Сдружение „Фридрих Шилер“ - Тема 4 (прием 2016)

• 150 026
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Миналата година се прие реално една ПГ по-малко и затова имаше толкова много места за първи клас. Тази година ако не се лъжа не са обявени за момента свободни места за първи клас, може би ще се освободят няколко, но буквално 1-2-3 не и като миналата година.
Теоретично има шанс за прием и познавам приети деца в първи клас, но трябва да си е и с набора. Ако е за ПГ няма да се съгласят да приемат детето в първи клас, дори да има обявени места и да може да издържи изпита по немски.

# 376
Ето , докъде стигнаха Дикенс, миналата година и в Луис Карол имаше доста проблеми.

В Луис Карол проблемите бяха от съвсем различен характер. Peace Там имаше опит да се "присвои" дейността на сдружението от лице, което е имало отдавна взимане-даване със сдружението.

# 377
  • София
Здравейте,

всеки ден проверявам за резултати, но още няма. Миналата година са излезли на 08.05, ако не греша. Тази година или са повече децата, или .... не знам. Странно?!

# 378
На сайта на сдружението пише, че ще има резултати след 20. 05., но във форума бяха казали нещо за след месец май  Sad. И аз вече нямам търпение!

# 379
На сайта на сдружението пише, че ще има резултати след 20. 05., но във форума бяха казали нещо за след месец май  Sad. И аз вече нямам търпение!
Едва ли ще е след месец Май.. !

# 380
 Децата са във ваканция, но вероятно за учителите е работен ден. Всички са в очакване на резултатите.

# 381
Дано по- скоро да излезнат резултатите! На сайта на 145 пише, че ще спазят срока- 30. 05. Днес звънях в 55 за подаване на заявление и ми казаха към 25. 05.,тъй като днес имали матури.

# 382
  • Sofia
http://blog.schillerbg.org/

Честито на приетите!!!

# 383
Това ли е списъка за предучилище?

# 384
Това ли е списъка за предучилище?
Явно е това!

# 385
Честито на приетите дечица... и на родителите също! Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 13:38 от elena665

# 386
Синът ми не е от приетите и нито едно от познатите ни деца, някой знае ли дали в 145 у-ще изкарват пълния списък на децата?
(да се ориентираме къде е)

# 387
мисля, че не се публикува

# 388
Миналата година изпращаха резултата по мейл, ако им пишеш. Накрая като обобщение пишеха дали има шансове за следващо класиране.

# 389
  • София
От трима познати с кандидатстващи дечица, само едното момиченце е прието.

Общи условия

Активация на акаунт