Отговори
# 570
Мале, вие сте изписали цяла тема. Аз цяла седмица и нещо не съм отваряла да ви чета, че бях в един ужас. Оказа се, че освен подуването на краката, от време на време вдигам и кръвното. Много се изплаших. Сега съм на Допегит, само в крайни случаи. Почти съм спряла солта, но отоците си ги имам. И така, ще се моля да устискам и всичко да е наред. Гледам да си се успокоявам, че миналата седмица направо бях в паника. В четвъртък съм на ФМ, ще видим всичко подробно. И пола трябва да видим вече, че и аз не смея да купувам още нищо.

# 571
Ellie, дано всичко се нормализира! Прави каквото трябва и не се притеснявай допълнително. Simple Smile

Baby shower няма да правя, а относно даването на акъл -- и аз не съм фен, но за щастие и никой не прекалява (поне засега).

Аз мисля да пазаря след Нова Година, има достатъчно време. Дебна за количка, в момента, в който харесам нещо и купувам. За всичко останало не бързам.

Имам въпрос към мамите от Варна- знаете ли кои лекари настояват за естествено раждане? Към кого сте се ориентирали вие?

# 572
Здравейте,момичета днес си правих за втори път изследвания кръв и урина ,първия път беше при записване за ЖК в 9 г.с ,сега съм в 20 г.с има доста променени показатели от началото ,в четвъртък ще ги покажа на лекарката.Единственото ми оплакване е така една постоянно тъпа болка в кръста ,при някоя от вас имали такива оплаквания .

# 573
Здравейте,

И аз не мисля да бързам с пазаруването имам още цели 5 месеца пък и толкова приятелки с всякакви неща че както казаха някой от Вас да направим първо разбор  Grinning Grinning

Jany аз съм от Варна и не знам при кой ходиш на консултации ,но тъй като моята лекарка работи в родилното в Окръжна е за нормалното раждане мога да ти кажа и за Славчев съм чувала, че е за нормално раждане. Ти избра ли си болница и кога се очаква да раждаш.

# 574
  • Нейде из лудите гори...
Аз също ще търся такъв лекар, насочила съм се към АГ, но ще направя консулт и с двама други лекари, които не водят раждания, да видя какво ще ме посъветват.

# 575
Бягащата с вълци  Да разбирам ли че при тези ,който Ви следят не искате да раждате и ще търсите други? А не е ли по правилно по късно да се прецени дали може нормално да се роди след като порасне бебчо повече се види по ясно ?
Аз съм новобранка и малко не са ми ясни тия неща

# 576
  • Нейде из лудите гори...
Лекарката , която ми води ЖК не води раждания, другите двама, към които се обръщам за мнение също (те си имат частна практика)  Peace
Естествено, че по-късно се преценява дали бебето позволява да се роди нормално, но аз след едно много бързо, леко и успешно естествено раждане, няма как да си създавам черни сценарии. Не съм бъзлива, ако има показатели за секцио ще се съглася, но като цяло предпочитам да избера лекар, който подкрепя естествения начин на раждане. За сега имам препоръка към Танев (АГ)  Peace

# 577
megi, аз ходя при Славчев и съм доволна. Засега мисля при него да родя, чувала съм, че е за естествено раждане, но не знам доколко е настоятелен . Съгласна съм, че има и други предпоставки,от които зависи, и се надявам всичко да е наред. Правя уговорката, че както за всички други и за мен живо и здраво бебе(и майка) е приоритет номер едно, но искам да родя нормално и до мен да е лекар, който би прибегнал до секцио само в краен случай, а не просто защото раждането може да отнеме повече от час и да измисли причина (примерно).

Чувала съм, че и Анна Атанасова от Майчин дом е за нормално раждане.

За Танев всички отзиви , които съм чувала са добри, но относно това дали е за едното раждане или другото, са доста смесени.

# 578
Да и аз съм чувала за Танев и Георгиев  и двамата от АГ.
Аз лично не съм мислила, но най-вероятно ще е в Окръжна при моята си която си ми е лекар от дълго време и знае цялото ми състояние. Знам само че от към апаратури в окръжна е най-оборудвано а за АГ съм чувала че е доста нехигиенично от познати.

# 579
Здравейте,

И аз не мисля да бързам с пазаруването имам още цели 5 месеца пък и толкова приятелки с всякакви неща че както казаха някой от Вас да направим първо разбор  Grinning Grinning

Jany аз съм от Варна и не знам при кой ходиш на консултации ,но тъй като моята лекарка работи в родилното в Окръжна е за нормалното раждане мога да ти кажа и за Славчев съм чувала, че е за нормално раждане. Ти избра ли си болница и кога се очаква да раждаш.

Меги, коя е твоята лекарка от окръжна?

# 580
  • София
ЕДИН СЪВЕТ КЪМ ВСИЧКИ - ПИЙТЕ МНОГО ВОДА, че на мен разни бъбречни проблеми сега ми започнаха, защото не съм се хидратирала достатъчно и бъбреците не смогвали на мен и на бебо  Naughty

# 581
  • Пловдив
Здравейте,момичета днес си правих за втори път изследвания кръв и урина ,първия път беше при записване за ЖК в 9 г.с ,сега съм в 20 г.с има доста променени показатели от началото ,в четвъртък ще ги покажа на лекарката.Единственото ми оплакване е така една постоянно тъпа болка в кръста ,при някоя от вас имали такива оплаквания .

И на мен този път не всичко ми е в граници, но са близо до граничните стойности.

Аз имам болки в кърста от самото начало. Може да ти се е притиснал нерв, не е за притеснение, но трябва да се посъветваш с твоята лекарка.

# 582

И аз имам болки в кръста док. ми каза че нормално Simple Smile  thumbsup

# 583
И аз съм със зверски болки в кръста - от всичко ме боли, от седене дълго, от ходене, от седене права по-дълго ... дори и от лежане ме боли Sad

Да напомня само, ако някой има интерес :
 Училището за родители на The Mall този път ще се опита да ви даде повече информация за кърменето и къпането на всяко малко бебе.Заповядайте на 25-ти ноември, когато темата ще е “АБВ на кърменето. Какво е нужно да знаем за едно успешно начало”.Събитието ще се проведе на: 25 ноември 2015 02:00

# 584
Здр дами..  Wink На 03.11 ми взеха кръв за БХС на 13.11 резултати от теста бяха готови..Риска за синдрома на Даун беше 1:50 много се притесних и си запазих час при Д-р Троянчев за ФМ на 14.03 бях при него и той каза , че всичко е наред , че за него бебето е здраво и няма място за притеснение каза да повторя теста за БХС в друга лаборатория , повторих теста в Бургас и резултата е 1:1332 обадих му се казах резултати, тоѝ каза че риска е минимален и няма смисъл за амниоцентеза.. Вие какво ще кажете по-въпроса дали да се успокоя или да ми направят амниоцентеза ?  newsm78 Sad

Общи условия

Активация на акаунт