"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 86 тема

• 64 899
  • 736
  •   1
Отговори
# 690

Знайме ний!  Wink Ей вЪ рошави, диви и щастливи!

МолА, молА, моя пакет беше у друга кръчма  Mr. Green. Не ми пускай приказка, че
Скрит текст:
пак ще ме видиотят  Mr. Green

# 691
Късно е, чадо, за кризисен ПР!  spoko Вече ни се носи славата на разтурени.  newsm19 Квот можахме направихме!  tooth

# 692
Късно е, чадо, за кризисен ПР!  spoko Вече ни се носи славата на разтурени.  newsm19 Квот можахме направихме!  tooth

Селфиет, някой път на ушенце ще ти кажа какво се прави в такива случаи  tooth tooth

# 693
Може и в спойлер. Никой няма да разбере.

# 694
Може и в спойлер. Никой няма да разбере.

Хич няма и да надничаме. Фъобще не ни интересува.  Joy Joy Joy

# 695
Със Слънчо напред  Simple Smile

Нали съм мека душа и щом не сте любопитни....  tooth. Ама за всеки случай- в 5-6-20 спойлера Mr. Green

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Селфиет, от кахър по славата на.......... просто си променяш анатомията - местиш една важна част от нея на рамото си за удобство - работата ще става само с потупване по рамото Mr. Green Mr. Green

# 696
Със Слънчо напред  Simple Smile

Нали съм мека душа и щом не сте любопитни....  tooth. Ама за всеки случай- в 5-6-20 спойлера Mr. Green

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Селфиет, от кахър по славата на.......... просто си променяш анатомията - местиш една важна част от нея на рамото си за удобство - работата ще става само с потупване по рамото Mr. Green Mr. Green

Кити, хич и не съм те прочела, само се питам дали за една и съща важна част си мислим  Joy Joy Joy

# 697
Неразбирането понякога води до ентересан резултати.  Wink Примерът на ЛС защото не е дори за спойлер.  tooth

# 698
# 699

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Някой събира косЪми от патрона.  hahaha Joy И тази ии фикир ми откраднах беeee!  Mr. Green Wink tooth

# 700
Здравейте, на всички Hug
Скрит текст:
Не съм писала, защото бях в  болница , и преди един час се прибрах.
В неделя, точно след последният ми пост ми прилоша и трявбаше да ме транспортират до Бургас, по спешност.
Просто нямам думи да опиша ужаса, които преживях.Напукани вени, синини отоци.
Инджекции, системи изследвания докато ме стабилизират, и днес преди обяд се събраха лекарите, и решиха да ме изпишат, и след една седмица съм на контролен преглед.
Това обаче ,което преживях за тези 3 дни, не го пожелавам и на най-големият си враг.

# 701
  • AMS

Привет на всички!!!
Благодаря ви за реакциите за нощния ми многократно редактиран пост.
Благодаря за споделеното!!!
Минах през форума и за огорчение на някой, пак ще пиша.
Споко. Още малко остана. До пеперудите.
Радвам се, че се вдига нивото на този конкурс, с такива сериозни хора, като Халит Ергенч.
Но да се върна на това, което преживях от снощи и какво си мисля днес.

Скрит текст:
Миналата година имах същите вълнения.
По ирония на съдбата, тогава холандката Bianca Krijgsman - Бианка Крайсман взе статуетката,
а тази година холандецът Maarten Heijmans - Маартен / ХеаЙманс /ij = aй/  
Миналата година Туба, както и тази година Енгин, не взеха статуетки.
И тогава и сега ще напиша, че не те , а Керем Чатай не успя!
И тази година, се видя, че на Академията не са им  интересни сериали, които се снимат години и всяка серия, да е по над два часа.
Това се видя, че се отразява на номинирания.
Просто не е плюс тази продължителност на сериите.
Идеята на КРА е добра, но всички знаем, колко пълнеж имаше и колко се повтаряха ситуациите. Добрият актьор може да покаже таланта си и в 20 серии.
Просто световната практика е друга и забързаният свят няма това време и спокойствие за толкова продължителни серии.
Другият проблем е липсата на лоби в тези среди.
Впрочем тук трябва да отбележа, че Едже прави първите стъпки в това отношение. Но ще е доста трудно.
Комшиите навсякъде по света си пазят своите общности и тази затвореност, не им донася такива награди.
Много добре беше МИРСОМ в Кан, но в IEMMY е друго.
Аз харесвам Енгин, но трябва да се отчете, че няма международния опит.
Стратегия на презентацията не беше премислена.
От видеото, когато всеки представяше проекта си, Маартен Хеaйманс - Maarten Heijmans (31 год.) каза две думи на английски, докато Енгин, първо се насочи към СЦ и Продуцента, а после към ролята си. И на турски с преводач, някак си олекна.
Направи ми впечатление, че Керем Чатай се подведе по акъла на госпожа Дурак  (дурак означава спирка, а не това което си мислите).
Този форум не е среща с феновете на Енгин.
Тази акция на фенове, които присъстваха навсякъде, не донесе желаното и трябваше да бъде по-координирана. Този вид мероприятия са за футболни мачове.  
Да, добре е да бъде организирана и такава среща, но извън програмата.
Мястото на феновете не е нито в залата, нито пред нея, а агресията им в ТТ е меко казано неуместна.  
Под достойнството е на страниците, където се предаваше на живо, да не се поднасят поздравления към победителя, а да се пише, че Енгин заслужава наградата.
Това е обида за Енгин!!!
Да се пише, че за холандеца, едва ли ще се чуе повече, е пълна глупост.
Не на последно място, лоша шега изигра и непризнаването на сериала в родината.
Ниският рейтинг, връчването в последния момент на награди, за най-добри актьори на Туба и Енгин, не може да не се отрази на номинираните.
Победителят и сериала, както писах, е носител на всичките награди в страната си, а самият сериал има и европейска награда.
За това време, докато Енгин е бил зает с КРА, той е изиграл не само Рамзес, а и други роли, имал е други представления и концерти.
И най-интересното -  не съм видяла негови фен клубове, а още по-малко фенски войни, които се пренесоха и на страницата на IEMMY.
И още нещо за Рамзес - Това е мини-сериал за един артист и певец, който се изпълнява от друг артист и певец. Eто оригинала - https://www.youtube.com/watch?v=w24XB7ikAw8
Страхотна идея за номинация на най-добър актьор.

Но стига толкова.
Надявам се, че Керем Чатай, с натрупания вече опит, ще се коригира следващата година, защото не мога да отрека, че и негова заслуга са номинациите.
Вече нашите любими турски артисти имат запазено място в IЕММY.

Приятна вечер!!!

Звездичке,  Hug много ми липсваше.
Съжалявам за това, което си преживяла.
Бързо да минава!!!

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 23:18 от *** Diva ***

# 702
# 703
# 704
Добра ви вечер, Hug Hug Hug

Дори и да не получи статуетката/за което ми е малко  Weary/Енгин си остава за мен много талантлив,обаятелен и харизматичен актьор.Самата му номинация за ЕММИ е един вид победа в кино бранша.А както виждаме присъствието на такова събитие си е голямо и незабравимо преживяване,а и обогатяване за самият актьор.

Звезди, Hug Hug HugБързо да минава,мила!!!Липсваше,но здравето преди всичко love001

Дива,съгласна съм с написаното от теб в спойлера относно ролята на продуцента и формата на турските сериали.Благодарско за първите снимки и всичко поместено от церемонията в ранните часове Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 20:37 от Keskinowa

Общи условия

Активация на акаунт