Професионални серии за коса - тема 86

• 64 300
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Епона, твоето е балсам, ако не греша  newsm78 (не помня с отмиване или без).

Когато се пише за Нектар термика, обичайно се има предвид термозащитата (двата вида, които са по-нагоре).

Да, Вив, втората снимка е на новия.Него не съм пробвала. Виждам че имат разлика и в състава, освен в грамажа и опаковката.Вероятно е по-хубав от стария, полиране и гланциране звучат много примамливо  Heart Eyes Laughing.

# 391
  • София
Ох, Злате, на такива като нас всичко им звучи примамливо  Joy
Ясно, бялата капачка е моята капачка  Mr. Green

# 392
  • Пловдив
Отново здравейте,
извинявам се, че си повтарям поста, но първия го публикувах
късно и явно не сте го забелязали.

Чела съм предните теми и се извинявам предварително ако досаждам.

Топ 5 любими продукти не знам дали имам освен
шампоанът Денсифик и олиото на Митик Ойл.
Виждам, че на много от вас им е любим реконструкторът със зелен чай,
а аз нещо не се погаждам с него - в смисъл, че все едно нищо не слагам на косата си.
Може би има значение след какви продукти се слага.

Имате ли впечатления от този балсам и шампоана от същата серия?
http://www.enzo.bg/labelm/condition-balsam-za-obnovjavane-na-gstotata-na-kosata/
Дали придават наистина плътност на косата?

Искам да си поръчам някои неща и още се лутам.
За протеинови продукти съм се спряла на Редкен Екстрийм, но още се чудя
каква хидратираща серия да си избера.До сега винаги взимах Митик Ойл
и искам да разнообразя.

# 393
Аааа с този Нектар термика ме зарибихте.
Доста дълъг списък съм си изготвила за поръчка .
Термото на напура, сега и това нектар терамика,
на макадемия за тънка коса направо съм влюбена в шампоана и балсама поне от първа проба .Не е за вярване вече 4 ти ден косата ми блести и изглежда супер чиста.
Понеже обаче не съм свикнала толкова време да не я мия и днес ще сложа другите ми любими на Наши Simple Smile .

# 394
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Двуомях се между Нектара и Цимента,но ще заложа на Нектара. bouquet

# 395
Епона, твоето е балсам, ако не греша  newsm78 (не помня с отмиване или без).

Когато се пише за Нектар термика, обичайно се има предвид термозащитата (двата вида, които са по-нагоре).

НЕ! Термозащита си е моето. Точно тази, която се обсъжда. Просто е повече милилитри и купуван отдавна.

Злате, май го бъркаш с балсама Лайт Витал, който изглежда сходно като стария НТ.

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 13:40 от Епона

# 396
  • София
На мен ми е изключително интересно, каква ще е разликата между нектара и цимента. Ще се разровя из старите теми, когато имам повече време.

# 397
Моят нектар е от новия, стария не съм го ползвала. А относно цимента - имах възможност да го пробвам (стария) и останах ужасно разочарована - косата ми стана като слама

# 398
Нектарът съм си го купувала преди години, сплексваше ми косата и я оставяше без блясък. Със сигурност не съм прекаляваля с киличеството и съм нанасяла правилно. Подарих го на пирятелка и тя каза същото.
А на колко много хора се харесва.

# 399
 Здравейте,от няколко години ползвам единствено продукти на Керастаз,като последно привършвам ХРОНОЛОЖИСТ серията. Обаче искам да сменя марката, на скоро реших да пробвам копринения серум на ЧИ и съм доста доволна, та се чудих дали и шампоаните им са толкова хубави,и ако да кой по точно? Прочетох доста от темата но така и не мога да реша коя марка да избера,PURE KERATIN на наши ми направи впечатление,позаинтересувах се и от маракеш, макадамия и чи .Ако може да препоръчате шампоан и като цяло марка ,защото обичам всичките продукти които ползвам да са от една серия,така има най-голям ефект.Косата ми е суха и гъста,не я боядисвам,леко чуплива е и затова често я изправям ,ефекта който търся е здрава,мека ,подредена коса,защото наистина е доста суха. Ще съм благодарна ако предложите нещо Smile

# 400
  • София
Аз имам всички термо защити на Керастаз -  Нектар Термик, Хрома термик, Цимент термик и Дисциплин. Само Дисциплин е новия вариант и мисля, че има разлика между него и другите. Все към него посягам - наистина гланцира косата.

