Медикаментозен аборт - моят личен опит и преживяване

• 470 337
  • 3 554
  •   1
Отговори
# 2 115
Дано на всички пожелавам много леко да мине

# 2 116
При мен започна без болки и неразположение. За сега е обилно и с много парчета, които предполагам са съсиреците, които се видяха на видеозона. Нищо по-необичайно от моя МЦ. Той е така обилен с много и големи съсиреци.
Доктора ми каза, че кървенето и зацапването могат да продължат от 5 до 20 дни.

# 2 117
Момичета, здравейте отново! Първо - Весела Коледа. Искам да ви попитам при някоя от вас имало ли е напрежение ниско долу 2-3 дена след топогина? Аз взех вторите хапчета (топогин) на 23.12. Сега е 25-ти и имам тъпа болка ниско долу… нямам температура или кървене повече от обичайното. На някой случвало ли му се билките след топогина да са продължили няколко дни? Поддържам връзка с докторката и вчера имаше още кръв в матката, което предполагам е донякъде нормално на този етап. Ще съм ви благодарна за мнението и споделянето!

# 2 118
Аз усещах леко напрежение, но не чак болка. Кръв имах още в матката на 4тия ден след МА, нормално е. Според мен напрежението е от свиващата се лигавица.

# 2 119
Здравейте,
Колко време продължи при вас кръвотечението?
В петък на 23.12 беше ''събитието''Sad  Днес 26.12 почти е спряло.

# 2 120
  • София
Около две седмици, но само зацапване

# 2 121
И аз имах само първия ден Недка седми ден нищо нямам пак другите дни по малко имах

# 2 122
При мен трети ден и все още има, като до обяд днес беше обилно и тук там със съсиреци. На 29.12 мисля да си пусна ПКК за да видя колко е паднал хемоглобина. Ще е чудо ако е 110 поне.

# 2 123
Момичета първо честита нова година направих медикамент Ен аборт само първия ден имах обилно кървене после шест седем дена по малко и от няколко дена кафяво зацапване неска съм 12сти ден утре съм на преглед и съм много претиснена дали се изчисти всичко след като малко беше кървенето  на някой да се случвало малко да е кървенето моля пишете

# 2 124
Момичета първо честита нова година направих медикамент Ен аборт само първия ден имах обилно кървене после шест седем дена по малко и от няколко дена кафяво зацапване неска съм 12сти ден утре съм на преглед и съм много претиснена дали се изчисти всичко след като малко беше кървенето  на някой да се случвало малко да е кървенето моля пишете
Аз не мога да кажа нищо още. Моята ситуация е същата днес ми е 11-ти ден и вече имам само зацапване от вчера..утре и аз ще ходя по лекари.

# 2 125
Не знам до колко обилното кървене е знак, че МА е протекъл успешно. Аз 7 дена кървях като заклана чак се притесних дали и до колко е нормално. Започнах да пия омега 3 и съвпадение или не, но на следващия ден съсиреците намаляха и след още ден спряха. Преди това беше чудо. За няколко дни заминаха 4 двойни пакета нощни превръзки. От два два три дни вече намаля и е само зацапване с тъмна кръв.
Утре съм на преглед.
Днес ми е 10ти ден.

# 2 126
Аз имах зацапване до 8-9ден, обилно беше само 1ден после полека лека отслабваше.

# 2 127
Дано всичко е наред момичета

# 2 128
Здравейте момичета, да попитам някой правил ли е медикаментозен аборт в мд варна? Или всичко се случва вкъщи. Също колебая се между медикаментозен и кюретаж. Аг препоръчва първото, за да продължим с опитите по-бързо. Самите контракции болезнени ли са като при раждане или са по-леко?

# 2 129
Аз също бих избрала МА, пред кюретаж. За болката зависи от вашия праг на болка, при мен беше като болезнена менструация.

Общи условия

Активация на акаунт