Японско чудо - тема 26

• 121 835
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!Аз също съм я спазвала диетата в края на лятото.Свалих 5 кг и ги задържах после,което е най-важното Simple Smile Сега правих на ВЧ и вторите 24 дни не съм свалила нищо и за това мисля пак да правя Японското чудо.Притеснява ме само да не ме боли гастрита от зеленчуците в този сезон.

# 586
Отчет за Ден 1 - стриктен, че даже и тренирах, резултат -1.1кг.

# 587
Здравейте!Аз също съм я спазвала диетата в края на лятото.Свалих 5 кг и ги задържах после,което е най-важното Simple Smile Сега правих на ВЧ и вторите 24 дни не съм свалила нищо и за това мисля пак да правя Японското чудо.Притеснява ме само да не ме боли гастрита от зеленчуците в този сезон.

А как се справяш с зеленчуците при ВЧ? Ако там намираш начин и тук ще стане според мен. Мое лично мнение е че ВЧ е най-ужасната диета... Ако имаш над 30кг за сваляне да, но за под 15 не става. Пробвах я два пъти, толкова целулит ми докара колкото и с 20кг по-пълна не съм имала и станах ужасно отпусната.

# 588
Отчет за Ден 2 - стриктен ама с 2 гряха Sad следобед ябълка и бисквитка, но пак имах сили и тренирах, резултат -1.4кг от 2ри ден, до тук -2.5кг.

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 08:37 от marie_stuart

# 589
Аз да се отчета макар и късно, за двете седмици с диетата свалих 4 кг, като не бях стриктна , когато огладнеех много, изяждах едно кисело мляко или малко шунка , имах и физическо неразположение, защото се престарах с тренировките и гладуването и трябваше да хапна малко въглехидрати.Сега след две седмици за радост съм си задържала килограмите и започвам наново към заветната цел Simple Smile

# 590
Супер! И аз мисля като теб, с няколко дни почивка, ще ми е инетерсно да чуя как си минала втория път

# 591
След ден 5 съм -3.1кг с един леко греховен ден

# 592
  • софия
Здравейте! И аз се нареждам в редиците на "японките". Правила съм диетата преди години и имаше голям ефект 6-7 кг. надолу. Сега пак се опитвам, но ми е много-много трудно след всичките сладкиши и теста, които  ядох. Днес ми е петия ден. Тази сутрин кантара ми показа -2,5 кг. до момента. Бавно се топят килограмите, въпреки че я спазвам почти стриктно, но все пак е нещо. Успех на всички!

# 593
И аз утре ще се присъединя към вас.Лек диет ден!

# 594
Здравейте,
От вчера съм с Вас. Трудна работа, ама ще стане  Joy
Имам 10 кг за сваляне, дано с две-три врътки да са аут Praynig

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 15:31 от riba_ogi

# 595
От първата седмица имам -1 кг, явно при повторно правене, по-трудно се свалят, но и аз не съм 100% изрядна, надявам се през втората седмица на повече килца.

# 596
След Ден 1 се събудих -1,5кг и до там! Днес ми е трети и нищо надолу от вчерашното гладуване Sad

# 597
  • софия
И аз след първите два дни -2 кг. и бях много надъхана и щастлива, нооо останалите четири дни само -1 кг. Днес ми е седмият ден и се чудя изобщо заслужава ли си да се мъча още седем дни Simple Smile Много тегава работата, а глада и лишението е убийствено, въпреки че вече свикнах и не ми е чак толкова трудно. Четох, че през втората седмица се свалят по 500 гр. на ден, но това май ще се окаже пълна измислица Simple Smile

# 598
Здравейте Simple Smile И честит празник на всички дами!
Аз преполових! Онзи греховен ден го чистих после два дена... НО до тук съм -4кг, което пак е добре. Не съм спирала тренировките, увеличавам салатките обаче, че да имам малко повече сила. За повече яснота да кажа, че аз нямам толкова много за смъкване. 169 висока, запчнах 73кг.

# 599
marie_stuart, колко килограма е целта ти?

Общи условия

Активация на акаунт