Търся електронна книга - тема 17

• 157 244
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,може ли да ми изпратите на Нора Робъртс "От пръв поглед" поредицата Хотелът.
petq_markova@abv.bg

# 526
"Скотланд стрийт" и "Перфектната химия" пуснаха ли ги в ел.вариант от някое издателство,че не мога да ги намеря Thinking

# 527
  • Euskal Herria
"Скотланд стрийт" и "Перфектната химия" пуснаха ли ги в ел.вариант от някое издателство,че не мога да ги намеря Thinking
Не. Всички книги на Саманта Йънг са само на хартия и май издателството изобщо няма да ги пуска електронно.
"Перфектна химия" е на Ибис. Те винаги твърдят, че ще пускат книгите си електронно, само дето не се знае коя година ще стане.

# 528
Здравейте! Търся следните книги на Патриша Корнуел: ПРАХ; ЧЕРВЕНА МЪГЛА; ЛЕГЛО ОТ КОСТИ; ТИХИЯТ ПАЛАЧ. Първите две ще ги има в читанка през 2017г., но не ми се чака. Благодаря предварително за информация или файлове!
Скрит текст:

# 529
Здравейте търся книгите от поредицата "Сезони на любовта" на Лайза Клейпас . Simple Smile

# 530
# 531
Здравейте! Търся последната книга от поредицата "Колелото на времето" на Робърт Джордан. Казва се "Спомен за светлината".
Благодаря предварително!

# 532
Здравейте! Търся следните книги на Патриша Корнуел: ПРАХ; ЧЕРВЕНА МЪГЛА; ЛЕГЛО ОТ КОСТИ; ТИХИЯТ ПАЛАЧ. Първите две ще ги има в читанка през 2017г., но не ми се чака. Благодаря предварително за информация или файлове!
Скрит текст:
и аз ги търся, ако може и на мен:
mds777@abv.bg

# 533
Здравейте! Търся следните книги :Смърт на изток от Кремъл-Татяна Устинова  ;Даря Донцова.....
vige53@gmail.com

# 534
  • Варна
Tърся третата книга от трилогията на Лорън Оливър  - Реквием.
Втората така завърши ..че не мога да спра да се чудя какво става в Реквием
Скрит текст:

# 535
  • ВАРНА
Някъде да намеря Лъжецът от Нора Робъртс и Специална съботна нощ на Сандра Браун?

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 22:26 от morgana07

# 536
Здравейте, търся книгите от поредицата Адски устройства на Касандра Клеър, ако някой ги има ще съм много благодарна да ми ги пусне на ianica_petkova@yahoo.com Simple Smile

# 537
Търся книги на Антъни Капела (без "Ако искаш да си легнеш с мен ...сготви ми" и "Изкушение с аромат на лимони").
Скрит текст:

# 538
  • На изток от Рая
Ianica Petkova, имаш поща Simple Smile

Ръмжел, само първата открих.
https://chitanka.info/text/29236-ako-iskash-da-si-legnesh-s-men-sgotvi-mi

# 539
Здравейте, търся "Беки Б в Холивуд".

Общи условия

Активация на акаунт