БУДАПЕЩА - перлата на Дунав 6

• 109 590
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • в света на илюзиите
Да питам аз Simple Smile В ruin pub-овете само младежи ли ходят? Има ли някой за хора на средна възраст Simple Smile? Разглеждах и клубовете, напр. 400 Bar, If Jazz Cafe, A38 , там как седи въпросът с възрастта?

Болницата в скалите, струва ли си посещението? Зимата (февруари) има ли нещо интересно на острова? И автобусът амфибия, доста е скъп, оправдан ли е този раход?

# 646
  • малкия йеросалим
Нашето пътуване наближава и ми става все по притеснено.Зза транспорта реших да взема две 72часови карти ,ще ни свършат работа за три дни(пристигаме в петък късно вечерта и отлитаме в понеделник вечерта)
Имам още няколко въпроса,моля да ми помогнете.
1.Гледах на снимки ,че има голямо виенско колело.Има ли в момента?
2.Не разбрах на връщане от града към летището от къде можем да хванем автобуса Е 100 за летището?И как им е разписанието,че ние трябва да го хванемкъм 20.00 часа.
3.Горе долу колко пари да си предвидя за такси?За три дни ни е уреден хотела със закуска.Заделила съм около 80000 флоринта-ще стигнат ли за такси,хапване и транспорт?
Благодаря на всички които ще се включат.

# 647
  • София
Нашето пътуване наближава и ми става все по притеснено.Зза транспорта реших да взема две 72часови карти ,ще ни свършат работа за три дни(пристигаме в петък късно вечерта и отлитаме в понеделник вечерта)
Имам още няколко въпроса,моля да ми помогнете.
2.Не разбрах на връщане от града към летището от къде можем да хванем автобуса Е 100 за летището?И как им е разписанието,че ние трябва да го хванемкъм 20.00 часа.
3.Горе долу колко пари да си предвидя за такси?За три дни ни е уреден хотела със закуска.Заделила съм около 80000 флоринта-ще стигнат ли за такси,хапване и транспорт?
Благодаря на всички които ще се включат.

2. информация от сайта на градския транспорт
3. 80 000 форинта са достатъчни, поне така мисля. Е, ако се постараете може и да не ви стигнат, разбира се, всичко е въпрос на преценка Simple Smile

# 648
Ако на отиване слизате на Deak Ferenc Ter, постарайте се да запомните точно къде е спирката и евентуално да разберете дали същата е и за връщане. Площадът е доста голям, няколко булеварда почват или минават през него. Моят съвет е в някой от дните, при разходките, вижте на светло къде е точно спирката, а не след това с багажа да я търсите.

Виенското колело се вижда от площада, но не мога да кажа точно къде е и как е.

Парите може да ви стигнат, ако ползвате такси, може би не. Но, аз не виждам защо трябва да го правите, ГТ е много добре организиран и всичко е наблизо. В повечето заведения може да плащате с карти, ако се наложи.

# 649
  • Пловдив
 bouquet
записвам се и аз да чета...
Приятели искат да пътуваме с кола за 2 нощувки и сами да си направим маршрут за разходки,та...се връщам да чета  Grinning
По Великден дали има базари?

п.п.Уиз летят до Будапеща,нали?

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 08:26 от mystic woman

# 650
Уиз ер летят до Будапеща. Летят и до Братислава, може да се комбинират двата града.

# 651
  • Пловдив
Уиз ер летят до Будапеща. Летят и до Братислава, може да се комбинират двата града.
Peace
обаче няма евтини билети.
Чудя се дали с кола,самостоятелно или с група и автобус  Thinking

# 652
Намират се билети. Малко търпение трябва.Миналата година ги купих- 45 лв. на човек двупосочен.Другият месец живи и здрави, летим.

# 653
Намират се билети. Малко търпение трябва.Миналата година ги купих- 45 лв. на човек двупосочен.Другият месец живи и здрави, летим.
Може ли съвет как да уцелим момента?
Гледах билети за лятото, но ми идват скъпи за сега.

# 654
Идеята е да нямате фиксирани дати. Лятото по принцип са по-скъпи билетите за почти всички дестинации. Ето проверих ви- за юни има 6.6- 11.6 са 59 лв., 20.6-25.6 са 68 лв.двупосочен, но до Братислава. Оттам до Будапеща автобусът е 6.50 евро. Вие си преценете дали ви устройва, но така ще посетите и двата града.

# 655
Много благодаря!

За съжаление датите са фиксирани.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 12:20 от Фран Ческа

# 656
Може ли съвет как да уцелим момента?
Гледах билети за лятото, но ми идват скъпи за сега.
.
 Ранна покупка и сезон са двата ключа за успех

# 657
  • малкия йеросалим
Момичета я кажете мнения за баните.Заслужава ли си да отделя половин ден за тях?Какви са цените за вход,имаше нещо за стая или шкафче?
Другото ми питане е за нощните корабчета-от коя до коя спирка трябва да се придвижим?

# 658
Баните задължително. Цена 5200 форинта за шкафче, но имай впредвид, че външните басейни няма да работят до края на юни.

# 659
  • постоянно
Heart EyesЗа мен ако отидеш до Будашеща и не отидеш на баня, е все едно не си ходил .
Следващия път ще съм на баня Всеки ден , няма такова щастие като да се топиш в 34-40 градуса минерална вода , а навън да е 3 градуса.

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт