Професионални серии за коса - тема 86

• 64 319
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
И аз съм благодарна за всичко споделено с нас от Белисима bouquet bouquet bouquet. Също си записвам кое, какво, що за някога когато ще стана по-наясно с повечето неща. Всичко ми е интересно, въпреки че не ми засяга състоянието на косата в момента. Време нямам да се впускам в подробности и съм благодарна за намереното, смляното и предоставеното безплатно. Също съм благодарна и за отзивчивостта и търпението с което ми е отговаряла Белисима до сега на повтаряни и дъвкани неща.

Е че дайте по един линк на тоя термик де Simple Smile (Виве  Heart Eyes пусни да видя кое те кефи Peace)

Ами аз като отида да го търся те 20 термика ми излизат и не мога да схвана за кой говорите newsm78

# 361
  • София
Michelle_ma_bell, термомлякото на Shu Uemura за боядисана коса е лек гелообразен продукт, няма консистенция на мляко или крем. Не се усеща върху косата, няма фиксация или омазняване. Придава блясък най-вече, има лека и приятна миризма.

# 362
# 363
Sexy hair  В АРЛЕН  Laughing
http://www.arlen.bg/category/207/sexy-hair.html
Има какво да се разглежда,загледах серията за блондинки, но ще  изчакам Про файбър от Ноември преди поръчка на каквото и да е.

# 364
Sexy hair  В АРЛЕН  Laughing
http://www.arlen.bg/category/207/sexy-hair.html
Има какво да се разглежда, но аз чакам Про файбър от Ноември.
Относно  Про файбър , искам само да споделя, че съм много доволна от червеният  шампоан Про файбър (най-лекият вариант) и маската, която е супер икономична. Пробвах и зеленият в комбинация с червената маска,но там нещо не ми се получи. При мен зеленият утежнява,а и нещо не ми е ОК на скалпа, докато с червеният резултатът е наистина много добър.

# 365
Dancer Мерси за коментара. Много ми е трудно да реша за коя серия съм аз  Thinking там ще сбъркам сигурно.
Интересно ще ми е да прочета повече отзиви на пробвалите.

Nектар термик изхабих 1 опаковка, на моята коса не се отрази никак  Thinking
Нито ми омекотяваше добре, нито усещах нещо УАУ. Все едно не бях слагала нищо.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 22:47 от JLo

# 366

Благодаря Линда  bouquet

Даже съм си го избрала и като една от мострите като си поръчвах Elixir Ultimate Oil вчера (сега погледнах). Супер и аз ще го пробвам значи.

# 367
И аз не харесах Нектар Термик.

# 368
На мен пък нектара ми е най-любимото нещо от всичко, което съм ползвала до сега. Вече ползвам втора опаковка и като свърши ще си взема пак  Heart Eyes

# 369
  • София
И при мен е нещо като нищо нектара  Laughing

Сякаш в началото ми беше ок, но никога не съм имала уау ефект от него. Само миризмата му ми харесва много.

# 370
Michelle_ma_bell, термомлякото на Shu Uemura за боядисана коса е лек гелообразен продукт, няма консистенция на мляко или крем. Не се усеща върху косата, няма фиксация или омазняване. Придава блясък най-вече, има лека и приятна миризма.
serpentine  bouquet мерси.

Браво на Арлен за Sexy Hair, ама точно термоспрея не са заредили  Crossing Arms
Момичета понеже съм на вълна Мароканойл ,знам че много хора си ги взеха,аз съм напълнила кошницата  Embarassed но все пак дайте мнение харесват ли ви продуктите?

# 371
  • София
Аз харесвам Марокан ойл. Не ги ползвам поредни миенета, защото утежняват моята коса, но са ми много възстановяващи. Особено любим ми е лака им за коса, който не съм сигурна дали се водеше точно лак, но пази прическата от влага и не матира косата, а е подвижна и с разресване пада. Харесвам и олиото- и лекия, и класическия вариант. Hug И кремчето за къдрици ми допада.

Бях гу купила всичките на много добри цени от вносителя и доста неща пробвах.

# 372
Много моля момичетата, които харесват Нектара, да опишат косата си с две-три думи  Praynig.

michelle_ma_bel, преди малко ги разглеждах и има два варианта на термозащита - Protect и Blow Out  Peace

# 373
Илли -за този лак ли говориш че ми е в списъка  Mr. Green http://www.arlen.bg/product/2454/lak-za-blyasak-sas-sredna-fiksa … rspray-330ml.html

и да се редактирам за SexyHair -заредили са и термото-ще се пазарува тези дни усещам  smile3508
Loving явно сега ги качват нещата на сайта ,преди 30 мин.го нямаше спрея.

# 374
Бихте ли ми препоръчали шампоан и като цяло марка ,защото обичам всичките продукти които ползвам да са от една серия,така има най-голям ефект.Косата ми е суха и гъста,не я боядисвам,леко чуплива е и затова често я изправям ,ефекта който търся е здрава,мека ,подредена и хидратирана коса,защото наистина е доста суха Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 12:58 от Brilliance

Общи условия

Активация на акаунт