Медикаментозен аборт - моят личен опит и преживяване

• 470 343
  • 3 554
  •   3
Отговори
# 2 130
При мен болката беше като при контракции, за 2 часа, не съм пила нищо за обезболяване, но по принцип може. Аз избрах МА, за да може по- рано да започнем опитите. Времето е двойно по- малко за възстановяване, забременях след това още от първия път.

# 2 131
  • София
Виж последните две три страници, доста го обсъждахме. Аз съм изпитвала родилни контракции, с МА даже не се и доближаваха до това. Малко по силни менструални бих го нарекла.

# 2 132
И аз имам едно раждане и затова питам, не знам ако е като контракции как ще издръжа вкъщи. Като раждах бях с епидурална
Виж последните две три страници, доста го обсъждахме. Аз съм изпитвала родилни контракции, с МА даже не се и доближаваха до това. Малко по силни менструални бих го нарекла.

# 2 133
И аз имам едно раждане и затова питам, не знам ако е като контракции как ще издръжа вкъщи. Като раждах бях с епидурална
Moni_90 искам и аз да ти напиша мнение, за да те успокоя. Изобщо не е била такава силна болката при мен - просто все едно по-болезнен цикъл. Аз не съм раждала и пих хапчета за МА преди 10-тина дена.. даже не го и усетих като кой знае какви болки. Едно нурофенче пии 30 минути преди това и няма да имаш проблеми. Надявам се всичко да мине наред!

# 2 134
  • София
Не, спокойно, особено щом си раждала вече болката ще е още по лека. Успех и да е  успешен!

# 2 135
При мен нямаше болка. Само едно леко стягане когато се отделяха съсиреците.
Доста се бях притеснила като четох по-стари  коментари за силни болки.
Ако няма да сте в болница по-добре си вземете отпуск или вземете първото хапче в делничен ден, а другото което причинява кървенето да е в събота. Поне аз така направих: на 22.12.22 изпих първото хапче, а на 24.12.22 другият вид.

# 2 136
Много ви благодаря момичета за подкрепата. А дали има значение и в коя седмица се случва? При вас коя седмица е било, аз съм 7гс. Аз най-много се притеснявам от някой кръвоизлив да не стане. Навсякъде чета, че има много кръв.

# 2 137
И аз съм раждала веднъж, ама болката си я имаше, не беше като при менструация. Не пиша това, за да плаша, а по- скоро някой да не се притеснява, че има силни болки. Аз бях в 7г.с, но сакчето отговаряше на 5

# 2 138
Аз също бях пила Нурофен преди хапчето и нищо не усетих само един ден обилно кървях после няколко дена по малко и сега кафеникаво зацапване тая вечер съм на преглед дано всичко е наред успех и не се притеснявайте всичко е като нормален цикъл

# 2 139
Аз бях точно в 7г.с като изпих 2рото хапче, болкоте бях като контракции, смисъл честото и интензитет ме мога да кажа за родилните (бях секцио) но предполагам са просто по -  силни. Аз съм с доста болезнена М и реално даже не бих казала че бяха по болезнени... ами същите. Добре е наистина да сте си в къщи този ден и да си почивате. Аз имах обилно кървене(за моя организъм) около 2-3 ч , но не бих го нарекла кръвоизлив.
Успех и всичко да се изписти бързо и леко.

# 2 140
Момичета днес бях на преглед и всичко е наред докторката каза че бременност няма обаче има още кръф на някой случвало ли се е казах и ще  ми изпишете ли нещо каза не то ще се изчисти дали е така притеснена съм

# 2 141
Имах остатъци от лигавица и се чистих 2 месеца. Виждаше се на ехографа и нищо не пих. С леко кървене бях всеки ден, накрая изпадна ден преди поредния преглед. Слушайте лекарите, при всеки е различно.

# 2 142
Бл ви разбира се че ще я слушам но се притиснявам неска съм 13ден но нямам капка кръф от четири дена и се претиснявам дали ще се изчисти всичко бях на 42дена бремена

Имах остатъци от лигавица и се чистих 2 месеца. Виждаше се на ехографа и нищо не пих. С леко кървене бях всеки ден, накрая изпадна ден преди поредния преглед. Слушайте лекарите, при всеки е различно.
[/quote]

# 2 143

Здравейте,

Аз не съм раждала, но по принцип съм с доста болезнен цикъл. МА беше някакъв филм на ужасите, над 9 часа нечовешки болки , майка ми беше при мен и ми сложи няколко инжекции течен аналгин, който ппц е силен, но ефект нулев. Контракциите бяха толкова силни, че повръщах целият ден по време на аборта, не можех да хапна нищо, защото веднага го повръщах. Освен това имах и диария от медикаментите.....направо страхотно беше Simple Smile

Иначе на следващият ден вече бях напълно добре, но сака изпадна чак на третият. Възможно е при мен да е било така, защото съм по принцип с много болезнен МЦ и не съм раждала, освен това бях в шеста седмица.  Дано при вас мине леко, но все пак се запасете с някакви аналгитици,

# 2 144
Много съжалявам през това, което сте преминали! Имаше ли много кървене?
Момичета, някой от два има ли преминал и през медикаментозен аборт и кюретаж. Кпе би избрал от двете?

Здравейте,

Аз не съм раждала, но по принцип съм с доста болезнен цикъл. МА беше някакъв филм на ужасите, над 9 часа нечовешки болки , майка ми беше при мен и ми сложи няколко инжекции течен аналгин, който ппц е силен, но ефект нулев. Контракциите бяха толкова силни, че повръщах целият ден по време на аборта, не можех да хапна нищо, защото веднага го повръщах. Освен това имах и диария от медикаментите.....направо страхотно беше Simple Smile

Иначе на следващият ден вече бях напълно добре, но сака изпадна чак на третият. Възможно е при мен да е било така, защото съм по принцип с много болезнен МЦ и не съм раждала, освен това бях в шеста седмица.  Дано при вас мине леко, но все пак се запасете с някакви аналгитици,

Общи условия

Активация на акаунт