Професионални серии за коса - тема 86

• 64 309
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Мишелче, и аз харесвам Марокан. Имам шампоан repeir и хидратиращата маска. Усещам ги много подхранващи, не така гланциращи като нутритермиците, а точно дълбоко хранещи, ако ме разбираш. Rolling Eyes И аз като Илли не ги ползвам на поредни миенета.

Loving..., косата ми е прилично гъста, с нормално плътен косъм, в дължините имам израстващи кичури, в момента е суха, не понася никакъв протеин. Нектара е единствения финиш от последните ми опити, който действа съвършено. На Алтерна кремчетата (за бклясък, сс, blow-out cream) ми идват една идея недостатъчни, само с хидратиращото хайверно мляко е добре, но и то е по-слабо от нектара. Дано съм те ориентирала. bouquet

# 376
Линде  Hug а коя маска взе-за тънка или плътна коса?

# 377
За тънка взех, макар че на самата опаковка май не пише, че е за тънка коса, просто на другата маска пише специално, че е за плътни коси. Моята ми е добре на мен, предвид и сухотата която боря, така че не е слаба изобщо като действие. Hug

# 378
Loving..., моята коса е изрусена, много суха, изтормозена от многобройни боядисвания, сешоари, преси..  Laughing може би е тънка  newsm78, тъй като на втория ден се омазнява и губи обем, също така не понася никакви протеини (за момента) Това е и причината, поради която съм влюбена в нектара  Peace

# 379
Много моля момичетата, които харесват Нектара, да опишат косата си с две-три думи  Praynig.

+1
И аз му се чудя като виждам толкова доволни от него  момичета
На Мароканойл  имам хидратиращата маска за тънка коса,също като Илли и Линда не я ползвам на поредни миенета,явно е доста силна,защото когато я купих мислех,че прекалявам с количеството,защото колкото и да плакна,косато ми изглеждаше мазна след нея,та като я преполових се научих да я ползвам newsm62 ,като лекарство-веднъж седмично....

# 380
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Докато се говори за Sexy Hair:

Аз вече имам опит с :
1. http://www.arlen.bg/product/2826/vlagoustoychiv-sprey-za-gladka- … -sleek-200ml.html Много добър спрей - Маха фриза,не прави косата на клечки,но ако търсите фиксация - няма такава.Просто приглажда и дава лъскавост.

2. Протеинов реконструктор - https://www.sexyhair.com/p/healthy-sexy-hair/soy-tri-wheat-leave … hnrs4caAgGt8P8HAQ Все още нямам задълбочен опит.Лек,воднист спрей за подсилване на косата и го ползвах за скалпа и дължините.Не отнема от обема,не сплесква.Не знам как ще действа в дългосрочен план.

# 381
  • София
Мишелче, аз имам Марокан хидратираща маска с бялата капачка (Линде   Hug ). За момента съм я ползвала само веднъж,  след шампоана за стимулиране на фоликулите на Напура, който доста ми втвърди и изсуши, сложих маската с огромно съмнение, че ще оправи тази слама, стоях около 30 мин. Маската се справи блестящо, косата е перфектно подхранена, хидратирана, гъвкава, с блясък. Разкошотия!  Много ми допада маската, не очаквах. Спомням си Фрейчето колко я хвалуше, е, има защо!
Ловинг, за нектара,  моята коса е с много фин и тънък косъм, боядисвана (безамонячно), в тъмни тонове,  не я третирам с преса, а от два месеца не ползвам и сешоар, не трае никакъв протеин, не е мазна, нито суха ( понякога,  в зарисилост от продуктите които съм ползвала, се усеща сухота в дължините на втория ден). Освен това, не търпи млечни и кремообразни финиши, матира се, загрубява, губи виталност и живот. 

# 382
И на мен не ми хареса Нектар термика, но имам стария.В новата версия се споменава нещо за "термо гланциране", не съм го пробвала и предполагам,че за него са похвалите.

# 383
За мен Нектар Термик е божествен!  На мен ми изглажда и подрежда. Използвам го като изправям със сешоар. Ако ще изправям с преса слагам и нещо друго за термозащита. Косата ми е гъста, непокорна, чуплива, жилава, с дебел косъм.

Аз от шампоана, балсама, маската (за гъста коса) и финиша на Мороканойл не видвх почти никакъв ефект. Нещо не си паснахме.

# 384
  • София

Същият Simple Smile Много е приятен. Имаше много добри отзиви за него и затова го взех.

# 385
Епона, кой от двата харесваш
Скрит текст:

или този
Скрит текст:

# 386
Момичета, имате ли отзиви за Loreal Density Advanced шампоан, ето този: http://www.arlen.bg/product/412/shampoan-za-uplatnyavane-na-tank … vansed-250ml.html

Струва ми се, че съм чела добри такива назад, но все пак, ако някой може да сподели нещо към момента, ще съм благодарна  bouquet bouquet Heart Eyes

# 387
  • София
Не знаех, че Нектара има стар вариант. Новият е с бялата капачка, нали Злате?

# 388
Стария вариант харесвам аз. Новия не съм пробвала.
Моят изглежда така:

# 389
Втория от снимките на Златето е новия, него имам, и ти Вив него пробва.  Hug
Наистина при мен е много видно това въпросното гланциране, косъма направо сияе и е супер гладък. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт