Отговори
# 180
Момичета здравейте! Искам да ви питам някоя от вас имала ли е високо СУЕ, като са ви правили първоначалните изследвания?

# 181
Кръвни изследвания ми пуснаха в трети месец, после в края на пети ще пускам и ако няма проблем- в девети. Това по ЗК. На преглед (с ехограф) ходя на 35-40 дни. Вече ми минаха двата безплатни и ще си ги плащам до края-по 50 лв ми взимат.

Българскомомиче, моят син беше с Мутси, преди 5 години хич не бяха популярни в Бг. Нашата ни излезе към 1500лв с двата коша, по-скъпото шаси, чанта, дъждобран. За мен беше перфектната количка, никакви забележки нямам. А сме я карали по планини и чукари, по плажа и разбитите софийски улици. Здрава и качествена. След като се преместихме в жилище с ултра малък асансьор я продадох в Продавалник, момичето я ползва 2 години и пак я продаде- сега вози трето бебе и 5 години не е мръднала. Обемна е, трябва си кола с голям багажник.

# 182
И на мен пускаха в трети, сега съм в пети и днес гинеколожката ми каза, че и сега ми се полагат. Много се ядосвам като чета тук какви лекари има... Затова е хубаво да си търсим сами правата.
Аз от около 4 дена съм с постоянни контракции, въпреки че са леки. От днес съм на но-шпа и увеличена доза магнезий. Ако до 2 дена не спрат, ще трябва да влизам в болница за венозно вливане на магнезий. Иначе има риск от скъсяване шийката на матката.

# 183
  • Нейде из лудите гори...
addicted2U, Дано да отминат контракциите  Hug

Mutsy Evo бутах преди месец + багаж + 13 килограмово дете - това не е за мен. Може да има много преимущества, ама за мен беше ужасно тежка количка, веднага отпадна от "харесвани".
За сметка на това вече имам количка и спирам да търся и оглеждам, поне докато не реша, че няма да ми върши работа. Ниска е, но е толкова лека, че заслужава да се пробва  Mr. Green

Миналия път не съм правила ехокардиография, но бебето се роди с физиологичен шум в сърцето, което не е проблем като цяло. Този път едва ли ще правя, ако на ФМ не го притесни нещо и не сподели.

Спокойна вечер!

# 184
 Hug Дано!!! Praynig

# 185
addicted2U, Дано да отминат контракциите  Hug

Mutsy Evo бутах преди месец + багаж + 13 килограмово дете - това не е за мен. Може да има много преимущества, ама за мен беше ужасно тежка количка, веднага отпадна от "харесвани".
За сметка на това вече имам количка и спирам да търся и оглеждам, поне докато не реша, че няма да ми върши работа. Ниска е, но е толкова лека, че заслужава да се пробва  Mr. Green

Миналия път не съм правила ехокардиография, но бебето се роди с физиологичен шум в сърцето, което не е проблем като цяло. Този път едва ли ще правя, ако на ФМ не го притесни нещо и не сподели.

Спокойна вечер!

Може ли да споделиш каква е количката?

# 186
  • Нейде из лудите гори...
Разбира се, количката е Mamas&Papas Urbo, взех я с кош за новородено, чувал за леката седалка, чанта и дъждобрани за 0+ и 6+  Peace

Междувременно да взема да ви почерпя виртуално, че днес каката става на 4. След час и нещо въртене в леглото, станах да направя кексчета и да й бодна една свещичка за добро утро  chef
На обяд ще си доспивам  Mr. Green

# 187
Марси, откъде я взе? И за колко? Ако искаш на лични ми пшши.

И тук, да ти е живо и здраво момичето!  bouquet

# 188
Бягащата с вълци Да ти е жива и здрава Simple Smile Дълго. весело и щастливо детство и желая smile3525 smile3525

# 189
*Bubble*
Peg Perego Skate как да не ги произвеждат аз ги намирам онлайн, а моя позната я има, аз от там съм си я харесала, Мамбата също от позната която я има имам впечатления! Общо взето само Mutsy досега нямам отзиви на тествал я човек.

Зеленоочка
Точно това ми трябваше да чуя като отзив за Mutsy, та да се спра на 100% на нея  Joy Joy Joy
И както споменах огромно предимство е, че е разбита на части и не е необходимо да вадя парите накуп.
Благодаря!

# 190
Здравейте и от мен! Да споделя за изследванията... В момента съм в 15 г.с+ 3 дни и все още не съм регистрирана и не са ми правили никакви изследвания. На 10.11 чак имам час за регистрация в която се надявам да ми пуснат все пак. Така процедират в нашия град. Иначе си направих БХС в 12 седмица и слава Богу резултатите са добри. Тогава видяхме и бебо на 4д и лекаря каза че върви добре за седмица в която е, има си всичко и се развива нормално. Иначе в нашия град през две седмици ме викат на преглед само да го гледат него като в понеделник беше последния и вече определено се виждаха толкова хубави движения на ръце и крака че чак ми се насълзиха очите. Много е вълнуващо.
Хубав ден момичета и само позитивни мисли :*

# 191
bulgarskomomiche писах ти на ЛС. И при теб и при pink_g се получи така. Незнам защо!!! Изпратих и на двете ви личния си ФБ профил, ако решите ме добавете за приятел и ще опитам така да ви добавя в групата. За друг начин не се сещам защото групата е скрита и на сърч и с линк няма да я видите дори.

Може ли и мен да добавите  във ФБ групата ?

# 192
  • София
PetyaStudenkova, аз си мислех че късно ме записаха на ЖК като бях в 12 г.с. Странно защо толкова те бавят, но важното е че си видяла бебето и всичко е наред. И да, на първия преглед от ЖК трябва да ти пуснат всички изследвания: кръв, урина, секрет, друго не се сещам имаше ли  Crazy

# 193
Бягащата с вълци, да ти е живо и здраво момичето! Да расте усмихнато, весело и много радващо се на новото братче или сестриче!

# 194
PetyaStudenkova, аз си мислех че късно ме записаха на ЖК като бях в 12 г.с. Странно защо толкова те бавят, но важното е че си видяла бебето и всичко е наред. И да, на първия преглед от ЖК трябва да ти пуснат всички изследвания: кръв, урина, секрет, друго не се сещам имаше ли  Crazy
Аз също си мисля че е късно ... Добре че поне ме викат на две седмици да следим нещата и ако имам въпроси да си ги задам защото пък имах доста въпроси през този интервал Simple Smile но ще почакам до 10.11 няма как Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт