Професионални серии за коса - тема 86

• 64 261
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Отказах се  Mr. Green Злагам на термото на Напура като по-мазничко   Laughing Laughing

# 496
Момичета, по спомен доста от вас си бяхте взели Олаплекс от ибей, но не споделяте нищо повече  Thinking Защо така?  Laughing
Az pisah, че си правих терапия и веднъж се боядисах.
Тия дни ще се боядисвам цялата със светла боя, пак ще споделя. Даже мислех да купя блондор и да ударя някой кичур, че не обичам плоско и равномерно русо  Laughing
С терапията ми поизсуши косата, нямам идея защо така.  Плътен и здрав ми стоеше косъма, даже доста, но косата суха. Като след протеин, ама от по-силните  Mr. Green
Като се боядисвах(леко потъмняване с 6%) ми хареса. Косата ми беше мека и бляскава.
Сега ще ми е интересно при изсветляване как ще го усетя. Стъпка 2 слагах и двата пъти отгоре, стъпка 3 не съм я ползвала, все я забравям и не и идва ред  Mr. Green
После мисля и Колорплекс да опитам, че е по-достъпен в БГ.

Нещо трябва да си купя днес, и ровя ли ровя, а работата мен чака  Mr. Green

Наскоро четох друг форум точно за същия проблем.Оказа се, че е от неправилна употреба Simple Smile ( не за Олаплекс от Ибей, а от вносителя тук) Освен това, стъпка номер 3 е също толкова важна като другите, тя съвсем затвърдява резултата. Опитай само терапия - ДПШ, подсушаваш леко с кърпа и слагаш стъпка 1, стоиш 5-10 мин. в никакъв случай ПОВЕЧЕ, после изплакваш САМО с вода и слагаш стъпка 2, стоиш 20-30 мин и после измиваш със шампоан.  bouquet
Редактирам се за да добавя Simple Smile Вече има близо 40 продукта подобни на Олаплекс, но са със съмнително качество.Ако опитваш нещо друго нека е само като терапия, не рискувай с боядисване.

# 497
Отказах се  Mr. Green Злагам на термото на Напура като по-мазничко   Laughing Laughing
пиши после дали ти харесва  bouquet

# 498
Скрит текст:
Момичета, по спомен доста от вас си бяхте взели Олаплекс от ибей, но не споделяте нищо повече  Thinking Защо така?  Laughing
Az pisah, че си правих терапия и веднъж се боядисах.
Тия дни ще се боядисвам цялата със светла боя, пак ще споделя. Даже мислех да купя блондор и да ударя някой кичур, че не обичам плоско и равномерно русо  Laughing
С терапията ми поизсуши косата, нямам идея защо така.  Плътен и здрав ми стоеше косъма, даже доста, но косата суха. Като след протеин, ама от по-силните  Mr. Green
Като се боядисвах(леко потъмняване с 6%) ми хареса. Косата ми беше мека и бляскава.
Сега ще ми е интересно при изсветляване как ще го усетя. Стъпка 2 слагах и двата пъти отгоре, стъпка 3 не съм я ползвала, все я забравям и не и идва ред  Mr. Green
После мисля и Колорплекс да опитам, че е по-достъпен в БГ.

Нещо трябва да си купя днес, и ровя ли ровя, а работата мен чака  Mr. Green

Наскоро четох друг форум точно за същия проблем.Оказа се, че е от неправилна употреба Simple Smile ( не за Олаплекс от Ибей, а от вносителя тук) Освен това, стъпка номер 3 е също толкова важна като другите, тя съвсем затвърдява резултата. Опитай само терапия - ДПШ, подсушаваш леко с кърпа и слагаш стъпка 1, стоиш 5-10 мин. в никакъв случай ПОВЕЧЕ, после изплакваш САМО с вода и слагаш стъпка 2, стоиш 20-30 мин и после измиваш със шампоан.  bouquet
Редактирам се за да добавя Simple Smile Вече има близо 40 продукта подобни на Олаплекс, но са със съмнително качество.Ако опитваш нещо друго нека е само като терапия, не рискувай с боядисване.
Tочно така направих- ДПШ, стъпка 1 с вода, може малко повече да стоях, не помня вече  newsm78, стъпка 2. Пропорциите са точни, както за терапията, така и за боядисването. За стъпка 3 съм виновна, но все я забравям и правя други маски. Ама дали плакнах не помня, четох всичко от инструкциите. Ще ги погледна след малко.
 Нищо де, аз не се отказвам от него, имам за 2 пъти, после пак ще купя. Mr. Green

Да, не се плакне стъпка 1, така пише, но явно съм престояла с нея
Скрит текст:

Mix 1/2oz (15ml) of Olaplex No. 1 Bond Multiplier with 3oz (90ml) of water in a non-spraying applicator bottle. ( Do not use a spray bottle. )
    Apply from roots to ends on dry or damp towel dried hair. (You may give a light shampoo to remove product buildup.) Saturate hair and comb through well.
    Leave on for 5 or more minutes.
    Without rinsing, apply a generous amount of Olaplex No. 2 Bond Perfector and comb through once.
    Leave on for a minimum of 10 or more minutes. Process longer than 10 minutes for extremely compromised hair.
    Rinse, shampoo, and condition. Apply any in-salon additional treatment at this time.
източник
http://www.olaplex.com/pages/faq-public

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 19:55 от JLo

# 499
Благодаря на всички за информацията!  bouquet Ще се купува Наши Арган, влязъл ми е под кожата (а и в кошницата  Mr. Green ), пък ще докладвам после, дано се харесаме  Hug  !

Относно пресата с арган на Ремингтън, която коментирате, аз доста се колебаех дали нея да взема или моята (Ремингтън силк - червената), но няколко мои приятелки, които я взеха казаха, че омазнявала косата и се отказах. Не съжалявам за избора си, но не съм пробвала другата и не мога да кажа от опит как е в действителност. Peace

Скрит текст:
ПП: Рекламата на пресата с кератин гласеше, че плочите са импрегнирани с кератин... Е как пък ще е импрегниран този кератин в пресата? Shocked

# 500
Благодаря, че ми припомнихте впечатленията си, момичета  bouquet

Аз използвах 3.75мл в боята, а после сложих стъпка 2. Засега не виждам никаква разлика, но в дългосрочен план се надявам да има. Всъщност имам доста да споделям по въпроса, но засега ще се въздържа за да натрупам лични впечатления от разсъжденията и откритията си.

# 501
Благодаря, че ми припомнихте впечатленията си, момичета  bouquet

Аз използвах 3.75мл в боята, а после сложих стъпка 2. Засега не виждам никаква разлика, но в дългосрочен план се надявам да има. Всъщност имам доста да споделям по въпроса, но засега ще се въздържа за да натрупам лични впечатления от разсъжденията и откритията си.
Фрея, нямам търпение и ти да споделиш опита си, защото аз след две процедури с боя съм силно възхитена и реших да си закупя за терапии у дома. Та ще ми е много интересно да те прочета  bouquet
П.П Трябвало е да сложиш двойна доза, твоята коса е тройна колкото моята.

# 502
El_83, мислех да сложа повече и в последния момент обаче промених намерението си, не знам и аз защо. Сега търся от къде да си закупя пълнометражните 1 и 2, за да си направя терапията самостоятелно. Прецених, че ще ми излезе по-изгодно (а и по-удобно, все още не мога да преодолея това, че мразя да ми пипат косата  Crazy ) да си взема продуктите и сама да действам с тях отколкото да отида в салон да ми я направят.

# 503
# 504
Този мус за обем на Лореал, не ми вдига обем, все едно нищо не съм сложила, аз ли не го нанасям правилно .. нанасям го като пяна за коса

# 505
# 506
Коя свръх тежка маска бихте ми препоръчали? Напоследък косата ми е една буфнала по дължините. Искам да елиминирам обема.

# 507
  • Чукарландия
Относно пресата с арган на Ремингтън, която коментирате, аз доста се колебаех дали нея да взема или моята (Ремингтън силк - червената), но няколко мои приятелки, които я взеха казаха, че омазнявала косата и се отказах. Не съжалявам за избора си, но не съм пробвала другата и не мога да кажа от опит как е в действителност. Peace

Скрит текст:
ПП: Рекламата на пресата с кератин гласеше, че плочите са импрегнирани с кератин... Е как пък ще е импрегниран този кератин в пресата? Shocked

Та и моя въпрос е, как аджеба, ще е импрегниран тоя кератин в пресата?!?  Rolling Eyes Че и да стига за около 5 години, колкото примерно дават гаранция за Ремингтон пресите.
Аз имам Ремингтон Пърл и съм по-доволна от нея, но вече около 4-5 г. я ползвам, та реших да взема нова, кой ли дявол ме буташе да взема тази кератиновата.  #Cussing out
Моля за предложения, искам професионална преса.  Praynig Praynig Praynig

# 508
Аз имам тази - Remington Sleek & Curl S6500 , доволна съм от нея , изправям косата на 170 градуса и рядко се налага да  повтарям по  няколко пъти кичури.

# 509
Аз имам Ремингтон Пърл и съм по-доволна от нея, но вече около 4-5 г. я ползвам, та реших да взема нова, кой ли дявол ме буташе да взема тази кератиновата.  #Cussing out
Моля за предложения, искам професионална преса.  Praynig Praynig Praynig
За мен няма по-добри от Iso Beauty, а съм пробвала доста. Изправям се, къдря се и всичко си правя  с нея, когато реша, защото ползвам много рядко. Но от години съм фен на марката и не бих взела нищо друго. Ретро пресата, шишовете всичко ми е на марката.

Общи условия

Активация на акаунт