Търся електронна книга - тема 17

• 156 530
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
При мен е, благодаря milenaka !

# 211
  • Пловдив
Търся Ема на Джейн Остин на български. В МВ я има, но е в текстов формат само и са разместени редовете. poliass@abv.bg

# 212
Търся Ема на Джейн Остин на български. В МВ я има, но е в текстов формат само и са разместени редовете. poliass@abv.bg
Качена е в три формата,всички ли са по този начин?Жалко ако е така,защото и аз я поисках.

# 213
Някой има ли или поне знае ли как мога да се сдобия с "Уязвим" на Тамара Уебър?

# 214
  • Germany
Може ли да помоля, ако някой има Стоунър, да ми я изпрати  Praynig Предпочитам epub, mobi вариант. Благодаря предварително - НАМЕРЕНА, БЛАГОДАРЯ  bouquet
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 15:14 от kovatcheva

# 215
  • на село
Търся "Пандора в Конго".

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 20:06 от AnMary

# 216
  • Варна
Здравейте, търся поредицата на Джон Джейкс - "Севера и Юга", "Любов и война", "Рая и ада".

# 217
Здравейте, доста порових из темите , но не открих.. търся  "С.Е.К.Р.Е.Т 2: Споделената тайна". Аз я имам но в epub и както и да конвертирам в друг формат не става. Питането ми е за PDF  или Doc.
Аз също имам хиляди свалени с годините не само от читанка,  книги..бих се радвала да помогна

# 218
Моля, ако имате "Луда по онова момче" да ми я пратите на rumy_mand@abv.bg
 Praynig

# 219
Търся  книгите на Амос Оз.
 Чела съм преди години " Познание за жена", но бих я повторила дори и нея. Едно интервю днес ми припомни за него.

http://data-bg.ch/browse.php?search=%C0%EC%EE%F1+%CE%E7&incldead=0&cat=0

# 220
Здравейте, доста порових из темите , но не открих.. търся  "С.Е.К.Р.Е.Т 2: Споделената тайна". Аз я имам но в epub и както и да конвертирам в друг формат не става. Питането ми е за PDF  или Doc.
Аз също имам хиляди свалени с годините не само от читанка,  книги..бих се радвала да помогна

http://data-bg.ch/details.php?id=12500

# 221
mishoran много благодаря, но аз точно от тук я изтеглих.., не знам как е конвертирана в epub, но не е добре, затова и търся в друг формат

# 222
Аз да си попитам пак за "Човекът, който не беше убиец"  Praynig Знам, че е рано, но може да ми излезе късмета все някога  Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 13:44 от Lust

# 223
mese4ina, на мен ми го отваря, дано и на теб.
Скрит текст:

Аз да си попитам пак за "Човекът, който не беше убиец"  Praynig Знам, че е рано, но може да ми излезе късмета все някога  Mr. Green

за съжаление не ми отваря

Съжалявам за книгата..нямам я

# 224
Здравейте! Търся "И заживели щастливо" на Кийра Кас. Ако някой я има ще съм му много благодарна ако ми я изпрати Praynig

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт