Японско чудо - тема 26

• 121 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
За първата седмица -1,5кг, -2см от бедра и -4см от корем.
Доволна съм, при положение, че в петък се натъпках със зелеви сърми, а в събота с китайско... Embarassed Mr. Green

# 571
Здравейте, преди около година започнах тази диета, като тогава бях 68кг, за съжаление волята ми не издържа много,стигнах до 65кг и спрях диетата, но пък продължих със спорт и по-малко сладки и тестени неща и така до лятото бях 63-62кг. От септември обаче съсвсем изпуснах нещата, спрях да спортувам, плюсках всичко и по много и така започвам на ново диетата на 30.01 от 70,100кг; 31.01.-69,300кг; 01.02.-68,400кг. Малко трудничко започнах началото, но отново се връщам във фитнеса и тъй като първите два дни ми беше много гладно си правих от разтворимите протеини.
Пожелавам хубав и успешен ден, на всички и не се отказвайте !

# 572
Здравейте, започвам диетата от утре. Имам да свалям 10кг.

# 573
значи се включвам и аз от утре Simple Smile  поредното стратиране на диета
Simple Smile надявам се да изкарам до край и да има желания резултат Simple Smile

# 574
Аз давам отчет от Понеделник до сега -1кг. , доволна съм като се има предвид, че хапвам и сирене на салатата. В Понеделник пак ще се претегля, преди втората седмица от диетата.
 guava, ти как си? Дай отчет, че май сме само двете  Simple Smile

# 575
Здравейте! Активни японки има ли Simple Smile Аз есента направиш половин врътка за отскок, после преминах на здравословно хранене и фитнес и всичко беше супер и от Коледа насам се поотпуснах.... Сега пак съм на моите заковани 72кг (при 169см височина). Започвам от днес, пия си горчивото кафе и ще си гоня 60кг упорито!

# 576
  • Бургас
Прави ми впечатление, че повечето пишат няколко дни и после ни вест, ни кост...
Не знам дали това значи, че са се отказали преди края на диетата или че не е дала желания резултат...
Тези дни се каня да опитам още веднъж това "чудо", да видим докъде ще я докарам и аз  Mr. Green  Whistling

# 577
Аз свалих 2кг. с диетата, но нарушавах със сирене и вечерта когато не се яде аз хапвах  Simple Smile

# 578
Не знам дали това значи, че са се отказали преди края на диетата или че не е дала желания резултат...
Тези дни се каня да опитам още веднъж това "чудо", да видим докъде ще я докарам и аз  Mr. Green  Whistling

по принцип тази диета действа
започвам я няколко пъти тази година, но повече от три дни така и не успях да направя
тъкмо се поадаптирам към нея и ми размине зверския глад и изкушението, на което не успявам да устоя, се появява под някаква форма, а на мен ангелът ми е слабичък - за разлика от д-то  hahaha

# 579
  • Бургас
Да, Бубс, знам, че действа  Mr. Green
Скрит текст:
Аз я правих веднъж още докато кърмех, но тогава не бях много стриктна, ядях сирене и зеленчуци като огладнея и само около 2-3кг свалих.
После и аз почвам няколко пъти и макс до седмица го докарвам.
С това Хашимото обаче гладът хич не е добър за мен, освен това заради забавения метаболизъм ли, заради хормоните ли, не знам заради кое от всичко, но толкова бавно свалям, че в един момент му тегля една и това е  Mr. Green Като ограничавам въглехидратите бива положението, но искам още малко.  Mr. Green Ама ... да видим кога ще ме хванат фазата и музата в комплект, че да се заинатя и да я направя докрай  Mr. Green

# 580
  • София
И моята воля никаква я няма. Дояждам на детето манджите от кухнята. Ако не това, то ММ като каже, че ще си поръчва храна и ме пита искам ли нещо...миии, искам Blush Аз дебелея най - много, когато съм на диета. Само за ядене мисля. Ама стоя тук и ви чета.

# 581
при мен най-сложно е вечерното хранене - всички се пробират след 20 часа, проготвям масата, гладна съм като вълк, мирише ми на храна, вия от мъка по кьошетата, а накрая се натъпквам добре и често сипвам отгоре една бира ... ми няма как да отслабна  Rolling Eyes
файдата, че съм била цял ден стриктна, е никаква  Crossing Arms
май ще чакам да излезат спанак, марули и други треволяци, за да ги хапвам нережимно между яйцата и да се залъгвам, че съм сита крава, а не гладна вълчица  Joy

# 582

Мисля че хората се отказват Simple Smile аз сега я отложих заради събития и затова не съм писала, но съм на линия ден 1. Но точно като теб се чудех как никой не пише, сега яе давам ъпдейт всеки ден и ще пиша ако се откажа. А ефект има, ако ти стиска да издържиш...

# 583
Аз бях я почнала , но много запича този режим и се отказах. На по късен етап пак ще я пробвам

# 584
Здравейте момичета Heart Eyes Hug - късно е , но видях темата и понеже и аз съм я спазвала тази диета - да споделя . От опит казвам ,че тази диета не се спазва през зимата .Нищо не се сваля .Сега е моментът , когато пролетта идва .Преди няколко години издържах 8 дни - беше началото на април .Похапвах си по някое плодче или зеленчук м/у храненията , но свалих за тези 8 дни 4,5 кг. и после ги задържах като разбира се не преяждах. Сега малко през зимата се поотпуснах и затова я започвам от утре .Стискайте палци да издържа , защото имам мъж , който се поддържа само със спорт и умира да готви , да купува вкусотии или да излизаме и да похапваме навън:mrgreen:.
Лека нощ !

Общи условия

Активация на акаунт