Отговори
# 210
  • Нейде из лудите гори...
Ако питаш за количката, купих я от този продавач.

# 211
  • София
Гледам в Айко има разни намалени колички, аз харесах тази:
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=97370
Пише че е българска марка, което ме учуди, ама то аз не разбирам от колички де  Mr. Green
Та хубава ли е тази като марка, като модел?

# 212
Я, за първи път да видя бг количка. Не мога да ти бъда от полза с мнение. Така, на снимка, изглежда добре. Писали са най-горе тегло 21кг, което е безумно много, но по-надолу са дали съвсем прилични кг.

# 213
  • Варна
Еее супер, българска количка, моя мъж - патриота ако я види, ще каже - това е количката !!!

# 214
Здравейте,не знам дали точно тук трябва да попитам но съм много притеснена и незнам към кого да се обърна след като нито личният лекар, нито проследяващият бременноста ми обърнаха внимание, реших да се обърна към вас. В пети месец съм и преди около седмица понастинах, от няколко дни имам температура 37,2 останалите симптоми отминаха но тази температура не, не мога да разбера до колко е нормална и двамата лекари казаха че не е, проследяващият бремеността ми каза да се обадя на личният лекар, личния лекар ми каза че нищо ми няма ако събота или неделя ми станело по зле да си купя оспамокс ...  дори рецепта не ми даде, а се притеснявам за тази температура. Незнам към кого да се обърна.Въпроса ми е тъй като на доста места прочетах че по време на бременност телесната температура се покачвала дали е нормална тази температура 37.2 и ако не към кого да се обърна след като и двамата лекари към които трябва да се обърна не ми обърнаха внимание а ми казаха че не е нормална тази температура.

# 215
  • София
Здравейте,не знам дали точно тук трябва да попитам но съм много притеснена и незнам към кого да се обърна след като нито личният лекар, нито проследяващият бременноста ми обърнаха внимание, реших да се обърна към вас. В пети месец съм и преди около седмица понастинах, от няколко дни имам температура 37,2 останалите симптоми отминаха но тази температура не, не мога да разбера до колко е нормална и двамата лекари казаха че не е, проследяващият бремеността ми каза да се обадя на личният лекар, личния лекар ми каза че нищо ми няма ако събота или неделя ми станело по зле да си купя оспамокс ...  дори рецепта не ми даде, а се притеснявам за тази температура. Незнам към кого да се обърна.Въпроса ми е тъй като на доста места прочетах че по време на бременност телесната температура се покачвала дали е нормална тази температура 37.2 и ако не към кого да се обърна след като и двамата лекари към които трябва да се обърна не ми обърнаха внимание а ми казаха че не е нормална тази температура.

Аз знам, че доста жени имат такава Т през първите месеци на бременността. Но пък ти си била болна.. Преди това каква ти беше Т-рата или не си я мерила?

# 216
  • София
bastettt ,това че личният лекар и гинеколога ти си прехвърлят така топката е супер несериозно!
 Пускала ли си си пълна кръвна картина?С какъв термометър си мерила температурата?
Попринцип 37.2 не е висока и опасна температура,но все пак трябва да се види да няма някакъв причинител.Аз в началото поддържах малко над 37 и знам че в начална бременност е нормално,ама вече за втория семестър не знам.
 Обърни се към трети лекар,който дано подходи по-сериозно,от кой град си?

# 217
Преди това не съм я мерила, 37,2 е с живачен термометър.От Бургас съм, май ще ги сменям и двамата, повече ме притесниха от колкото да ми помогнат. Май ще послушам съвета ти и ще се консултирам с друг лекар. Благодаря ви  Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 18:48 от bastettt

# 218
  • Пловдив
bastettt сменяй докторите, това е пълна безотговорност. А, оспамокс за бременни изписва ли се? Не съм наясно и затова питам. През бременността е нормално да си с по височка температура, като тази, за която говориш, но предвид това, че скоро си била болна е добре да те прегледат пак и да пуснеш ППК.
*Bubble* написала си семестър  Crazy май само изпити са ти в главата тези дни  Hug

# 219
Да то и аз това се замислих чак пък оспамокс и то без изследвания... Това ми е първа бременост и не ме плаши самото раждане /може би защото не съм го преживяла/, повече ме е страх от това което лекарите могат да ми причинят.

# 220
Много хубави неща има в Айко.

# 221
Най-накрая съм вкъщи! Два дена прекарах в болница на системи заради контракции. Иначе съм добре, в болницата се чувствах добре, но сега като се прибрах в нас почувствах умората от постоянното лежане, болката в дупето от инжекциите, болката от системата (пууу много боля тази система!!!). И си представям сега какво ще е, ако има едно ревящо същество, което да иска мама, а мама да не е нито физически, нито психически в кондиция....Оплаках се, а другото ще го разбера, живот и здраве Heart Eyes

# 222
  • София
 addicted2UВажното е че вече си си вкъщи!Почивай си и само хубави мисли и приятни занимания!
Kleo,вярно че съм писала семестър Laughing Побърквам се бавно,но сигурно !

Аз не мога да разбера кога мe боли от контракция и кога е разпъване,разтягане  на матката или нещо такова Sad

Ние вкъщи се занимавахме с мерки!Покрай бъдещата бебешка стая решихме и ние да си променим спалнята с нови тапети Simple Smile Поръчахме едни за детска (детски не си харесахме,но взехме едни зеленки,които поне на мен ми внесоха настроение като ги видях Simple Smile ) и за нашата стая пак подобна гама.
 Нямам търпение вече да дойде 10-ти да видим бебето,а другата седмица ще ходя да пускам кръвни,дано този път с урината всиско ми е наред и съм се изчистила,че не ми се пие пак АБ.А на прегледа ще настоявам и мигробиология да ми пуснат,че въпреки пробиотика ... знам ли дали не се крие някоя гъба.А и без това нк сме пускали досега.

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 07:33 от *Bubble*

# 223
Здравейте Simple Smile
Вчера бях на късната фетална + БХС. На ехографията всичко е ок - момиченце е! Simple Smile
Взеха ми кръв, урина, цитонамазка, микробиология, чакам много резултати сега, дано всичко е ок.
Иначе, нещо усещам, че прагът ми на търпимост мнооого започна да пада, особено вчера след новините за пола на детето имаше всякакви реакции, включително на собствената ми майка която каза - "Момиченце........това не е чак толкова лоша новина"
Всеки ни пита за име, казваме го  - е, това ли избрахте?, защо не изберете по-нежно име?
 Sick
Направо не търпя никой.....знам, че всеки има очаквания свързани с детето, но още от сега ми идват нанагорно. Стискам зъби, броя до 10, гледам да не изпадам в конфликти, дано започнат да се усещат.

# 224
  • Нейде из лудите гори...
Честита ви мома! Дъщерите са комплимент за майката  bouquet Дано и резултатите да са добри  Praynig
А относно нетърпимостта, аз май съм си такава по природа, но езика не може да стои зад зъбите и по-близките ми са свикнали да не правят подобни коментари "Не е чак толкова лоша новина" ?!?!?!?! А относно името, в крайна сметка вие сте родители и вие го избирате, хич не им се връзвай  Peace

Някоя варненка , ако има време за следобедно кафе в петък да ми пише за подробности  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт