Медикаментозен аборт - моят личен опит и преживяване

• 471 483
  • 3 557
  •   4
Отговори
# 1 230
Нямаше ли и мифепристон за прогестерона?

# 1 231
Не.Само cytotec-мизопростол-4табл. вагинално

# 1 232
Тоест 3 опита за МА, защото не можеш да се изчистиш или това са три отделни бременности и съответно аборти?

Не е ли стресиращо за организма в рамките на месец толкова много и силни лекарства?

# 1 233
Защото не мога да се изчистя.
Предполагам не е добре за организма.На следващия преглед ще разпитам какво да очаквам.Дано не се получат изненади.
Засега се чуствам изморена,сигурно от кръвозагубата.

# 1 234
На мен за 1 МА ми дават толкова таблетки колкото на вас за 3. И после нямам ни разбъркани хормони, ни нищо.

Аз заради дълго кървене след МА се побърках да ходя по доктори. Накрая и на самолета за Бг се качих. И вече си знам - правя МА, чакам първи цикъл да мине и пускам ЧХГ. Изобщо не ми се играе на догадки.

# 1 235
Здравейте!
Аз ходих миналият петък при д-р Халачева в Майчин дом! При мен се наложи по медински причини в 4 г.с . Изкоментирахме всички рискове за бременността и я затрупах с въпроси тъй като за мен и съпруга ми е доста тежко преживяване. Утре съм на преглед , да видим как е минало и ще мога ,да дам повече инфо . Цяла седмица съм на нерви .

# 1 236
Много благодаря за отговора !!! Наистина !
Към коя болница да се ориентирам ,дали ще ме примат в същия ден за такова нещо “по спешност “ . Защото броя от 6-ти декември и времето ми изтича до 49-тия ден ...

В Щерев са много внимателни за тази процедура. Препоръчвам ти ги !

Здравейте,

Аз съм след медикаментозен аборт точно след като посетих Щерев. Обмислям да пусна оплакване директно до болницата, тъй като единственото нещо, което направиха е да ми вземат парите и изобщо да не ми обърнат никакво внимание, като в следствие на това, кървя от 25 ноември и чак вчера, когато посетих друг лекар в друга болница се установи, че не съм се изчистила както трябва.

Поздрави,
София

# 1 237
Здравейте, моля споделете как протече пътвият ви цикъл след МА?

Благодаря!

# 1 238
Здравейте, моля споделете как протече пътвият ви цикъл след МА?

Благодаря!

Дойде ми на същия ден, в който взех хапчето  /в моя случай МЦ ми е през 30 дни/.  Абсолютно нормален цикъл имах.

# 1 239
Без да плаша никой и без да преувеличавам искам да споделя личния си опит до момента. Отидох на преглед, изписа ми АГ-то мифегин 2 таблетки и топогин 1 таблетка. Мифегина изпих 2 наведнъж, а след 36 часа изпих топогина. 10 минути след това започнах да се потя, да ми се вие свят и не можех да стана от леглото, на 30тата минута някъде повърнах... След това се обадих на лекарката и каза, че поне 1 час не е трябвало да повръщам, все едно имам избор... Понеделник съм на преглед, надявам се да съм се изчистила. Интересното е, че нещо цопна още като прокървих, стори ми се доста голямо ама от толкова кръв нямаше как да видя. Не знам дали някоя е имала тези симптоми с повръщането след хапчето, но все още имам болки, вече минаха 2 дни. Пия спазмалгон и чакам прегледа.

# 1 240
Аз бях под лекарски контрол (в клиника). Сигурно се повтарям, но може да е полезно.
Около час след приема ме втресе, стана ми много студено. Беше август, увих се със супер дебел юрган, а по обяд вече помолих да ми пуснат и климатика на 30 C . Чак подскачах от студ. Док каза, че е нормално и е от лекарствата. Всъщност увита в юргана обикалях колкото мога огромната зала, за да подпомагам изхвърлянето. Но повече от час откарах в тоалетната (отново реакция от лекарствата). Така че явно WC/повръщане е още една "приятна екстра".

# 1 241
Здравейте,можете ли да ми препоръчате къде в Плевен мога да направя МА?

# 1 242
Здравейте , искам да разкажа това,което се случва на мен . На 22ри януари приятелят ми свърши в мен , последният ми редовен цикъл беше от 10.01 до 16.01 ,на 07.02 започнах да изпитвам лека болка в гърдите и се осъмних, направих си уринарен тест от аптеката , който показа втора бледа чертичка , не издържах и отидох на кръвен, който показа завишени нива на ЧХГ тоест бременност -131 ,което според таблицата бях в 3 г.с..На следващия ден -9.02 отидох на преглед при АГ, която каза,че е прекалено рано и не вижда нищо ,  да се върна на 17.01,тоест на 7 дни закъснение на МЦ, притеснявам се ще може ли да се види плодният сак и евентуално да се направи медикаментозния аборт ?

# 1 243
# 1 244
Много благодаря за отговора, наистина съм притеснена как ще протече МА ..

Общи условия

Активация на акаунт