Сдружение „Фридрих Шилер“ - Тема 4 (прием 2016)

• 151 241
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 480
Акъла не ми го побира .. как могат да ни вкарат в подобен филм... проблема според мен е 55то.. поне аз така го разбирам де!

# 481
  • София
Получих отговор на запитване какъв е минималния бал при момчетата - Последното класирано момче без предимство е със 75.00 точки.

# 482
Получих отговор на запитване какъв е минималния бал при момчетата - Последното класирано момче без предимство е със 75.00 точки.
От сдружението ли получихте тази информация?

# 483
# 484
На мен такава информация ми беше отказана от сдружението. За момичета знаете ли най-ниския бал?

# 485
Моете детенце е прието според списъка на фондация Шилер. Там обаче пише, че детето трябва да бъде прието и от съответното училище. Има ли шанс това да не се случи - подала съм документи само и единствено в 145 ?

# 486
Здравейте! Аз получих информация, че моето момченце има 67.5т. и не е прието в Шилер. Прието е в Луис Карол. Има ли някой информация в Луис Карол какви са отзивите, мнение? Ние предпочитахме Шилер, но явно няма шанс за там. Моля, за мнение за Луис Карол.

# 487
  • Sofia
Имам четири познати деца, които сега бяха ПГ в Луис Карол. Всички са много доволни и досега не са имали забележки.

# 488
# 489
Благоадря! Дано и В Луис Карол да бъде добро нивото на обучение/.

# 490
Ще има ли второ класиране за Шилер?

# 491
  • София
Както се и предполагаше - последните 10 момичета и 17 момчета не са приети  Grinning (от списъка без предимство)

# 492
Както се и предполагаше - последните 10 момичета и 17 момчета не са приети  Grinning (от списъка без предимство)

И какво се случва сега?

# 493
Откъде знаете, че не са приети. Те най-вероятно са подали за 55то у-ще и ще ги класират там. Тази класация е само за 145то.

# 494
  • София
И аз питам? Това го очаквах, след като като чух какво става в 55 СОУ и как нищо не е ясно там, очевидно е , че в 145 ОУ не могат да приема всички деца, обявени от списъка на Шилер...

Общи условия

Активация на акаунт