Сега като споменахте за термозащитата на Напура, се сетих, че я имам, но не съм я ползвала на суха коса или поне нямам спомен,  може и да съм я ползвала, защото докато пишех това нещо ми се върти в главата, че съм го правила.  Thinking  Та се чудя, защото иначе по спомен хидратираща ми се струваше, дали може да се слага на суха коса преди маша или преса.  Thinking

# 401
Аз имам всички термо защити на Керастаз -  Нектар Термик, Хрома термик, Цимент термик и Дисциплин. Само Дисциплин е новия вариант и мисля, че има разлика между него и другите. Все към него посягам - наистина гланцира косата.

Сега като споменахте за термозащитата на Напура, се сетих, че я имам, но не съм я ползвала на суха коса или поне нямам спомен,  може и да съм я ползвала, защото докато пишех това нещо ми се върти в главата, че съм го правила.  Thinking  Та се чудя, защото иначе по спомен хидратираща ми се струваше, дали може да се слага на суха коса преди маша или преса.  Thinking
Аз в интерес на истината почти всички термозащити си ги слагам и на суха коса  Thinking Но изчаквам да попият, преди пресата. Специално тази на на Напура си е като олио и се разнася много лесно на суха коса и аз винаги я ползвам така. Кремообразните единствено ми е малко по трудно да ги разнасям на суха, но все пак го правя понякога   Simple Smile Незнам колко е правилно, но предпочитам да сложа нещо и на суха коса, не само на влажна, че и без това почти всеки път я горя  Blush Blush

# 402
На мен ми е изключително интересно, каква ще е разликата между нектара и цимента. Ще се разровя из старите теми, когато имам повече време.
Вив, аз съм чела из старите теми и така даже избрах нектара, защото той си е предназначен за суха коса, докато цимента си е част от цялата циментова (което си е вид протеинова) серия и е за изтощени коси. Предположих, че на мен ще ми прави косата твърда и остра и не сбърках с нектара. Crazy

Brilliance  bouquet сещам се за няколко момичета в темата със сходни на твоите коси (гъсти, небоядисвани, сухи), които харесват общо изброено Макадамия (старата серия), Орофлуидо (за мен беше лека хидратация), Милкшейк, а може да разгледаш и Мароканойл и Филип Кингсли, също много хубави хидратации. На Наши от сериите аргановата е хидратиращата, но кератина също е хубав, макар, че ако косата е много суха ще бъде недостатъчен. Моята коса в момента има нужда от ударни дози хидратации и най-добре ми се получава с Нутритермик, Екстремните Филип Кингсли и Мароканойл. Серията на Алтерна бамбук за блясък, също, но не и ако е съчетана с крема за блясък, а с друг силно овлажняващ финиш. Peace

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 13:58 от Анонимен

# 403
Благодаря на всички за споделеното относно Нектар Термика  Hug.
Сега остава само да помоля Мagnollia да сравни трите термозащити - Нектара, спрея на Sexy и Напура, за да взема крайно решение  Hug  Blush

# 404
Здравейте, отдавна не съм влизала в темата, имах да изразходвам много продукти и се зарекох докато не ги намаля да не купувам други.

На въпроса, нямам точно топ 5, но все пак ще посоча тези, които мисля че се отразиха добре на косата ми.
1. Олиото на Наши, коприната на Чи.
2. Протеиновия шампоан на Джойко в съчетание с хидратиращата маска от серията .
3. Шампоан и балсам Иноа на Лореал, три пъти ги поръчвах и си ги изразходих с кеф, но смятам да сменя с нещо друго.
4. Шампоаните на Напура- за косопад и за дълбоко почистване, както и маската С9.
Ползвам и други продукти, от които не, че не съм доволна, но не виждам кой знае какъв ефект.

Сега един въпрос, моля за мнение за този шампоан http://www.arlen.bg/product/177/shampoan-s-kolagen-za-dalgotraen … -life-200-ml.html
Също така се чудя и на тези http://www.arlen.bg/product/1035/shampoan-za-blyasak-na-boyadisa … -riche-250ml.html и http://www.arlen.bg/product/1261/shampoan-za-blyasak-i-zashtita- … aptive-250ml.html
Приемам и други предложения.

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 14:21 от ❤ ✿ Tedi ❤ ✿

Общи условия

Активация на акаунт