Отговори
# 90
  • Нейде из лудите гори...
Имам... най-обичам да пазарувам  Mr. Green Веднъж посрещам мъжа ми с думите "Съгреших" тъй като бях изяла огромно количество сладко, а той ме попита "колко изхарчи?"  hahaha

Та... сайтове с качествени дрехи и любими мои са:
Next , но ползвам именно този английския с посредник, защото в този с доставка до БГ не пускат намаленията  Wink
Marks&Spencer
Carter's - любими сред любимите  Heart Eyes

Сега ти ги пиша... ама ти за какви дрешки питаш? Бебешки или бременелски  Blush Май спя още...

# 91
Момичета, споделете какви кремове срещу стрии използвате? Какво ви е мнението за МУстела?
Аз съм много доволна от Мустелата . Предния път след раждането вече с нацепен корем - въпреки цялото мазанне месеци наред две седмици преди да родя се нацепи и знаете какви са странни сини в началото. Майка ми оитшла и питала на своя глава  в аптеката и ми го взела .
 Чудесен е!  почти заличи стриите макар и вече появили се.  И  е голяма тубичка стигна ми 2 месеца да мажа по 2 пъти на ден, макар да струваше около 50 лв. Този път пак от  него ще си взема.Но засега не мажа с нищо, корема ми расте но и без това съм си мазничка , не ми се е опънала кожата.

# 92
  • Варна
Добро утро Heart Eyes
Аз ползвам ето това засега, незнам като свърши дали ще продължа на него или на друго.

http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE-%D … 5%D0%BC%D0%BB.620

# 93
Добро утро Heart Eyes
Аз ползвам ето това засега, незнам като свърши дали ще продължа на него или на друго.
http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE-%D … 5%D0%BC%D0%BB.620
Препоръчвам тази марка-аз се мажа с естествено кокосово масло на същата марка. Изобщо сайтът е страхотен-натурални продукти без химии.

# 94
  • София
addicted2U  - оказа се , че това че имам течение( неприятно за мен ) , не означава задължително че са гъбички. Моята МБ излезе чиста  ... но си продължавам с ежедневките Simple Smile
В Lilly има ендо мазило за стрии на Матернеа ( някой го беше препоръчал тук )- взех си го , и съм много доволна .. супер бързо попива ,  няма никакъв мирис и струва около 10лв - като по мои сметки ще ми стигне за около 2 месеца ( аз мажа и гърди, бедра -целите, паласки,корем  - абе почти цялото тяло).  Embarassed
За течението и при мен е така, МБ е ок обаче е много силно още от началото на бременността, аз даже ви споделих че според лекаря ми зацапванията които получавам са точно от обилното течение. Но по принцип ми каза че това течение е нормално и евентуално може да се намали с медикаменти , но не и да изчезне.
За кремчето аз бях споделила че го ползвам, обаче аз имам и за бюст от същата серия ама то е по-гадно , едно кафяво е мирише странно. Иначе това за корема и дупето е супер, не е мазно, бързо попива. Аз точно за това предпочитам крем, а не олио, че сутрин трябва да ходя на работа няма кога да го чакам да попива , пък и ще ми стане студено да го чакам  Crazy
За яке още не съм мислила, имам едно старо , което е малко по-широко и се надявам да изкарам известно време с него, ама иначе въобще не ми се дават 100 лв за яке за бременни. Аз за сега съм си купила няколко рокли , обаче трябва да си взема боди и чорапогащник за бременни че моите вече ми стягат. И си купих едни дънки от продавалника, нови, много хубави ама още са ми малко големи; взех и един панталон от уайкикито за 40 лв и от него съм доволна , много ми е удобен и има ластиче на талията за стягане което е супер, та сега него нося  Peace

# 95
  • София
Здравейте,
От доста време ви следя, но до сега не съм писала.
И аз чакам бебенце, момченце, живот и здраве термина ми е 9.04, втора бременност.

Виждам, че вече пишете за зимните дрехи. С баткото, който е почти на 7, изкарах цялата си бременност в топло време и последните седмици съм се разтърсила и аз. Решила съм да си купя ципове, които пасват на зимните ми якета и да си поръчам да ми ушият такива "разширители", защото не ми се видя смислено да купувам връхна дреха, която ще ползвам само 2-3 месеца.
http://makemybellyfit.com/collections/all
http://makemybellyfit.com/products/bellyfit-panel
Иначе се обзаведох с няколко от актуалните сега жилетки с прехлупване и мисля, че зимата това ще си нося основно Wink

Лека бременност на всички Simple Smile

# 96
  • Варна
Аз засега не съм си купувала дрехи за бременни, надявам се да не се наложи. Купувам си еластични панталони - тип клин, вече няколко от Лидъл. Предната бременност изкарах с нормалното си яке до края а сегашното ми е тип канадка, която се пристяга с връвки в кръста и имам доста за отпускане.
Момичета около мен много болни има, голяма фирма сме и всеки ден някой окапва, лошото е че повечето са на работа а не у дома. Незнам дали ще успея да се опазя, дайте съвет за нещо превантивно  newsm78

# 97
Много майки тук от форума хвалят Биозин мама. Даже съм си го отбелязала в случай че ми се наложи да пия нещо такова, естествено първо бих се посъветвала с гинеколога си Flutter

# 98
  • Варна
Благодаря ти, в понеделник съм на преглед и ще я попитам !

# 99

Зина, а ще може ли да питаш освен биозин мама, може ли и витамини ( двете заедно).

# 100
  • Варна
Задължително ще питам, защото аз пия витамини.

# 101
  • София

Зина, а ще може ли да питаш освен биозин мама, може ли и витамини ( двете заедно).
Аз пия Фемибион и Биозин по предписание са ми.

Чудя се какво още можем да взимаме за имунитет?Някакви пчелни прудукти (освен мед)?

# 102
  • Варна
Аз уважавам прополиса, много го ползвам за сина си, предполагам че може да се употребява, но първо ще се запозная с въпроса.

# 103
Пчелния прашец е много добър имуностимулатор, препоръчва се при смяна на сезоните, НО за бременни четох, че не се препоръчва. Скъп е, но казват, че е много ефикасен-за в бъдеще ще го ползваме в семейството.

# 104
  • София
В групата във ФБ вчера една мама беше публикувала естествен имуностимулатор  Grinning лимони, джинджифил и мед. Има рецепти в нета с различни пропорции, в някои твърдите съставки се режат в някой ги минават през блендера. Аз мисля да си направя като ги блиндирам и по една лъжичка на ден. Не мисля че ще е вредно за бременни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт