Японско чудо - тема 26

• 121 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
marie_stuart, колко килограма е целта ти?

Реалистичната ми цел от тази врътка е 66кг, като крайна цел имам 60. По принцип съм била 64кг и съм доста добре в тези кг, но ми се иска още малко под тях, но тези последните са много трудни. Успявала съм веднъж, но по болест. Но дори и сега с 69кг съм с размери 105 гърди, 70 талия, 99 ханш, 59 бедро. Основната ми цел е да смъкна бедрото и ханша с по 7-8 см, затова се старая да тренирам, че иначе само ми се прибира корема а баджаците ще се разлюлелят ... Simple Smile

# 601
Честит празник, мили дами!
        Въпрос:овкусявате ли салатите?

# 602
marie_stuart, благодаря!  bouquet
питам, защото сме почти "еднакви" и целта ни е почти еднаква /при мен е 63-64 кг./
но не започнах и тази седмица  Blush

# 603
Ох аз това започване го отлагах толкова време.... трудно се започва, ама след втория ден дори няма глад Simple Smile
Аз салатата я овкусявам само с балсамов оцет (чист без захар). Отчет от вчера още -0.300. До тук -4.3кг.

# 604
на мен ми е трудно най-вече защото всяка седмица има някакъв повод за събиране, ядене и пиене - представам си как седя над чиния с едно варено яйце и малко зелена салата и душата ми загива от мъка  Joy
казвам си "що пък от тая, нека от другата седмица" и така вече три месеца Joy

# 605
Е то и аз така да не казвам че то направо си отива години Grinning ама рано или късно решаваш че то гоститата и почивките няма да спрат а лятото идва... А и аз си признах един греховен ден, беше точно такава вечеря, поне не се осрах на макс, постарах се да хапна чисто месце колкото се може (е и други неща от масата...) ама не пипах хляб и сладко, после се върнах в редиците.

# 606
..... представам си как седя над чиния с едно варено яйце и малко зелена салата и душата ми загива от мъка  Joy
казвам си "що пък от тая, нека от другата седмица" и така вече три месеца Joy

аз съм го преформатирала на "айде сега за една вечер нищо няма да й стане на диетата"
и ако започнеш, за една седмица ще имаш 13 диетични хранения и едно, което няма да бъде,
а то като ти се свие стомаха, и това недиетичното няма да е чак такова бедствие, като например 'дай да си хапна, че от утре какво ме чака....'  Sunglasses

# 607
Ама на 100% съм съгласна с Herzen Simple Smile По-добре почни и ако има една такава вечер, няма да е фатално, но по-добре 13 диетични и 1 греховна отколкото още 14 дни отлагане, т.е. 14 греховни недиетични в крайна сметка Simple Smile

# 608
Здравейте, момичета! Искам да попитам какви са количествата месо, зеленчуци и плодове? Не ми е ясно "парче" месо или шунка колко трябва да бъде...

# 609
Аз салатка зеленини си хапвам дори и повече, едва ли с маруля и спанак може да се преяде Simple Smile А това с шунката между другото аз не го приемам, тъй като не ям никакви колбаси и просто хапвам пилешко филе на скара или печено, а колко... в началото малко повече, после понамаля от само себе си.

# 610
благодаря ви за съветите!  Hug
за съжаление без малко мога, с малко не мога  Laughing
за това ще бъда стриктна

започвам от днес, стартирам с чаша кафе с мляко - това ще бъде от ежедневните ми изключения

# 611
  • Бургас
Здравейте и от мен,
Започвам и аз от днес.Имам доста за сваляне.Правила съм тази диета преди 2 години и за 14 дни ,бях минус 9 кг.При мен става лесно свалянето,само задържането на свалените килограми е много тежка задача.
Успех на всички!

# 612
Да си кажа, изкарах без последния ден (заминах на ски и ми трябваха сили), до там смъкнах 4.5кг, не е много но е реалистично поне според мен, после след 5 дена на похапване и пийване само 1 се е върнал. Режима ми допада доста и мисля да повторя

# 613
Здравейте Simple Smile

Запролети се леко и най-сетне ми се дощя пак да мина японското чудо  Peace

Днес на яйцата им сложих чист черен пипер и малко кайенски червен, защото иначе през деня много ми се дояжда нещо солено  ooooh! Една голяяма маруля см си взела за салатите и този път няма отмятане  Mr. Green

Някой друг да я прави сега или да започва скоро?

# 614
Здравейте, скъпи дами.. Днес четох много мнения и коментари за японското чудо... и мисля да пробвам от 1 април.. Искам да сваля 8-9кг., в момента съм 67кг.. Нямам време да тренирам, но ще се опитам да вървя поне по 30-40 мин. на ден. Работата ми е в седнало положение и за това ми е трудно много да свалям.. ще съм ви благодарна ако споделяте с мен вашите резултати, за да мога да се мотивирам още повече.

Общи условия

Активация на акаунт