Търся електронна книга - тема 17

• 157 202
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте.
Търся електронна книга " Малки мъже " на Луиза Мей Олкът. Много е важно да я намеря, ако я има някой, моля да ми я изпрати. От отдавна търся и продължението " Синовете на Джоу ", но така и не го открих.
Има ли някой двете книги?

# 616
Търся Лаведа на Ричърд Леймън .Някой може ли да помогне?Благодаря Hug

# 617
Здравейте! Търся "От самоуважението до егоизма" на Х. Букай. Дали някой може да ми я изпрати на velina_stoq_@abv.bg Благодаря от сърце  bouquet

# 618
  • На изток от Рая
 Velina_St, имаш поща.
 Ако не те устройва формата пиши.

mese4ina,  Секрет 3 не е преведена все още.

# 619
  • на село
Здравейте, търся "Пандора в Конго" на Пиньол и "Пещерата на идеите" на Сомоса.
Скрит текст:

# 620
Здравейте, търся в е. вариант книги от М. Мацантини, съвместими с Kindle. Благодаря

# 621
  • Брюксел / София
Търся "Храната-италианското щастие" в електронен вариант: bat25@abv.bg Мерси предварително

# 622
Търся книгите на Несбьо , и на Сомоса също /чела съм само  Стръв /

Скрит текст:

# 623
Добро утро и успешна седмица  bouquet
Скрит текст:
Малко извън темата,но от седмица чакам да ми пратят едни книги от Мейлбука,нормално ли е  newsm78

# 624

Скрит текст:
Аз съм чакала най-много 3 дни,но два от тях бяха събота и неделя. Седмица ми се вижда много,но пък човекът може да има някаква причина да не влиза в МБ.Можеш да откажеш заявката и да поискаш книгата от друг,който я има. Grinning

# 625
  • На изток от Рая
Цитат
Търся книгите на Несбьо
Изпратих ти няколко.

policaykata,
Скрит текст:
може заради празниците да е това забавяне.
Кои са книгите? Може някой от тук да ти ги прати...

# 626
Здравейте .Търся "Управление на времето" Джобен наставник. Намерих я на руски, но ако някой я има на български, много ще съм ви благодарна.

# 627
  • 2 етажа над тавана
Здравейте,може ли да ми изпратите биографията на Стив Джобс на български?
Благодаря предварително!
E-mail: gergana.mihneva@gmail.com

Имаш поща.  Wink

Някой беше питал за книги на английски - в амазон пускат безплатни книги непрекъснато, трябва само в търсачката да се напише free kindle books.

Не знам дали не е споделяно вече, но този сайт е страхотен също - https://issuu.com/ - има невероятни находки.

# 628
  • София
Някой може ли да помогне с "Feverborn" на Karen Marie Moning – https://www.goodreads.com/book/show/12444298-feverborn

Допълвам: Изпратиха ми я.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 16:06 от milenaka

# 629
Благодаря момичета  bouquet
Скрит текст:
Става дума за едни разкази на Стивън Кинг,само една потребителка (guokowa) изписва че ги има,но явно не е влизала скоро.Ще почакам,тепърва го почвам,така че имам все още какво негово да чета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт