Търся електронна книга - тема 17

• 157 195
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Търся "Храната-италианското щастие" в електронен вариант: bat25@abv.bg Мерси предварително
Аз също, ще бъда щастлива ако я получите и ми я препратите.
Благодаря предварително.

# 631
# 632
Благодаря момичета  bouquet
Скрит текст:
Става дума за едни разкази на Стивън Кинг,само една потребителка (guokowa) изписва че ги има,но явно не е влизала скоро.Ще почакам,тепърва го почвам,така че имам все още какво негово да чета  Heart Eyes
Кои са тези разкази?

# 633
Меган
Скрит текст:
Авторката пише че има част от разказите/новелите от сборника The Bazaar of Bad Dreams,the Plant и част от Secret Windows на български.Лично аз предпочитам да чета на български,тъй като има специфични термини които са ми непознати в английския,въпреки че се губи част от очарованието при превода  Hug

# 634
Търся на Kevin Dutton - "The Wisdom of Psychopaths: What Saints, Spies, and Serial Killers Can Teach Us About Success". Форматът няма значение.

Благодаря предварително!

# 635
  • София
Търся на Kevin Dutton - "The Wisdom of Psychopaths: What Saints, Spies, and Serial Killers Can Teach Us About Success". Форматът няма значение.

Благодаря предварително!

Заповядай http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=Kevin+Dutton&am … mns=2&f_ext=1

# 636
  • София
Здравейте, търся третата книга на Кейт Куин от поредицата й за Рим - Императрицата на седемте хълма.

# 637
Търся Ханде Алтайлъ - "Дяволът се намесва в любовта" и "Покрусата".
Благодаря предварително.
Скрит текст:

# 638
Здравейте, търся в е. вариант книги от М. Мацантини, съвместими с Kindle. Благодаря

Имам "Никой не се спасява сам" пуснала съм я  МБ, ако не го ползваш мога да ти я изпратя директно в Киндъла, ако му знаеш мейла. Така и не се научих как да даам линк към дропбокс.

# 639
Благодаря, ползвам МБ  bouquet

# 640
някой знае  ли къде мога да намеря Лайза Клейпас-Есенен парфюм ?

# 641
Търся една книга, на която и забравих заглавието. Роман е, но в нея се описват и доста растения, малко с такава тематика е.
Имаше я мисля в читанка и беше препоръчана в някоя тема от този подфорум.

# 642
  • На изток от Рая
onni,
Скрит текст:
имам я в пдф формат, ако те устройва си дай мейла.

# 643
много ще съм благодарна ,ако ми я пратите Simple Smile
slogityyy@abv.bg

# 644
  • София
Здравейте, търся на Джефри Арчър "Блудната дъщеря" и "Търговецът".

Общи условия

Активация на акаунт