Търся електронна книга - тема 17

• 156 539
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, доста порових из темите , но не открих.. търся  "С.Е.К.Р.Е.Т 2: Споделената тайна". Аз я имам но в epub и както и да конвертирам в друг формат не става. Питането ми е за PDF  или Doc.
Аз също имам хиляди свалени с годините не само от читанка,  книги..бих се радвала да помогна

Здравей,аз я имам в PDF,ако искаш ми дай e-mail и ще ти я пратя.   Wink

# 226
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте, търся Отровният бокал на Пол Дохърти. Моля ако някой я има да ми я изпрати на vasil_kondev@abv.bg. Мерси

# 227
  • Пловдив
А "Реквием" на Лорън Оливър дали се появи някъде в електронен вариант. Ако някой я има, може ли да ми я изпрати на niki_08@dir.bg. Благодаря.

# 228
Моля някоя добра душа,която ползва Мейлбукс,да ми изпрати "Търси се" от Стивън Кинг на rikosuzi@abv.bg
Ще съм много благодарна!

# 229
mishoran много благодаря, но аз точно от тук я изтеглих.., не знам как е конвертирана в epub, но не е добре, затова и търся в друг формат

https://www.dropbox.com/sh/um4bkkrxulj8zcj/AAC4GaRqAZk5t-zR3UwNv … 1%82%202.pdf?dl=0

от тук става ли?

# 230
Търся Лисицата и Амазонката на Варое в епуб.

# 231
Моля някоя добра душа,която ползва Мейлбукс,да ми изпрати "Търси се" от Стивън Кинг на rikosuzi@abv.bg
Ще съм много благодарна!

Има я в Дата-бг.

# 232
Търся "Kurt Cobain: Montage of Heck" от  Richard Bienstock и Brett Morgen(английски език).Благодаря предварително!

# 233

Да,видях,че я има,но имах някакъв проблем с влизането там.  Simple Smile

# 234
  • Варна
Здравейте,
търся Беки Б. в Холивуд. Опитах в сайтовете от линковете на първа страница, но сякаш не я открих... Единствено мейлбокс не съм проверявала, не мога да се оправя с него. Дали някой я има или да ме ориентира къде да я търся?

# 235
Здравейте,
търся Беки Б. в Холивуд. Опитах в сайтовете от линковете на първа страница, но сякаш не я открих... Единствено мейлбокс не съм проверявала, не мога да се оправя с него. Дали някой я има или да ме ориентира къде да я търся?

не я намирам в МБ

# 236
Здравейте, търся на Е.Л.Джеймс - Грей, ако някой я има много ще съм благодарна да ми я прати. За съжаление я намирам само в data.bg, а имам проблем и не мога да си направя реистрацияв него. Благодаря предварително.

# 237
  • stara zagora
 заповядай, сваляй каквото си харесаш имам я на линка с мойте книги

http://dox.bg/files/dw?a=ef961d4925

Здравейте, търся на Е.Л.Джеймс - Грей, ако някой я има много ще съм благодарна да ми я прати. За съжаление я намирам само в data.bg, а имам проблем и не мога да си направя реистрацияв него. Благодаря предварително.

# 238
Здравейте, продължавам да търся 2-ра и 3-та книга от поредицата на Дейвид Гемел Троя:
Гръмотевичния щит и Гибелта на царете, моля, ако някой ги има да ми ги изпрати  Praynig
Скрит текст:

# 239
  • Варна
Здравейте отново, аз ударих на камък с намирането на моите две поредици, но продължавам да търся.
Трябват ми:
Джон Джейкс - "Севера и Юга", "Любов и война", "Рая и ада"
Александра Рипли - "Чарлстън" и "Сбогуване с Чарлстън"
Може и на английски, защото явно на бг ги няма. Ако някой ги има, моля да ми пише за да дам електронна поща.

Общи условия

Активация на акаунт