Медикаментозен аборт - моят личен опит и преживяване

• 456 034
  • 3 480
  •   3
Отговори
# 2 325
Здравейте, момичета .Реших се на МА ( ембриончето отговаря на 6-7 седмица)  Днес изпих 3те таблетки мифегин. Доктора ми каза да изпия две таблетки топогин след 24 часа, а ми прави впечатление, че при повечето от вас приемът е на 36-48 часа. Има ли някоя от вас, която го е приела по-рано?

# 2 326
  • USA
tedssi Леко и бързо да мине! Всеки доктор си има схема, едва ли ще си прави експеримент с теб.Имаи му доверие. Късмет!

# 2 327
Здравейте,
Продължавам да имам зацапване вече трета седмица след МА, това дали е нормално? Абортът беше в 6г.с., струва ми се, че няма какво толкова още да се чисти. При вас кога ЧХГ падна до 0?

# 2 328
  • USA
ЧХГ пада според колко е било нивото моето беше около 7000-8000 и спадна за 2 месеца...кървенето беше около месец като се сля с цикъл

# 2 329
Olivia, благодаря! Моето беше 10 000, но преди 5 дена беше паднало на 70, затова и се зачудих, че още зацапва. Възможно ли е зацапването да е просто от липса на естроген?

# 2 330
Здравейте. В събота ми предстои да пия топогин, обаче ми го изписаха само 1 таблетка. Като чета назад, повечето сте пили по 3-5т.
Моята доза дали е адекватна…?
Има ли такива, които са пили само по 1?
В 5г.с. съм, ако Има значение…

# 2 331
Аз бях с 2 таблетки, процеса вече беше започнал. Хапчетата просто го ускориха. Да не би вече да имаш кървене, за това да ти е изписано едно хапче?

# 2 332
Привет момичета и аз минах през тази процедура на 30/01/
още ми зацапва и някакси не ни е  ок бях на преглеглед на 04/02/
Ваичко е наред ми каза доктора ,но аз не се чувствам спокойна .
Имам страни болки в областта на яйчниците ,напрежение в гърдите .
Нямам си идея какво се случва май ще  записвам час тази седмица .Имали ли сте такива
сиптоми.

# 2 333
Най-вероятно е от разбутаните хормони.
Аз имах единствено лека болка в яйчниците за няколко дни.
За ваше спокойствие посетете АГ за консултация и ако се наложи преглед.

# 2 334
  • София
Възможно е и да си в овулация също.

# 2 335
Със сигорнос ще посетя кабинета тази семица.
Постоянно го мисля и не ми дава мира .
Започвам да се вкарвам май в сценарий.
И тест правих луда работа .
Благодаря Ви Simple Smile

# 2 336
Здравейте. В събота ми предстои да пия топогин, обаче ми го изписаха само 1 таблетка. Като чета назад, повечето сте пили по 3-5т.
Моята доза дали е адекватна…?
Има ли такива, които са пили само по 1?
В 5г.с. съм, ако Има значение…
И аз бях с 1 топогин, няма страшно, действа си. А и в толкова ранна седмица би трябвало да е напълно достатъчен.

# 2 337
Здравейте, правих медикаментозен аборт на 17.02, днес ме наболява главата и реших да си измеря температурата и се оказа, че имам 37,1, пих аб сумамед 3 дни, бях на преглед ден след топогините и доктора каза че има още лигавица за чистене и да изпия още един, след третия топогин имах леко кървене, и до днес имам леко кървене с малки съсиреци т.е. още се чистя. Много съм притеснена, доктора каза да му се обадя ако темп надвиши 37,5 и да изчакам да се изчистя хубаво. Някой в същата ситуация?

# 2 338
Аз бях с 2 таблетки, процеса вече беше започнал. Хапчетата просто го ускориха. Да не би вече да имаш кървене, за това да ти е изписано едно хапче?
Не, нямах кървене когато взех мифегина (който също беше 1 таблетка). Кървенето започна днес по обяд - 24ч. след първото хапче. Не е обилно, но го има. Имам и болки в  корема и от следобед много ми се гади. Зле ми е и имам ужасно сърцебиене. Чак взех да се притеснявам утре как ще изпия топогина…
Ох, нямам търпение всичко да приключи и дано да е успешно, та да се свършва с този кошмар…

# 2 339
  • USA
...като с 1 таблетка става се чудя защо изписват по повече?!

Общи условия

Активация на акаунт