Търся електронна книга - тема 17

• 157 168
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, търся на Джефри Арчър "Блудната дъщеря" и "Търговецът".
В читанка видя ли ?

# 646
  • На изток от Рая
Имам "Търговецът"- в епуб формат, а другата я има в МБ (поисках я)

# 647
  • София
Здравейте, търся на Джефри Арчър "Блудната дъщеря" и "Търговецът".
В читанка видя ли ?

Да, пише, че е за корекция.

Изпратиха ми снощи и двете книги. Благодаря.  Hug

# 648
Здравейте, търся Хрониките на Магнус Бейн и Кодекса на ловците на сенки Simple Smile Ще съм много благодарна, ако някой ми ги пусне на ianica_petkova@yahoo.com Simple Smile

# 649
В съседна тема прочетох,че в МБ вече я има "Кристин,дъщерята на Лавранс".Обаче аз не я виждам.И с търсачката там не ми излиза.Някой попадал ли е на нея?

# 650
  • София
В съседна тема прочетох,че в МБ вече я има "Кристин,дъщерята на Лавранс".Обаче аз не я виждам.И с търсачката там не ми излиза.Някой попадал ли е на нея?
Гледам, че има  три части – "Венецът", "Стопанка" и "Кръстът". В полето за търсене напиши само "Сигрид" и маркирай "търсене по автор", ако иначе не става.

# 651
Аз си я свалих от Zelka.

# 652
Благодаря и на двете! bouquet

# 653
Здравейте търся книгата на "ЛАЙЗА КЛЕЙПАС ~ Дявол през зимата", само ако може да НЕ Е в pdf във всички останали формати може, много ще съм благодарна ако някой я има да ми я прати, емайла ми е:
detito88@abv.bg

# 654
Имам "Търговецът"- в епуб формат, а другата я има в МБ (поисках я)

Канелка, Еври, дали може да ми пратите Блудната дъщеря, моля? Сега довършвам Търговецът много ме хубава!

mimijaki@abv.bg

# 655
  • София
Здравейте,

Знаете ли дали тази поредица е излизала на български?
https://www.goodreads.com/series/110955-beautiful-mess

И ако не е, има ли я някой на английски в какъвто и да е електронен формат?

Благодаря ви!   bouquet

# 656
  • София
Здравейте,

Знаете ли дали тази поредица е излизала на български?
https://www.goodreads.com/series/110955-beautiful-mess

И ако не е, има ли я някой на английски в какъвто и да е електронен формат?

Благодаря ви!   bouquet

Не е излизала на български. Ето линкове на англ. – http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=Beautiful+Mess& … mns=3&f_ext=0

# 657
Здравейте, търся третата книга от трилогията "Трил" на Аманда Хокинг - "Въздигната". Ако я има някой може ли да ми я изпрати на malkata_manuela@abv.bg

# 658
Здравейте!
Интересувам се от книгите на Амели Нотомб. В Читанка намерих само една и я започвам веднага, но ще съм благодарна, ако някой има и други книги, да ми изпрати или посочи от къде да сваля. /може и на английски език/
funnyp@abv.bg

# 659
Здравейте, търся книгата на Лора Елиъс - "50 нощи в сиво" и "Завръщането на проницателя" на Анди Андрюс. Много ще съм благодарна, ако някой ми изпрати някоя от книгите, имейла ми е presiananik@gmail.com. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт