Търся електронна книга - тема 17

• 156 288
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте търся книгата Красив негодник ако някой я има

# 151
Здравейте! Търся книгите от поредицата "Красив негодник" - marcy@mail.bg. Предварително благодаря.

# 152
  • Euskal Herria
Здравейте търся книгата Красив негодник ако някой я има
Здравейте! Търся книгите от поредицата "Красив негодник" - marcy@mail.bg. Предварително благодаря.
http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%8 … D1%80%D0%B5%D0%BD

# 153
# 154
Здравейте,  търся книгите на Ларида Ренар.  Намерих само Еликсирът на любовта и желая да прочета и останалите...  Благодаря предварително

# 155
Здравейте! Simple Smile

Претърсих търсачките, но не мога да открия "Жандармът" на Марк Мустян. Някой случайно да я има?

Скрит текст:

# 156
  • world wide
Здравейте.Търся 4 и 5 книга на Сара Дж.Маас от поредицата Стъкленият трон.На английски също ме устойва.Благодаря предварително на отзовалите се.
Скрит текст:

4 част на английски тук
Благодаря но като вляза да го дръпна и ми изписва от антивирусната че сайта е "заразен" или там както се казва...Та продължавам с търсенето!

# 157
Здравейте, запалени по четенето сродни души!
Напоследък книгите са моето бягство от реалността, която стана прекалено тежка за мен и моя разум.

Търся следните книжки, много ще съм благодарна, ако някой ги има и ми ги прати
Скрит текст:
на този имейл: yulleto_stz@abv.bg
Мамен Санчес - С вкус на прясна лимонада
Мамен Санчес - Забранява се неверието в съдбата
Софи Кинсела - Сватбена нощ
Александра Потър - Да започнем отначало
Александра Потър - Индия - рецепта за любов
Линдзи Келк - Аз обичам Вегас
Линдзи Келк - Аз обичам Лондон
Линдзи Келк - Аз обичам Коледа
Лора Флоран - Крадецът на шоколад
Лора Флоран - Шоколадово докосване
Лора Флоран - Шоколадова магия

Благодаря предварително на отзовалите се!  bouquet

# 158
Здравейте!
Търся "Синът на града" на Том Полък.

# 159
  • София
Здравейте,

зачела съм Камила Лекберг и ще се пукна от яд, че първите две книги не ги намирам никъде - Ледената принцеса и Проповедникът.

Моля, ако някой ги има да ми ги изпрати

Скрит текст:

Благодаря!

# 160
  • София
Здравейте!

Търся "Боен кон" от Майкъл Морпурго. Ако някой я има, моля да ми я изпрати.  bouquet

Скрит текст:

# 161
Здравейте, не знам дали тук е мястото да попитам, но тъй като има активност, въпросът ми все пак ще бъде прочетен. Наскоро завърших 12кл. и тъй като тези , които издават тестове и анализи са големи цербери, съм наясно, че не всички могат да си ги позволят, а добри тестове и разбработки се издават и на мен много ми помогнаха. Аз имам голям набор от всякакви книжки и да ги продам не ми се струва достатъчно. В крайна сметка не всеки има възможност за частен учител или да си купува помагала дори и втора ръка. В сайт като myschoolbel имаше преди достъпни разработки, но поради нарушение на авторските права се наложи да ги махнат(по мои сведения) и така се оказа, че няма други или поне аз не знам. Та, аз имам възможност да сканирам ако не всички, то поне някои от моите помагала и питам има ли полза от такова нещо и дали някой ще разбере, че в програмата се предлага и това.  Wink Wink

# 162
Здравейте! Търся трилогията "Лабиринтът"Някой може ли да помогне?Благодаря

# 163
Здравейте! Търся трилогията "Лабиринтът"Някой може ли да помогне?Благодаря
Първите 2 книги

# 164
Lust Благодаря ти много!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт