Медикаментозен аборт - моят личен опит и преживяване

• 491 217
  • 3 608
  •   1
Отговори
# 3 600
Аз пих само 1 хапче Топогин, но АГ ми беше изписала допълнително с уговорката да ги изпия след няколко часа от първото ако не започне кървене, защото не съм раждала естествено и можело да не получа контракции от едно хапче. Няма страшно, слушайте лекаря си и всичко ще е наред. 😇

# 3 601
Момичета, изпих и втората таблетка топогин в 9:30, 10 минути по-късно получих ужасна болка, не можех да си стоя на краката, започнах да се потя и накрая ме втрисаше, сега съм окей, но все още няма никаква кръв…

# 3 602
Виктория, абортът е процес. При всеки протича различно. Успокой се първо остави на химията и физиката да си свършат работата.

# 3 603
Здравейте отново!
При вас кога беше изхвърлено сакчето? Странно ми е, че при мен кървенето не е обилно, а като нормален цикъл, не съм усетила да има и съсиреци, а вече минаха 24 часа от приема на последната таблетка…

# 3 604
При мен имаше ужасяваща болка и 12 часа контракции, много обилно кървене с много съсиреци един от които с големината на лимон, абе въобще кошмарно беше. Сакчето се изхвърли чак на следващия ден. При всеки е индивидуално.

# 3 605
При мен имаше ужасяваща болка и 12 часа контракции, много обилно кървене с много съсиреци един от които с големината на лимон, абе въобще кошмарно беше. Сакчето се изхвърли чак на следващия ден. При всеки е индивидуално.
Започвам да си мисля, че при мен значи е неуспешно.. По принцип и менструацията ми не е обилна и продължителна, но не знам това дали има някакво значение.

# 3 606
При мен обилното кървене беше 2-3 часа и тогава се изхвърли сака, но бях 10г.с. и сака си отговаряше на размер въпреки че нямаше ембрион, за 5г.с. предполагам е нормално да не е толкова драматично кървенето, идете в понеделник  да погледнат на ехограф дали всичко е изчистено.

# 3 607
При мен обилното кървене беше 2-3 часа и тогава се изхвърли сака, но бях 10г.с. и сака си отговаряше на размер въпреки че нямаше ембрион, за 5г.с. предполагам е нормално да не е толкова драматично кървенето, идете в понеделник  да погледнат на ехограф дали всичко е изчистено.
И това ми минава през мислите - много ранна е при мен бременността. Вероятно ще отида в понеделник или най-късно във вторник и ще ви споделя какво се е случило.

# 3 608
  • На изток от Ада
АЗ имах МА в 6та т е сака отговаряше на 6та.
Само 1 топогин слижих.

Кървенето почна само без него но го сложих, за 6 ч изхвърлих сака . И съсиреци около 300 мл.
10 дни кървях .

Общи условия

Активация на акаунт