Отговори
# 105
Аз вчера ходих на лекар, че нали имах болки от няколко дни. За щастие каза че всичко е наред Simple Smile Каза ми също че е категорична, че ще е момче (едва в 14+1д съм дали е нормално да е толкова пък категорична) Simple Smile) Така, че таблицата е вярна и за мен Simple Smile
Каза ми да си купя някакви витамини за бременни (дали може да споделите какви пиете), да пия магнезии и  че може да спра с фолиевата киселина вече.
Относно креме против стрии една моя позната ми препоръча на Chicco - Mama Donna. В ремедиум аптеките ги имало като комплект по 2 на по-ниски цени. Била много доволна от него нямала нито една стрия.
Относно дрехите и нчмам идея. Вече ми стискат дънките в корема, а гледах в H&M / LC Wikiki и нищо не ми хареса Sad

# 106
Добро утро Heart Eyes
Аз ползвам ето това засега, незнам като свърши дали ще продължа на него или на друго.

http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE-%D … 5%D0%BC%D0%BB.620

Зина, ароматизирано ли е много и този магазин във Варна ли е?

# 107
  • Нейде из лудите гори...
Магазин Зоя има само в София, но правят доставки в цялата страна  Peace

abel, добре дошла! Точно такива добавки ми се въртяха в главата, благодаря ти, че сподели линкове  bouquet

Аз си взех витамини на Jameson, но не ги пия, защото мисля, че именно от тях ми ставаше лошо  Peace

# 108
Здравейте и от мен момичета  newsm51
TYPUFI Официално честити сини гащи:)  Споделям , че пия Фемибион2 и Биозин Мама - по предписание на доктор. Джинджифилът е много полезен, супер имуностимулант и е безвреден за бременни поне аз до колкото знам - ако ти понася може него да си го правиш с мед и лимон.
За дрехите - имам палтенце тип перелина и с една по-дебела жилетка, смятам да изкарам зимните месеци. Докато мога имам по-широки якета и с тях. За дрхите - на H&M много ги харесвам, но 75лв няма да дам за едни дънки,а пък на  LC Wikiki   са ми грозни. Така или иначе имам 1 панталон и ми дадоха и едни дънки( които са ми малко големи , но сигурно ще ги напълня). Сега изкарах и 2-3 дълги пуловера и с клинче и смятам да се спра поне докато ми стават тези да не си давам парите на вятъра. Иначе панталона съм го купувала от тази фирма( черен - тип дънки, мекичък , беше около  35лв навремето):
Скрит текст:
( имат магазин в София в Младост1 и в пловдив в подлеза на Тримонциум )
http://conti-bg.com/
А този линк го бях пускала, защото има евтини клинове и бодита за бременни, ако все пак някои иска да си поръча:
http://bstyle.bg/bg/product.php?id=189

Бягащата с вълци  - за витамините, може да ти става лошо, ако ги пиеш на гладно( вит. Б групата причиняват гадене и повдигане, ако се приемат на гладно). Иначе до колкото знам Пренатал-а са с доста по-добра поносимост от Прегнанс Кеър и обикновените, защото имат екстракти , а не само химия newsm78 newsm78

# 109
  • Варна
За мен не е много ароматизирано, на масла разни си мирише, но на мен не ми става зле тази бременност от силни миризми, дори и парфюм си слагам. За другото Багяща с вълци ти е отговорила, аз от нета си поръчвам.
Витамините които пия(от дъжд на вятър) са Пренатал на Джеймисън, и да PaulieM е права, след хубаво нахранване се пият, веднъж ги пих след ябълка  Sick

# 110
Момичета ние с тати днес сме при лекаря за  преглед и уговорки за  феталната .  А баткото го пратихме при баба, да си почина малко
Всичко ще ни е наред убедена съм, но моя мъж не е спрял от началото да дрънка  - "Две са бе, ДВЕ СА - доктора нищо не е видял предния път " И ако довечера се окаже вярно убивам и мъжа и доктора  . Очаквайте ме в новините Wink
Между другото може ли да ми обясните как да си добавя линийка отдолу за децата ? 

# 111
  • Варна
 Joy Joy Joy Уби ма.... Joy Joy
На моя мъж му казаха, че ще е момче, а той - не е вярно момиче ще е  Joy Joy Joy

# 112
Joy Joy Joy Уби ма.... Joy Joy
На моя мъж му казаха, че ще е момче, а той - не е вярно момиче ще е  Joy Joy Joy
При нас той казва  - аз искам още едно момче , и после момиче. Затова  мислил за мен да минем с един път само и сега бил сътворил близнаци.... #2gunfire  А близнаци в рода и на двамата няма никакви .
 И лекаря не изказа подобни подозрения предния път като гледа  сърцето. А уж има добра  техника, но малко претупва на бързо прегледите

# 113
  • София
Нищо не пийте на празен стомах,аз от Но Шпа как съм повръщала,пих го на почти празен стомах,разказа ми се играта после.
 Хаха,аз пък исках близнаци,дори имаме през поколение точно,ама нищо,следващия път съм казала Grinning Тъккмо ще си осъществя мечтата за  3 деца.
А някой поръчвал ли е от сайта на Mothercare?

# 114
Хаха,аз пък исках близнаци,дори имаме през поколение точно,ама нищо,следващия път съм казала Grinning Тъккмо ще си осъществя мечтата за  3 деца.
И ние си мечтаем за 3 деца, но първото беше ревльо от класа и не си представям сега двама ревльовци на куп и един батко който иска внимание .
Ако това е кротко след 3-4 години ще се съглася на още едно .

# 115
mammy bear - верно ако са 2 - трябва спешно да си смениш доктора Joy Joy Joy Успех ти желая - всичко да е наред Simple Smile
Аз съм дърта вече да мисля за 3-то( освен ако не стане без да искам , но надали  Embarassed Embarassed) След първото , първо карах мъжът ми да ми покаже презерватива и тогава свалях дрехите ... така  до към 3-тата година на малкия Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil. След това пък взех да го гоня и съблазнявам за 2-ро  -то пък цяла година ни отне  #Crazy #Crazy #Crazy Няма угодия Joy Joy Joy
За  Mothercare - не не съм поръчвала. За баткото съм купувала на намаления от Некст и бодита на Тех от Карфур. Сега съм се загледала към ето този сайт имат хубави и качествени неща и доста са бг производство :
Скрит текст:
http://kosara.bg/za-bebeto/bebeshki-dreshki-za-bebe-momiche/bodi … lgh-rkav?limit=48
За спално бельо , обиколници , комплекти за количка и пеленки препоръчвах магазин Штъркел - малко са скъпички тези, но пък са много добро качество и понеже си ги взех в зеленко , сега си имам всичко за бебка( страхотно мек и здрав памук - не като на Бретони хасето , което е ужасно грубо) :
http://www.shtarkel.com/products/2674-komplekt-za-izpisvane---ol … oscarandleon.html
http://www.shtarkel.com/products/2841-olekoten-komplekt-oskar-i- … rsonalizaciq.html
Може даже и да ви напишат името на детенцето Simple Smile А комплекта за изписване е доста голям -12 части и си го носихме първите 2 месеца активно.
В икеа сщо има хубави повивалници и пелени Simple Smile
newsm78 newsm78 - сега се замислих , че май питането беше по-скоро за дрехи за майката ...но няма да си трия поста ..може пък да помогне на някои  Joy Joy

# 116
  • Нейде из лудите гори...
paulieM, ние сте все еднакво сме разбрали и аз споделих за бебешки неща  Blush То не че в споделеното няма и за мама... ама мисълта ми беше друга като пишех  Blush

Bubble, пазарувала съм не веднъж. Хубави са им нещата, пазарувала съм както онлайн така и на място в ПЛовдив  Peace

Mammy bear, не се успокоявай ти, че в родовете нямате близнаци, моя братовчедка както нямаха близнаци по родовете, така им се родиха две момченца  Mr. Green А след моята прабаба (по различни линии с братовчедката) , която е била със сестра близнак, вече трето поколение близнаци няма, поне за сега, може би на дърпащата ми се сестра ще й се паднат  baby_neutral baby_neutral

Витамините уж не съм ги пила на гладно, мислех да ги пия вечер преди лягане, дали ще се събудя от гадене?  Rolling Eyes

Три деца и ние искаме, ама живот и здраве и това ще стане. Първо сега да се роди второто, време за трето има , аз съм почти на 26, а мъжо няма още 30. Здраве да има, както и финикийски знаци, и плана да върви  Praynig Mr. Green

# 117
mammy bear - верно ако са 2 - трябва спешно да си смениш доктора Joy Joy Joy Успех ти желая - всичко да е наред Simple Smile
Аз съм дърта вече да мисля за 3-то( освен ако не стане без да искам , но надали  Embarassed Embarassed) След първото , първо карах мъжът ми да ми покаже презерватива и тогава свалях дрехите ... така  до към 3-тата година на малкия Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil. След това пък взех да го гоня и съблазнявам за 2-ро  -то пък цяла година ни отне  #Crazy #Crazy #Crazy Няма угодия Joy Joy Joy
Благодаря дано всичко е наред, макар да съм супер спокойна
Доктора няма да го сменям да ви кажа, едва намерих лекар който да ми харесва.  А за третото аз имам време , но тати ще стане много дърт да бяга по площадки и паркове ...затова дава зор бързо да действаме. А аз спокойно искам хахах

# 118
  • Варна
За  Mothercare - не не съм поръчвала. За баткото съм купувала на намаления от Некст и бодита на Тех от Карфур. Сега съм се загледала към ето този сайт имат хубави и качествени неща и доста са бг производство :
Скрит текст:
http://kosara.bg/za-bebeto/bebeshki-dreshki-za-bebe-momiche/bodi … lgh-rkav?limit=48
За спално бельо , обиколници , комплекти за количка и пеленки препоръчвах магазин Штъркел - малко са скъпички тези, но пък са много добро качество и понеже си ги взех в зеленко , сега си имам всичко за бебка( страхотно мек и здрав памук - не като на Бретони хасето , което е ужасно грубо) :
http://www.shtarkel.com/products/2674-komplekt-za-izpisvane---ol … oscarandleon.html
http://www.shtarkel.com/products/2841-olekoten-komplekt-oskar-i- … rsonalizaciq.html
Може даже и да ви напишат името на детенцето Simple Smile А комплекта за изписване е доста голям -12 части и си го носихме първите 2 месеца активно.
В икеа сщо има хубави повивалници и пелени Simple Smile
newsm78 newsm78 - сега се замислих , че май питането беше по-скоро за дрехи за майката ...но няма да си трия поста ..може пък да помогне на някои  Joy Joy

PaulieM чак се връщах на 1-ва страница да ти видя преклонната възраст   Joy ....е аз съм по дърта  Wink , как да няма време за 3-то...има си, стига мерак да има.

# 119
paulieM,
Mammy bear, не се успокоявай ти, че в родовете нямате близнаци, моя братовчедка както нямаха близнаци по родовете, така им се родиха две момченца  Mr. Green А след моята прабаба (по различни линии с братовчедката) , която е била със сестра близнак, вече трето поколение близнаци няма, поне за сега, може би на дърпащата ми се сестра ще й се паднат  baby_neutral baby_neutral

То никога не се знае на кой ще се паднат близнаци- права си Simple Smile  Здраве да е ще го мислим , но аз съм на 28 вече, а мъжа на 39  ... Той време вече няма за такива дейности.   Чела съм за такива изненади в 4-5 че и 6ти месец .Уж било едно и изведнъж се вижда още едно краче ръка и накрая цяло човече.Затова никога не се изненадвамм.

Общи условия

Активация на акаунт