Търся електронна книга - тема 17

• 157 124
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Имам "Търговецът"- в епуб формат, а другата я има в МБ (поисках я)

Канелка, Еври, дали може да ми пратите Блудната дъщеря, моля? Сега довършвам Търговецът много ме хубава!

mimijaki@abv.bg

Пратих. Макар че може и Канела да ме е изпреварила.  Grinning Аз довършвам друга книга и нямам търпение да започна тези двете.

# 661
Имам "Търговецът"- в епуб формат, а другата я има в МБ (поисках я)

Канелка, Еври, дали може да ми пратите Блудната дъщеря, моля? Сега довършвам Търговецът много ме хубава!

mimijaki@abv.bg

Пратих. Макар че може и Канела да ме е изпреварила.  Grinning Аз довършвам друга книга и нямам търпение да започна тези двете.

Жаклин, "Блудната дъщеря" е продължение на "Каин и Авел"  Peace Ако не си чела първата няма да схванеш, според мен какво става Peace

# 662
Кристин, чела съм Каин и Авел, страшно ми хареса, затова с нетърпение започнах продължението.

Еври ме, благодаря  bouquet

# 663
  • София
Дали има качени Тина и половина и Графиня Батори в ел.вариант?

# 664
  • Sofia
Момичета, търся Образцов дом на Ваня Щерева. Моля, ако някой я има да ми я изпрати  Peace
Скрит текст:

# 665
 Някой случайно да е попадал на тази книга и да знае как се казва."След 45 минути тя беше готова.Трябваше да има съвършено права коса и безупречна очна линия.Искаше прическата й и гримът й да са перфектни,защото тя не беше.   След 45 минути и той беше готов.Тениската му трябваше да пасва с дънките,а те - с обувките.Искаше тоалетът му да е перфектен,защото той не беше.                                                                                                                                                                      След 45 минути заедно вятърът беше разрошил косата й,а обувките мъ бяха кални.Очната й линия се беше размазала от сълзи от смях,а тениската му беше изцапана със сладолед.Те не бяха перфектни,но любовта им беше."

# 666
някой може ли да ми прати книгата  Любов на разсъмване на Лайза Клейпас в pdf формат..Благодарря предварително
slogityyy@abv.bg

# 667
Здравейте, дали някой вече е попадал на следните книги на Марина Фиорато:
1. Дъщерята на Сиена
 2. Беатриче и Бенедикт
 3. Дамата с червения мундир

Peace Peace Peace

# 668
Здравейте!
Търся " Малки мъже " на Луиза Мей Олкът. Спешно ми трябва за сина ми, но така и не я намерих. Може ли някой да ми каже има ли я в ел. вариант? Та даже и на хартиен, където я търсих от по-евтините на из. Пан, я нямаше в наличност. Ако някой я има, ще съм му много благодарна, ако ми я изпрати.
lady_char86@abv.bg

# 669
Onni Има я в "читанка"

# 670
Здравейте, търся "Духless" на Сергей Минаев в електронен вариант.

Благодаря предварително!
Поздрави!

# 671
Здравейте търся следните книги:
"Белязана" и "Свързани" на Елизабет Ноутън
Безгранично Удоволствие на Лариса Йон
"Горещо след полунощ" и  "Полунощни Грехове" на  Синтия Идън, ако някой ги има, ще се радвам ако ми изпрати  на petinka_d@abv.bg ; или да ми каже къде ги има качени, понеже аз не ги намирам Sad

Предварително, благодаря!  newsm51

# 672
Здравейте!
Търся " Хрониките на Магнус бейн" от Касандра Клеър,цялата книга. Моята завършва някъде на 120 стр.,много е дразнещо  Laughing
Имейлът ми е: teotooo@gmail.com

# 673
Здравейте! Бих искала да помоля за книгите: "Красиво начало" Кристина Лорен, "Лондон Роуд" Саманта Йънг (и нещо от този род по ваш избор), ако на някой му се занимава ще му бъда много благодарна!!!  Blush     tanq.filipova@mail.bg

# 674
  • Euskal Herria
Ето тук:
http://data-bg.net/browse.php?search=%CB%EE%ED%E4%EE%ED+%D0%EE%F … dead=0&cat=18

Първите 4 книги от серията "Красив негодник" също са качени тук.

Общи условия

Активация на акаунт