"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 86 тема

• 64 874
  • 736
  •   1
Отговори
# 195

В момента

# 196
Скрит текст:
Вчера вечером актеры агентства Artistanbul посещали театральную постановку. Энгин присутствовал. Пишут, что возле него сидит Мелис Биркан.

# 197
Браво1
Енгин с Мелис много са си близки..много я харесвам.
А относно СЦ-според мен Ай Йапъм си има формула и ги редува .Направиха Филм с Енгин/КПА и Фарах/КСШ,после с Чаатай/Меджезир и Лидия /Карадайъ и допускам ,че ще направят филм с двамата от 5 -Туба, ,Берг,Серенай и Кенан, Киво  ,а дизи  с Енгин и Серенай/Берг/Фахрие Ев .Пък и все още се търси партньор за Джансу Д

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 16:49 от Maya@

# 198

СЦ. Сема-забележете , каква снимка има на стената.

Някой, има ли идея, какво стана с рекламата на Туба, за МаксФактор newsm78
Нали трябваше да излезне през Ноември newsm78

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 18:11 от zvezdomira78

# 199
  Поздрав от Ферзан Озтепек.

Звезди, за рекламата се оказа все пак предположението на някой, чийто чичо работел в Макс Фактор във Франция, а тя беше тогава там, и това, че на Гуинет Полтроу й изтекъл договорът за Близкия Изток. Нищо не бе написано черно на бяло. Клюки.

# 200
Добро утро в сряда Hug

Днес се надявам, на повече инфо за ,и от патронката, а също така и ,от ,и за патрона.
Момичета, моля ви да гласувате и днес.
http://www.medyafaresi.com/kristalfare

Успешен ден на всички Hug
Сабинка  Hugза инфото Peace

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 12:15 от zvezdomira78

# 201
  Здравейте! Hug
  Не си спомням, дали сме виждали тази снимка зад кадър с прословутите обувки-каскадьорки.

Здравейте, Hug
цитирам Сабина,за да се включа по темата.Във връзка с онези смешни неща,които четохме за снимачния процес,виждам,че човекът с микрофона в КПА хич не е дебел,мазен и т.н Laughing Аз да ви кажа, винаги като поглеждам сцени на двамата ГГ  се сещам,че там някъде отстрани е този,който държи фолиото/платното или каквото е там-това,което им подобрява тена на открито.Толкова е близо до тях,че се чудя как някъде не е влязъл в кадър Simple Smile

Определено след време трябва пак да снимат заедно ЕА и Туба.Като гледам техни различни снимки през годините, сложени една до друга, доста често седят сякаш все едно са снимали фотосесия заедно.Дори в този вариант мисля,че са ок.

Относно писането в темата има различни причини за прилив или отлив.Една част от хората спряха от раз да пишат след последната серия.Други се почувстваха обидени,трети пишат заради добрата компания и др.-всеки според потребностите си.Аз мисля,че всеки може да сподели каквото му е на сърце както се казва.Различни мнения винаги ще има.А щом имаме и позволението на Рина,мисля че всичко е наред.

Влязохме в ноември.Май последната седмица ще е интензивна от към събития.Освен за празника на Кити ,дано имаме повод за радост и за наградите.
Благодаря на Дива за почерпката.Мерси и за хубавите пожелания от миналата седмица към мен.

# 202
# 203
Здравейте!
Туба е била ВИП гост на Йозпетек в ложе №1,
Цитат
Okan Işık ‏@okanbugun  41 dk.41 dakika önce
TUBA BÜYÜKÜSTÜN, NAPOLİ'DE LA  TRAVİATA'YI SAHNEYE KOYAN FERZAN ÖZPETEK’İ 1 NUMARALI LOCADAN İZLEDİ
Okan Işık ‏@okanbugun  39 dk.39 dakika önce
FERZAN ÖZPETEK'İN GALASINDA TUBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN DIŞINDA   KASİA SMUTNİAK VE FRANCESCO ARCA'DA BULUNUYORDU
Туба изглежда чудесно ,много харесвам тоалета й,с тази рокля беше и през деня на Емми
Освен Туба са били и  Касия Смутняк - полякиня -актриса и модел и Франческо Арка -ит.актьор

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 15:07 от Maya@

# 204
Това е видео от операта.
http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=1064851
Скрит текст:
На вопрос про оперу Озпетека Туба сказала, что ей очень понравилось, "Mühteşem" (великолепно).
В марте месяце Туба должна начать сниматься в новом фильме Озпетека "Красный Стамбул". Туба по этому поводу: "Съемки должны были начаться в октябре. Однако по соображениям команды съемки отложили на март. Таким образом мы лучше познакомимся, это позволит ещё лучше работать. Мы пытаемся работать, хорошо оценивая это"
Туба про свое награду, которую она получит в Ватикане: "Первое чувство было - очень удивилась. Когда получила известие, то не могла понять, почему они выбрали меня. Получить награду от Ватикана, конечно же, очень приятно"

Много ни е хубава патронката-машаала.Аферим!

Ложата на Туба.

Само, искам да допълня, че тези снимки и изказането на Туба, са от един руски форум, на ЕА.
Там, много я уважават и тачат.

# 205
  Ето как ще изглежда Ахмет ТТ в "Майки и дъщери":

# 206
# 207

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 18:49 от zvezdomira78

# 208
  Патронката е уважила сериала. Засега изводите са, че гривната е от КРА 22 серия.

# 209

Хърватките ,от 2 часа, сравняват гривните на Туба, и смятат , че са различни.
Рускините пък, сравняват пръстените.
Обощението е, че роклята е от НЙ,пръстена от ,,АСИ,,, и гривната , е може би от КПА.
Не искам да споря с никого.
 Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт