Японско чудо - тема 26

• 121 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета  Hug да ви споделя че аз малко се поизложих и си хапнах шоколад и бисквити  Embarassed за това утре започвам на ново и този път ще внимавам повече  Laughing успех на всички

# 556
При мен днес е четвърти ден, а само един килограм надолу. Не съм прегрешавала, освен две хапки торта още първия ден. Ще карам поне седмица, дано се размърда. Ако ли не, ще търся нещо друго или ще си карам пак НВД.

# 557
  • Бургас
Веднъж след раждането на второто ми дете правех "чудото", обаче дали заради проблемите ми с щитовидната жлеза и забавения метаболизъм по ред причини или от друго, имаше резултат, но не  голям ефект.
Понеже от известно време се интересувам от НВ-ВМХ, т.нар. яйчен фаст има наистина чудотворно действие, но пък не е за всеки...

# 558
Предполагам яйчен фаст ще рече, че се ядат само яйца? Колко време?

# 559
  • Бургас
Предполагам яйчен фаст ще рече, че се ядат само яйца? Колко време?
Между 3 и 7 дни се ядат само яйца, като на всяко яйце се полага лъжица/парче сирене и лъжица масло. Трябвало поне 6 яйца дневно. Може и с лъжица сметана да е всяко.
Из темите за НВ-ВМХ със сигурност трябва да го има някъде обяснено по-подробно.
При мен сухарите и плодовете в японското чудо не ми влияят добре, та ако се наканя тези дни ще пробвам фаста отново.

# 560
Здравейтеее! На мен днес ми е 7 ден и ми се плаче, като си представя, че още толкова ме чакат  Grinning  бяха тежки 7 дена- две колежки имаха рожден ден, бонбони, торти- ужас! Първият рожден ден успях да устоя, но вторият( който се падаше 5 ден от диетата) не издържах и изядох един бонбон и още ме гложди съвестта  Grinning Започнах 58,5 и след 6 дена съм 54,8 (целта е 52, но тези 3 последни килца ще са труднички) Чувствам се доста добре и само ме притеснява нещо, което ми се случва редовно- решавам, че съм добро момиче и за награда 2-3 торти Grinning Успех на всички!

# 561
здравейте, и аз да дам малко отчет. Днес ми е 12 ден, засега имам -3,6 кг. През втората седмица смъквам по -200 гр. на ден, но съм доволна, понеже няма и ден, в който да съм на 100 процента стриктна. Сега си хапвам риба тон със салата и малко МАКАРОНИ вътре, че това съм сготвила на децата, и ако не хапна малко от тях, ще нападна тенджерата  #Cussing out.
Мога да кажа, че на см. не съм се мерила, но забелязвам голяма разлика.
И още нещо от мен- не знам при вас как е- но аз откакто съм на режима, не съм ходила до тоалетната  Confused Cry
Имах подобен проблем и аз, оправих се с разхлабителен чай. 12 дни обаче е много време. Реално храната, която приемаме не е много, но трябва да се опиташ да вземеш мерки някакви. Понякога ми е помагало ако потичам в парка ( особено, ако дните преди това съм била в застой), чаят на Сание или по-кисел плод на гладно. Надявам се да се оправиш, но ако продължи е по-добре да спреш диетата и да отидеш до личния си лекар, защото това е опасно

# 562
Здравейте, да се отчета ден трети -2,5 кг.

# 563
  • София
Понеделник е много хубав ден за започване на диета Simple Smile
И аз при вас да се кордисам Simple Smile
Целя да сваля 8кг, последните 4 бързо качени в последния месец Embarassed
Досега винаги съм имала успех с тази диета...спазвала съм я няколко пъти.
Надявам и се и този път волята да е достатъчно силна, а изкушенията възможно най-малко Laughing
Слънчев ден Hug

# 564
  • Варна
Здравейте!
Да се подредя и аз в редиците на слабеещите  Crazy
Днес ми е първи ден, почвам от 71,9кг, целта ми са 62кг.
Два пъти седмично ходя на зумба, а заедно с диетата съм започнала и 30-дневните предизвикателства за дупе и корем.
Пожелавам на всички много минуси в килограмите и сантиметрите  Hug

# 565
Привет момичета  bouquet
Доста време чета за тази диета и се чудя дали да в пробвам или не  newsm78
Днес все пак реших да я стартирам ,но вероятно ще направя някой леки промени,свързани с работата ми.Надявам се,че това няма да се отрази на резултата  Simple Smile
Успех на всички  bouquet

# 566
Хоп  Hug И аз при вас, дами! Днес ми е 1ви ден. Имам за сваляне около 5-6 кг Embarassed Майка ми преди няколко години беше правила тази диета и за седмица свали към 2-3 кг. Ще започна да правя и упражнения, че то само с диета малко трудно се получава. Нямам търпение да дойде март и да започна пак да ходя да бягам. Rolling Eyes Уфф, зимата като дойде все някое килце съм качила Whistling Сега се целя към лятното си телце  Grinning Стискайте ми палци да издържа на диетата, че по принцип съм малко "скарана" с диетите Laughing Laughing Хайде, много свалени килца ви желая! Hug bouquet

# 567
Да се отчета с малко резултати - за 14 дена - 3.9 Cry, имам само едно прегрешение с капучино и шоколадов бонбон. Може би имам някакъв метаболитен броблем, ще взема да си пусна изследвания newsm78. Остават ми цели 7кг. за сваляне и мился да продължа за още 14 дена, но ще добавя малко плодове сутрин, че много ми липсват и от време на време по парче сирене на обяд. Дано само да не тръгна на горе #Crazy
Успех дами и много минуси

# 568
Разкошна, да не би теглото ти да е близо до нормата за ръста ти и затова така бавно да сваляш? аз свалям доста малко с японката в сравнение с други момичета тук. може би ако човек има малко повече излишни кг се свалят по-бързо, но като се наближи нормалното тегло нещата се забавят.

# 569
Здравейте момичета! И аз с вас от утре. Сега си сварих яйцата за утрешния обяд. Надявам се да успея да я изкарам до края без да се изкушавам от разни банички, пици и шоколад  Laughing По принцип искам да сваля 10 кг, но не ми се вярва да стане само за 14 дена, колкото и да ми се иска. Започвам пък, каквото сабя покаже. newsm53

Общи условия

Активация на акаунт