Търся електронна книга - тема 17

• 156 323
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Lust Благодаря ти много!! Hug
Hug
В същия сайт я има и третата, но на английски  Peace

# 166
Lust Благодаря ти много!! Hug
Hug
В същия сайт я има и третата, но на английски  Peace
На английски ще ми е трудно да се справя,но съм ти много благодарна за първите 2 книги Simple Smile

# 167
  • София
Та, аз имам възможност да сканирам ако не всички, то поне някои от моите помагала и питам има ли полза от такова нещо и дали някой ще разбере, че в програмата се предлага и това.  Wink Wink
Все още съм далече от такава тематика, но предполагам, че ще има полза и интерес.
Можеш да ги пуснеш в Мейлбукс, книги.спасете.ме, Група Електронни книги във Фейсбук и др.

# 168
Та, аз имам възможност да сканирам ако не всички, то поне някои от моите помагала и питам има ли полза от такова нещо и дали някой ще разбере, че в програмата се предлага и това.  Wink Wink

Ще има голяма полза от това за дванадесетокласниците. Аз лично издирвам такива. Има няколко сканирани в нета.

# 169
В "Книги спасете ме" качиха "Фантом" на Несбьо

# 170
Здравейте, търся книгите на Ивинела Самуилова. Която и от тях да има онлайн ще е супер. Благодаря предварително,  bouquet

# 171
Здравейте! И аз търся книгите на Лора Флоран- "Крадецът на шоколад ", "Шоколадово докосване" и "Шоколадова магия". Разрових се в темите, но не успях да ги открия. Ще съм мнооого благодарна, ако някой ми ги изпрати Simple Smile

e-mail: tobias_12@abv.bg

# 172
Здравейте, търся книгите на Ивинела Самуилова. Която и от тях да има онлайн ще е супер. Благодаря предварително,  bouquet
Тук има две

# 173
  • София, Младост 2
Тим Северин и поредицата за викингите дали ги има някъде в е-вариант? На бг ми трябват (на англ не ми е проблем да си ги намеря, ама не ги търся за себе си).

# 174
Търся  "Сияен ангел" на Нелсън Демил на български. Ще съм много благодарна, ако някой ми я изпрати на :
mds777@abv.bg    Laughing

# 175
Търся

Завръщането на негодника                                        Сабрина Джефрис     
Дявол през зимата                                                        Лайза Клейпас
Съпернички                                                                     Джейн Фийдър
Прелъстяване                                                                 Никол Джордан
Любовта е приказка                                                      Джоана Линдзи
Кулата на любовта                                                         Елоиза Джеймс
Старст                                                                                Никол Джордан
Цената на удоволствието                                             Кони Мейсън
Моите пари                                                                      Джери Бейли
Търся греховни тайни                                    Лоръл МакКий
Три седмици с лейди Х                                  Елоиза Джеймс
Магия                                                                   Лайза Клейпас
Господарят на Дяволския остров               Кони Мейсън
Скандал през пролетта                                 Лайза Клейпас
Близо до теб                                                     Кристина Дод

ana7508@abv.bg

# 176
Търся "Окото Господне" на Джеймс Ролинс  Peace

# 177
Търся "Окото Господне" на Джеймс Ролинс  Peace

Окото Господне

# 178
Благодаря! Видях, че има и десетата книга от поредицата, и си я изтеглих също  Peace

# 179
  • Великобритания
здравейте , търся книгите от поредицата Hard Ink на български

Общи условия

Активация на акаунт