Търся електронна книга - тема 17

• 156 099
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Търся книги на Кейти Прайс - на български, руски, английски dukesa@abv.bg

# 136
  • София
Търся книги на Кейти Прайс - на български, руски, английски dukesa@abv.bg

На английски - http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=katie%20price&a … mns=0&f_ext=0

# 137
багодаря, но пише невалиден адрес

# 138
  • София
Странно  Rolling Eyes Отвори основната страница на сайта, към който е линкът, и в полето за търсене напиши авторката. Пиша от тел. и не мога да давам линкове в момента.

# 139
Странно  Rolling Eyes Отвори основната страница на сайта, към който е линкът, и в полето за търсене напиши авторката. Пиша от тел. и не мога да давам линкове в момента.
написвам авторката, появяват се произведенията, но когато искаш да отвориш отделен файл дава несъществуващ адрес, затова питах, ако някой има изтеглени произведения да изпрати

# 140
Здравейте, търся книгата "Да се прегънеш без да се пречупиш"

# 141
  • world wide
Здравейте.Търся 4 и 5 книга на Сара Дж.Маас от поредицата Стъкленият трон.На английски също ме устойва.Благодаря предварително на отзовалите се.
Скрит текст:

# 142
Здравейте.Търся 4 и 5 книга на Сара Дж.Маас от поредицата Стъкленият трон.На английски също ме устойва.Благодаря предварително на отзовалите се.
Скрит текст:

4 част на английски тук

# 143
Здравейте,някой има ли книгата на Ктут Тантри "Бунт в рая"в електронен формат благодаря.

# 144
  • Бургас
Здравейте,къде да намеря"Шиенето лесно и приятно".

# 145
  • Русе
Здравейте, търся информация за поредицата на Джоди Елън Малпас. Първата книга от трилогията - Този Мъж е излязла, но не намирам информация за другите две части, някой има ли познания по тази тема  newsm78 ?

# 146
Здравейте, търся информация за поредицата на Джоди Елън Малпас. Първата книга от трилогията - Този Мъж е излязла, но не намирам информация за другите две части, някой има ли познания по тази тема  newsm78 ?

Според сайта на издателството другите 2 книги от поредицата ще бъдат на пазара съответно в края на месеците януари и май.

# 147
багодаря, но пише невалиден адрес
При мен лика си работи

# 148
  • Русе
Мария, благодаря за инфото  bouquet

Според сайта на издателството другите 2 книги от поредицата ще бъдат на пазара съответно в края на месеците януари и май.

# 149
Здравейте!
Може ли някой ако разполага с "живот в скалите" да ми я изпрати на iiiv@abv.bg
Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт