Отговори
# 165
Ние сме 1,200 в 28 +4

# 166
 Aз съм в 28-ма седмица, бебето е почти 1200гр, докторката каза, че даже бил леееко слабичък:). Защо 1300 в почти 29та да се води повече? От това, което съм чела е съвсем нормално тегло.

# 167
Питам информативно да се ориентирам. В понеделник в 25та седмица бяхме 740 гр. Но вече трябва да расте значително по-бързо.

# 168
  • София
Питам информативно да се ориентирам. В понеделник в 25та седмица бяхме 740 гр. Но вече трябва да расте значително по-бързо.
Моето АГ ми каза, че след като равномерно наддава не е проблем, че е по - едър. Предполагам важи и обратното. Важното е пропорционално да се развива, плацентата да е добре и водите в норма. А и ти беше много отслабнала, нали? Мисля, че е нормално в такъв случай. Отделно, че сега тепърва ще качва на кг. Вече се е оформил, сега само ще дебелее Simple Smile

# 169
  • Plovdiv, Bulgaria
За тези, които са с планово секцио, избрахте ли си датата? Аз мисля да е на 3 януари, моята пък е на 3 февруари. Освен това видях символиката на числото 3 в християнската религия. Днес бях на преглед всичко е ок и доста сме пораснали 1.450кг. хемоглобинът ми е нисък и ще трябва да пия лекарства
аз също съм с планово секцио и си мислех за 03,01,но все още не съм коментирала с Аг

Момичета на вас кога са ви термините? Колко дена по-рано ще ги вадят бебоците..и вие ли си решавате за датата? На мен доктора ми предложи той дата и май тя ще остане, ако издържим до тогава!

# 170
  • Варна
Вие на каква количка сте се спрели ? Аз няамам идея сега кои са качествените модели ?  newsm78
Ние няма да купуваме, дадоха ни 2. Simple Smile
Да ви кажа, изплюх камъчето за кошницата за кола, ММ прие нещата хладнокръвно. Един вид да правя каквото реша. Mr. Green Сестра ми ще разучи дали има вариант кошницата да пасне на Пег Перегото, на Куинито май също пасва... Wink

# 171
В 28с.бебчо беше 1300гр. Но върви една седмица напред. Peace

# 172
Да, Циндил, 10 кг. Но доктора каза, че това не се отразява негативно на бебо. По-лошо би било да не съм на диета и да има последствия от диабета.

# 173
Аз съм плюс 8 общо до днес, доки пита дали съм на диета. Наистина ям по-малко заради стомаха. То просто вечер е кошмар.

# 174
  • София
Момичета, които ще ползвате чувалчета за спане, а не одеялца - кой размер сте харесали?
Че гледам и се чудя... ииии въпрос към мамите с опит - зимата облеченото бебе с космонавт в коша за новородено завива ли се отгоре и с одеяло? Не ми се смейте много, моля  Mr. Green  

# 175
Аз пък вечер ставам 62, т.е.+9, няколко дена много хапвам зелева салатка покрай другото и,чудо сега съм 60,5. Явно се здръства много тялото.Иначе коремът се вижда че много е пораснал. В 21г.с. беше беба ок. 400гр. В 23 бях нс ехо по каса но не казаха колко е. Моята Аг ме вика в края на месеца, та ще видим колко ще е.

# 176
 Здравейте, момичета!
 АНИ-82, защо си мислиш, че по-едро бебе не можеш да родиш естествено. лично познавам слабичко момиче 1,52 родило 4,200 бебе без проблеми. То главичката като мине натам лесно се случват нещата, не се настройвай. В България над 40% от ражданията са секцио, в скандинавските страни около 5-10%. Когато има реални показания съм ЗА секциото, но повечето случаи може да се избегне. То си е операция, природата го е измислила,  но има и техники на раждане и упойки, които да сведат болката и страха до минимум Hug
 По въпроса за избор на екип. Аз ще раждам без избор, твърдо съм го решила.
 Поздрави!

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 15:06 от Rady

# 177
  • Варна
Момичета, които ще ползвате чувалчета за спане, а не одеялца - кой размер сте харесали?
Че гледам и се чудя... ииии въпрос към мамите с опит - зимата облеченото бебе с космонавт в коша за новородено завива ли се отгоре и с одеяло? Не ми се смейте много, моля  Mr. Green  
Ами завива се, защо не? Представи си ти да легнеш посред зима навън. Няма ли да искаш да си завита?  Mr. Green Направо с космонавта в порт-бебето или увито хубаво в дебело одеало/пелена. Peace

# 178
Ние май измислихме име. Жива да не бях.

Ерика как Ви се струва? Само дето не исках да е с Е, свекъра да не си мисли,че на него го кръщаваме (засега няма никакъв интерес към бременността ми или бебето), но пък удволетворява желанието на таткото да е със скандинавски корени. А той и без това взима отношение само за името, ще му направя този кеф....не е окончателно, но все повече започва да ми харесва.

# 179
Хепи, много добре звучи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт