора
Mомичета  Hug, няма смисъл да се хващате за всяка дума и да се засягате.Аз чета темата , защото ми е изключително полезна и много приятна  Heart Eyes.Чета постовете на абсолютно всички момичета въпреки , че в момента ползвам натурални продукти, си водя записки  за някой момент ,в който косата ми ще пожелае друго  Crazy
Не мога да пропусна отново да благодаря на Белисима  bouquet, че ме светна точно как действат  силиконите, СЛС и т.н... - При мен това е била основната причина косата ми да не изглежда добре.Откакто ги избягвам, коренът ми се омазнява доста по-бавно, дължините да идеално хидратирани, а обема вече не е мираж  Mr. Green

П.п моята коса е почти права, с леки чупки, тънък косъм

# 355
  • София
Ани, аз ползвам второто, по препоръката на Фрея, наистина е прекрасно! Не мазнее, не утежнява, прави косата хлъзгава и блестяща. Също така и омекотява, ако е по-суха. Абе страхотно е.  Heart Eyes

Да споделя за нова любов, с която днес се залюбихме  Joy За вас ще е стара, но за мен е нова  hahaha
Нектар термика на Керастаз (благодарение на Линди  Hug ) - нямам думи! Разкош невероятен! Моята коса не харесва млечни финиши и кремове, но това е нещо божествено.  Crazy

# 356
...Да споделя за нова любов, с която днес се залюбихме  Joy За вас ще е стара, но за мен е нова  hahaha
Нектар термика на Керастаз (благодарение на Линди  Hug ) - нямам думи! Разкош невероятен! Моята коса не харесва млечни финиши и кремове, но това е нещо божествено.  Crazy
Лесно е да се влюбиш в Нектар Термика  Grinning Heart Eyes .
Аз чакам децата да утихнат поне мъничко и ще вляза в банята да пробвам детанглъра /с отмиване.

# 357
Вивчо Hug Страшно се радвам, че ти е харесало нектарчето, бях убедена впрочем, доста сме сходни с теб в момента.
Аз тази вечер за първи път съжалих, че се подстригах толкова драстично, защото и по-късата коса с почти отрязани кичури не изглеждаше добре с неподходящите продукти. Днес за 3 път (през няколко миенета) правя комбинация шампоан+маска Нутритермик+нектарчето, а днес защото не се сдържах и го закупих (заради олео комплекса) лилавия еликсир. Е няма такава косичка - лъскава, мека, подредена, без фризита, вече не ми стои на едри снопове от сухото, а космите се преливат в едно (ако ме разбирате какво се опитвам да кажа). Много съм доволна! Flutter

# 358

DqVoLsKi_ChArOvNa , като ти знам косата, моята е доста по-тъничка и фина и досега не съм имала утежняване дори, когато съм прекалявала с количеството. Нанасям и на суха коса, когато вечерта само съм изсушила, а на сутринта изправям с преса.

Много благодаря за отговора  bouquet.А проблем ли ще е ,че няма да се мия с техните шампоани .Дали това ще окаже влияние по някакъв начин?Мисля ,че не би следвало да има връзка но все пак да попитам .И още един въпрос аромата на ванилия дълго ли се задържа ?Обичам ванилия но ако ми ухае цял ден косата на ванилия няма да издържа  Joy
Термото си го комбинирам с всички възможни серии, които имам. Ароматът е много деликатен и лек, в никакъв случай не се задържа  Peace.
С тези хвалебствия за Нектара ще взема да го пробвам и аз  Crazy

# 359
Кое е Нектар Термика ?  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт