Отговори
# 120
  • София
Точно за бебешорски дрешки си питах аз.
 Докторката до скоро като ме преглеждаше и диктуваше на сестрата "Един плоден сак в матката .... " и аз един ден не издържах и я питах не е ли късно за втори и тя се засмя и ми каза че не било  Laughing

Багащата , аз витамините винаги вечер съм ги пиела по време или след хранене.Така ми каза докторката.
 Грейпфрути могат ли да се ядат,поставила съм си предизвикателство всеки ден по един фреш да изпивам,за днес ще ми е втори дори и се чудя дали да не е портокал и грейпфрут.Знам че грейпфрута не е добре с лекарства да се комбинира,ама аз сега освен Но Шпа и то при нужда,друго не приемам.

# 121
И аз днес като се прибирах щях да минавам да си купувам портокали и грейпфрути,ама забравих.. Искам сутрин да почна да пия по един фреш. Утре ще си сложа аларма, че да не забравя Grinning

# 122
Здравейте мили мами! С радост бих се присъединила към вашата група. Бременна съм с термин 20.04.2016. Първа бременност ми е и вълнението е голямо. Чак днес попаднах на вашите теми ... Хубаво е че ви има! Леко бременеене на всички! Simple Smile

# 123

Аз си взех витамини на Jameson, но не ги пия, защото мисля, че именно от тях ми ставаше лошо  Peace

Да, възможно е от тях да ти се гади. Аз ги вземам на пълен стомах и то само вечер, преди да легна. После почва много да ми се гади, но вече като съм в леглото по-лесно се понася.

Да споделя, че понамаляха и гаденето и повръщането, и съм много доволна Simple Smile

Добре дошли на новите момичета Simple Smile  bouquet

# 124
  • Нейде из лудите гори...
Добре дошла, Петя!  bouquet

Да не почне да ми се гади сутрин, ако пия витамини вечер... и да ме върнат в първи клас  Laughing
Ще опитам, като се сетя Simple Smile

# 125
Аз също имам проблем с витамините. Предписаха ми Pregnacare но тъкмо беше спряло гадното целодневно гадене и след като ги започнах се възвърна отново. Спрях ги оправих се онзи ден викам да пробвам пак и направо пет минути след като го изпих и го повърнах. Дали и с други ще е така!? Ще се консултирам в понеделник с лекаря  ooooh!

# 126
Аз само да поясня, че идеята ми за пончото е да ми е разкопчано якето и пончото отгоре, да си завивам корема. Ама гледах, че пончо струва колкото по-ефтино яке и май отпада. Миналата година си купих през януари зимно яке с много голямо намаление, така че ако изкарам до януари, ще измисля нещо.

# 127
  • София
Не знам за якетата,ама аз днес си взех първите дънки за бременни.Много ми харесаха,скини по крачето,а бях останала с впечатлението,че дънките за бременни са все широки и безформени.
 Установих и след кратката разходка в мола,че много съм се обездвижила,ако знаете как се изморих ...

# 128
И аз си взех такива дънки. А що се отнася за обездвижването- и аз много бързо се изморявам. А с първата бременност не бях така.

# 129
Aз съм в 17 г.с. и от вчера официално едните ми дънки са ми отеснели и в корема, и в краката. Скоро и аз трябва да си купя едни бременни дънки.

# 130
Здравейте  в тази прекрасна понеделник сутрин, да се включа и аз  пак Simple Smile Прегледа мина добре при лекаря .Пораснал е малкия човек до 7 см почти от глава до дупето .Каза че всичко изглежда наред и второ бебе няма Simple Smile Сигурен е че е едно и се успокойх  ooooh! Тати беше във възсторг като го видя как се мърда и размахва ръчички и   че прилича на човече  Simple Smile 

# 131
Добро утро и от мен ! Хубава и успешна седмица ба всички - само хубави новини за бебчета и мами да има!  newsm51 newsm51 И Честит Имен Ден на всички именници днес ( и на тези които имат именници ) - да са живи и здрави , късмет и успехи пожелавам. smile3525
Браво на мама mammy bear - все хубави новини да носи! smile3525 smile3525
Аз ..няма какво да се похваля, освен  болки в кръста /бъбреците - вече започвам да се паникьосвам и да се притеснявам - следващият ми преглед е чак на 3-ти  Embarassed Embarassed Embarassed и не знам тази седмица как ще я избутам. Само  глупави битовизми са ми в главата - данъци за плащане, граждански,гуми за смяна, поръчки, сметки  и т.н.  Но пък влизам в 5-ти месец след 2 дена ( ако не ме лъже календарът) и като се замисли човек лека полека си минава времето. ... newsm10 newsm10 Нямам търпение да започва да рита прасковка ( само едно салто усетих до сега и то преди 3-4 седмици Sad  ) , но явно ще е като брат си заспало ( него милия го усетих в 18-20 седмица).
Направо ви се чудя как сте изкарали с нормални дънки до сега- на мен дори и много плитките ми стягаха на корема( особено следобед) и ги разкопчавах под- бюрото. Може би защото е ниско плацентата/бебето и за това  newsm78 newsm78 newsm78

# 132
Aз със старите дънки изкарвам още, но само в движение. Много отдавна им разкопчавам копчето, когато сядам, защото ми стиска. И аз усещам сякаш болка в бъбрека - а имам и камък. От 4-5 дена съм в постоянна контракция Laughing Снощи за пръв път си позволих да пия Но-шпа. Утре съм при гинеколожката, ще говоря с нея - явно 1 прахче магнезиев диаспорал на ден не ми действа.

# 133
  • София
 Как сте днес?Голям студ е на вънка.Минах сутринта през болницата да си взема резултата от БХС-то да си го имам.
 Бебе още не усещам,в 14 седмица съм.Преди усещах нещо като балончета,но явно е било от Фраксипарина,който си слагам.
 Разположението на плацентата не знам дали влияе на разположението на корема така да се изразя.По-скоро май с напредването на бременността се качва нагоре.Аз също постоянно си разкопчавах горното копче на дънките,още от ранните седмици ми се изду очудващо много корема.
 Времето иначе наистина си лети и дано всички си изкараме една спокойна и късметлийска бременност без проблеми и болежки.

# 134
  • София
Аз вчера качвах снимка на коремчето в ФБ групата, на мен от десетина дни много ми се поду корема и почна да ми личи. До преди това си носех старите дънки и леко ми стягаха, ама после си взех за бременни и с рокли ходя. Аз се чудех как така ми е толкова голям корема, като на някои въобще не им личи в същите седмици, обаче той и сутрин си ми е така , почти нямам разлика от сутрин и вечер. Вече доволно си го потърквам и галя  Mr. Green дано и скоро да почна да усещам бебчо  Heart Eyes
П.П.: Запарих си сайта Косара, браво на който го сподели, много добри цени на бодитата, дано са и качествени. То аз за сега само бодита и ританки гледам, че в началото май само това ще носи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт