Сдружение „Фридрих Шилер“ - Тема 4 (прием 2016)

• 151 241
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Откъде знаете, че не са приети. Те най-вероятно са подали за 55то у-ще и ще ги класират там. Тази класация е само за 145то.
Ще видим, но се съмнявам!

# 496
  • София
Не знам кой го измисли този сценарий, но досега при приема, доколкото ми е известно, не е имало деца да са приети в Шилер, а не в училището. Най-вероятно липсващите от списъка са децата за 55-то.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 16:01 от elita

# 497
Еми не е така, моето е прието в Шилер, но не е прието в 145, а там сме подали документи.

# 498
  • Sofia
Това е много неприятно, досега не съм чела някой да е изпадал в такава ситуация.  Thinking

# 499
  • София
Не знам кой тук го измисли този сценарий, но досега при приема, доколкото ми е известно, не е имало деца да са приети в Шилер, а не в училището. Най-вероятно липсващите от списъка са децата за 55-то.
И моето е прието в Шилер, записахме като предпочитание 145 ОУ и не е прието там. В 55 отидох в последния момент, ей така за проба и ми казаха, че едва ли ще ни приемат като не сме от района....???
Та ще видим, но едва ли последните класирани са подали в 55  Joy

# 500
  • софия
Еми не е така, моето е прието в Шилер, но не е прието в 145, а там сме подали документи.

И моето е прието в Шилер, но не и в учлището

# 501
  • София
Момичета (и момчета,ако има) - най-добре се чуйте със сдружението и със 145-то, а след като излезе класирането за 55-то и с тях.
Трябва да има логичен отговор на въпросите ви.  Rolling Eyes

# 502
Не знам кой тук го измисли този сценарий, но досега при приема, доколкото ми е известно, не е имало деца да са приети в Шилер, а не в училището. Най-вероятно липсващите от списъка са децата за 55-то.
И моето е прието в Шилер, записахме като предпочитание 145 ОУ и не е прието там. В 55 отидох в последния момент, ей така за проба и ми казаха, че едва ли ще ни приемат като не сме от района....???
Та ще видим, но едва ли последните класирани са подали в 55  Joy

Искате да кажете, че са публикували веднъж, че детето Ви е прието в Шилер, а после не е прието в 145-то, въпреки че сте подали документи за 145-то ? При кандидатстване в Шилер какво сте посочили ? Ако не е тайна за кое дете става дума ?

# 503
  • София
Момчетата са приети до № 50 от списъка на Шилер. Останалите не са - ние сме от тях.

# 504
извинявам се, но ще повторя, че не разбрах. Вие подавате документи за 145-то (като за училище). Подавате молба за Шилер и там пишете, че искате да Ви приемат в 145-то. Детето Ви в крайна сметка е прието в Шилер, обаче не Ви приемат в 145-то. Така ли е или бъркам ?

# 505
  • софия
Та ще видим, но едва ли последните класирани са подали в 55  Joy

Искате да кажете, че са публикували веднъж, че детето Ви е прието в Шилер, а после не е прието в 145-то, въпреки че сте подали документи за 145-то ? При кандидатстване в Шилер какво сте посочили ? Ако не е тайна за кое дете става дума ?

Да точно това искам да кажа. За жалост притесненията ми за класирането се оказаха напълно основателни

# 506
  • Sofia
Да разбирам ли, че първите по ред приети в списъка на Шилер са  в днешния списък на 145-то? Сред тях със сигурност има деца, които са искали да са в 55-то..... А може би има деца, които не са подавали изобщо документи за 145-то.... Странна е тази история #Crazy

# 507
Искам да кажа, че моето дете е прието в Шилер и като предпочитано у-ще сме посочили 145-то, но не прието. Искам да кажа също, че има 2 (две) класирани деца, които отсъстват от списъка, публикуван на сайта на Шилер. Точно тези две места не стигат за моето дете. Доста интересно става.
Подали сме документи и за 55-то, но като гледам, май ще си подам документи за отказ от гражданство, което трябваше да направя още преди години...

# 508
  • София
Момчетата са приети до № 50 от списъка на Шилер. Останалите не са - ние сме от тях.
Не баш така има момиче с номер 57 в списъка на Шилер, прието под номер 44 в списъка на у-щето.
Номер 1 от ползващите предимство момичета, пък го няма в списъка на у-щето т.е. сигурно първото желание е 55-то.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт