Отговори
# 135
П.П.: Запарих си сайта Косара, браво на който го сподели, много добри цени на бодитата, дано са и качествени. То аз за сега само бодита и ританки гледам, че в началото май само това ще носи  Grinning
В събота бяхме там и ми отекоха учите - такива красоти .. на Плами са повечето бодита , а има и комплекти за изписване много хубави Simple Smile Взехме на баткото един шушляков гащеризон .. като тези за ски, но български и беше 24лв. - съвсем обкновен и не много дебел Simple Smile Естествено ММ веднага хареса бебешки космонавт за 60 лв  в лилавко .... но за племенницата си. ( На мен едно цвете не ми е подарил откакто съм Б, на сина си едни обувки няма да погледне, ако не го замъкна насила в магазина)  ... но щом е за сестричката му  smile3515 smile3515, дето милата все си няма , веднага извади телефона да пита кой номер. Еми пък ядосах се - една тениска не е взел на детето до сега за 4 години - ей така от мерак , ама щом става въпрос за племенницата - все е малко. Друг е въпросът, че аз съм и дала космонавт, който ще им стане ...но е светло синьо и бяло и за това явно НЯМАТ( Дори и  кремаво зимно чувалче за количка имат)  ...но като си свикнал да викаш : Дайте , щото нямам !!!! ... и цялата къща да им занесеш ....нищо няма да върнат... А пък после, дрехите които не им харесват, хвърлени в един чувал и седят във входа към апартамента #2gunfire #2gunfire Еми как да не се ядоса човек

# 136
И аз го усещам от една седмица сигурно , а съм в края на 13,т.е. си е 14 направо и лекаря ,ми вика не може да бъде. Чак 16 та седмица ще почнеш да усещаш .А то не е постояноо само като се излежавам и някакво салто прави сигурно . Предния път бях в 17-18 седмица като усетих да мърда бебето и той пак така ми каза - при първите бременнности чак към 20-22ра се усеща. Явно пък аз усещам по-рано той ли ще ме убеждава какво чувствам и какво не .При положение че вече съм раждала един път и знам какво е мърдането. И на мен ли личи вече корема макар да е много рано според мен  . проблема е че се опитвам да го крия от шефа и колегите и всяка сутрин дилема каква широка блуза да облека и клиновете са ми редовно облекло последните 10 дни. Много съм се застояла с тази работа на бюро и ме е страх че ще заприличам на слон

# 137
И аз съм се застояла много, но вкъщи...няма с кой да излизам на разходки Crossing Arms

# 138
И аз тук чакам да минат жегите. Онзи ден вървяхме из мола и няколко други магазина около 3-4 часа и след това имах мускулна треска. Явно това заседяване си казва думата.  Laughing

# 139
  • Нейде из лудите гори...
Къде го този студ? В наше село препича яко, даже кафе на слънце пих с приятелка, след като се нароботих  Whistling

Дънките си ги захвърлих още пролетта, изкарах ги като захладня, но не мога да понасям материята в това си състояние и пак ги прибрах. Карам с клинове 4-5 броя и един панталон за бременни. Рокли, туники и блузи си имам, за сега нямам промяна в размера.

Аз се броя вече 18-та седмица, усещам от време на време, а в петък направо не се спря това човече. От време на време имам такива придърпвания, чак подскачам. Като заякне съвсем не ми се мисли, още помня крачетата, които ми ръгаха ребрата от миналия път... а в сряда стават на 4  Heart Eyes Днес звънях да ми кажат резултати от вагиналния секрет от миналата седмица - добри са. Смених си часа за 13.11 и така.

Ако пак е мома имам доста дрешки, въпреки че съм раздала повечето. И друг път съм споделяла, че ми е слабост бебешкото пазаруване и не съм го спирала  Whistling Ако покаже чурка ще е малко по-различно, налични хич няма да имам , ама здраве да е  Mr. Green

Paulie, не си хаби здравето, мъжка му работа. Все се шегувам с приятелки, че ако открия някой мъж, който да се усеща, без да му се повтаря Н-пъти, който да поема инициативата редовно, ще го снимам и ще го разпратя на всичките ми приятелки, че такъв индивид съществува. Важното е да сте здрави!

Хубав ден ви желая!!!  bouquet

# 140

Paulie, не си хаби здравето, мъжка му работа. Все се шегувам с приятелки, че ако открия някой мъж, който да се усеща, без да му се повтаря Н-пъти, който да поема инициативата редовно, ще го снимам и ще го разпратя на всичките ми приятелки, че такъв индивид съществува. Важното е да сте здрави!

Хубав ден ви желая!!!  bouquet
Запомни си думите ако имате момче .... първите 20- години , ще се изхабиш да повтаряш , все едно на стената говориш ... ако и ТМ е същия ..... по 8 пъти на единия да си измие ръцете и по 8 пъти на другия да намали мача и да си смени вмирисаните чорапи  #Crazy #Crazy #Crazy  Joy Joy Joy
Ако искаш мога да ти пратя снимка на един такъв татко с 2 дъщери Simple Smile ММ се бъзика, че това е пример за : "Мъж под чехъл" , а аз само мъмря приятелката ми, която все намира за какво да се оплаче. Той човека си ходи на работа, изплаща апартамента, кара ги на градина( ако са) , след работа винаги пазарува , прибира се и излиза с тях на разходка. В събота чисти апартамента сам "на спокойствие", докато те са навън или децата са при баба им , а тя е по магазините .... еххххх А тя си беше и в майчинство до сега и си беше взела рййдър- да ходи да си чете в парка, защото и писвало цяла седмица да е майка и и трябвало време за нея си - да се оправя М вкъщи. А време за маникюр, прическа , козметик , масаж .. винаги има  Joy Joy Joy
А моя , като е свикнал аз всичко да правя ( в събота така отби номера с прахосмукването) , че чак му казах, че не е необходимо повече да се прави че прахосмуква, защото това беше целта  #Crazy #Crazy Сега си мислех , че първо мисли за семейството си ( т.е. баща си/сестра си), после за приятелите ( като все се появяват нови такива,които не познавам .. но ако може да свърши някаква работа, веднага се сещат за него) , после мисли за себе си ( защото за него никой не се грижел  - и си е прав :роднините му няма да се сетят телефона да вдигнат, ако не е да поискат нещо , както и повечето му "приятели" ) и после е  детето и тогава майка му . .... smile3516 smile3516 И за колкото повече неща се грижа и се справям .. толкова по-надолу вървя в класацията... тъй че за тези които чакат първо дете :  искайте постоянно да ви помагат М , дори и когато можете и сами, защото то се трупа. И мен ме носеше на ръце, докато го родих и краката ми размачкваше .. ама сега нъц .. за нищо не се сеща , освен да изяде всичкия "Чийзкейк" , за да не съм напълнеела много , защото го е  "грижа" за мен Simple Smile Joy Joy Joy

# 141
  • София
 Ооооо  paulieM smile3555 мъка , мъка, може би трябва по-малко да му се ядосваш, че то положението надали ще става по-добре, но за съжаление като се замисля с годините ще те дразни повече и ще се ядосваш повече  bash

# 142
  • Нейде из лудите гори...
Леле, надали ти е смешно, но аз се посмях, ще ме извиняваш, ама на чужд гръб и сто тояги са малко...

Скрит текст:
На моя мъж не мога да му кажа нищо, той работи 6 дни в седмицата, през седмия или ни води някъде или работи нещо из нас. Детето го кара на градина и винаги го изкарва, НО трябва да го помоля, не се сеща сам. Вчера взех малката да гласуваме, като се върнах - съдомиалната пусната, закуската готова, в процес на сервиране, плота на кухнята чист. Предния път изненадата беше с измитата баня. Сеща се ама рядко, все трябва да му се напомня. Вчера го помолих да оправи градината, мястото където сеем, човека отиде до базата, взе един багер, влезе в двора, "прекопа" набързо за 10 миути и щракаше с пръсти, после сподели разходка и пазар с нас. Оплаквам се, като закъснява, но не мога да кажа, че не помага. Друг е въпроса, че моите доходи са само за моите разходи ( телефон, фризьор, маникюр, шопинг и тн) и пак той вади след 15-то число.. та не мога да се оплача като цяло. Върне се от работа и хваща детето докато не заспят, пу- пу.
Според мен всичко е до човек, жената на съдружника му все се мъчи да го вкара "в правия път" , ама характера като не позволява няма как да стане. В крайна сметка ние сме си ги избирали, безсмислено е да се мъчим да ги променим.
Относно приоритетите и на моя първия му е работата (27/7/365), след това ние, после всичко останало. Сърдя се, че не сме на първо място, ама дума не мога да кажа, защото пък няма нещо от което да се лишаваме.
Не се знае какво ни чака с идващите овни, така че за сега генерално не мога да се оплача. Все ще намеря за какво да мрънкам, ама то без това може ли?

# 143
Дано да има повече М дето се сещат. Аз май за това искам толкова много мома  - все си се надявам, че ще му влезне под кожата и ще се сеща повече да си я обгрижва. Останала ми е малко надежда  Laughing Laughing Laughing Но на мен ми знае много устата и хич не мога да се  подмилквам и така да си постигам моето  - все съм на въпреки , все със скандали. Та за това си правя всичко сама -малко сама съм си виновна Crossing Arms

# 144
Здравейте мили мами! С радост бих се присъединила към вашата група. Бременна съм с термин 20.04.2016. Първа бременност ми е и вълнението е голямо. Чак днес попаднах на вашите теми ... Хубаво е че ви има! Леко бременеене на всички! Simple Smile

Честито PetyaStudenkova и добре дошла в групата Simple Smile и аз съм също като теб 20 април и първа бременност Simple Smile

# 145
Добро утро мимита,прекрасна е новата темичка. Миналата седмица не се сдържах и отидох при един доктор който много познава в пловдив и каза че ще е млада девойка 100 % бях с мойта мама и двете имахме жълто от радост! Пожелавам на всяка мама това което иска да е малкото човече в коремчето! Прекрасен ден от мен

# 146
Добро утро и от мен:)
PetyaStudenkova - Добре дошла и лека и успешна Б newsm51 newsm51
daritka - Честити ти розови гащи  newsm51 newsm51

# 147
Ооооо многоо благодаря  Hug

# 148
Мами за фетална морфология къде се записахте и сами ли решавахте или лекаря ви изпрати ? Предния път моя ме прати ,но този път забравих да питам, а не знам дали няма да закъснея с часовете. Нали са все с месеци напред записванията

Ако ми препоръчате някой в Стара Загора ще съм благодарна.

# 149
Аз нали още спя , та забравих по-рано да питам .... питане конкретно към мами с по-големи дечица, които ходят на градина?
В нашата градина има вече заболели деца от скарлатина. Те са в по-горната група , но все пак имат контакт - сутрин като ги оставяме, докато ги разпределят по групите; на тържества, театри и т.н.
Единствената ми възможност да го спра е да си пусна болничен ... но пък не мога да съм цял месец - два в болничен ...то като вземат да се влачат може и повече да е карантината. Някакви идеи какво мога да направя - освен да се моля и да пия витамини ??? Или да не се филмирам толкова ?За щастие поне варицелата сме я карали и двамата с малкия  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт