Японско чудо - тема 26

• 121 799
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Привет Японки- след 6 ден отново застой -2.800кг.Незнам дали е ОК или не но важното че за толкова малко дни има минуси.Хубав ден и утре ще се отчета 👌😜

# 676
Здравейте!
Идвам с питане. Има ли сред вас дами, които спазват Японско чудо и тренират усилено? Аз ходя на фитнес и тренирам с тежести, не само кардио, трябва ми сила и се чудя дали ще мога да трвнирам, спазвайки я. Още докато задавам въпроса осъзнавам колко е нелеп, но все пак  Laughing
Опитвам с нисковъглехидратна диета,  но не става и не става, пия много вода и всички неща,но...
Възнамерявам да си пускам хормони на щитовидната жлеза, понеже преди година две отслабвах с лекото щом трябваше.
Успех на всички!

# 677
Здравейте!
Идвам с питане. Има ли сред вас дами, които спазват Японско чудо и тренират усилено? Аз ходя на фитнес и тренирам с тежести, не само кардио, трябва ми сила и се чудя дали ще мога да трвнирам, спазвайки я. Още докато задавам въпроса осъзнавам колко е нелеп, но все пак  Laughing
Опитвам с нисковъглехидратна диета,  но не става и не става, пия много вода и всички неща,но...
Възнамерявам да си пускам хормони на щитовидната жлеза, понеже преди година две отслабвах с лекото щом трябваше.
Успех на всички!

Здравей Simple Smile Уви, няма да можеш да тренираш усилено.. Аз опитах да тренирам, но тялото е мн изтощено.. Преди се събуждах към 8:30-9ч сама, а докато бях на ЯП започнах да ставам в 11ч. Опитай с по-леки тренировки. Аз си правя вкъщи упражнения и залагам на дълги разходки. Успех  bouquet

# 678
Аз да се отчета Simple Smile Ден 2ри от захранването: В момента си готвя пълнозърнест ориз със зеленчуци Simple Smile По-рано ядох ягоди. При вас как върви диетата, момичета?  Flutter

# 679
Аз се застопориха на -2.800 кг за 6 дни, поне да станат 3 кг за 7 дни- ще изхвърлям кантара утре ако не мръдне на - 🙀🙄😂😂😂

# 680
  • София/Испания
Здравейте! И аз искам да пробвам диетата,но не съм наясно какво означава парче месо или парче шунка,т.е. колко грама е горе долу? newsm78

# 681
Здравейте! И аз искам да пробвам диетата,но не съм наясно какво означава парче месо или парче шунка,т.е. колко грама е горе долу? newsm78

Ами аз не съм си теглила паржолите  Whistling В началото си хапвах повечко, но постепенно като ми се сви стомаха и си я изяждах на половина. Горе долу толкова големи са ми били паржолите/парчетата месо https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B6%D0%BE%D0 … rc=d4Nrl7GZPfKRfM:

А Веселушка да не се предава! Всеки организъм реагира различно на лишенията. Явно тялото ти се бори да не губи мазнини, но ако си упорита все ще се предаде и ще падат килограмите!

# 682
  • София/Испания
Благодаря за отговора.Утре ще напазарувам и от понеделник започвам. bouquet

# 683
Мая- благодаря ти за подкрепата , със сигурност няма да се откажа. До др седмица Петък ще се държа. Ще пиша как вървят килограмите

# 684
  • Sunshine state
Привет, момичета! И аз се присъединявам към вас. Започнах диетата вчера, тоест днес ми е втори ден. Имам да свалям 10кг ударно. И преди съм я правила и определено е изключително ефективна. Абсолютно стриктна съм като дпри днес за вечеря замених шунката с варено от мен пуешко филе , понеже шунката е много солена и не виждам как хем казва, че солта се изключва напълно, а същевременно е включена шунка. Както и да е, заменила съм солта със заместител на въпросната. За сега не се чувствам гладна, но ми липсва биричката. Голям любител съм, ама няма как.. Simple Smile
меню за днес
з- кафе с подсладител
о-2 яйца
в-варено пуешко филе около 180-200гр, морков с лимон и магданоз, две лъжици кисело мляко
Утре съм на линия с отчет отново!  Hug

# 685
  • Sunshine state
Да дам отчет за вчера, 3-ти ден
з-кафе
о- 3 шайби ананас, 1 портокал и половин краставица
в - салата домати и краставици с едно яйце и малко варени пил. гърди.  
 Peace
Днес определено на обяд ще пропусна яйцата, понеже не съм им фен, а и не се чувствам изобщо гладна и мога без тях.  Peace

# 686
Здравейте!
Успех на всички!

Това все едно аз съм го писала Joy Joy Joy Joy JoyПривет мили японки......И аз да се включа доста отдавна съм я правила тази диета...но откакто съм с Хашимото  ей не мога да седя гладна.....мисля пак да се пробвам ....Извън темата искам да ви питам някой да е пил "Калорекс"...една приятелка го пие и уж имало ефект newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78да взема да го съчетая с ЯПОнското Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Успех на всички....... Laughing Laughing Laughing Laughing

П.П само да питам къв е тоя ориз..някъде нагоре прочетох ориз със зеленчуци...в Японкото чудо имаше ли ориз newsm78 newsm78 newsm78...не се сещам...да не е няква нова версия...извинявам се за невежеството...ама не съм я правила отдавна Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes

# 687
  • Sunshine state
Няма никакъв ориз в японското чудо, някой сигурно не е устоял и си е врътнал нещо странично. Желая ти успех! Не е кой знае какво и ще го търпим две седмици. В интерес на истината само липсата на сол и на бира ми пречат, храната не е малко като цяло. Просто е безвкусно. Аз си взех един заместитвл на солта, та се понася. Peace

# 688
  • София
Няма ориз в тази диета. Жената, която по-нагоре в темата го споменава е изкарала диетата и сега се захранва поетапно с храните, които не е приемала 2 седмици. Браво на Мая, май скоро никой не се е похвалил тук с такъв успех.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 08:52 от elma81

# 689
Здравейте, момичета! Не ми остава време да пиша, но ви следя постоянно! Simple Smile Днес ми е ден 6ти от захранването. Вчера ми беше най-грешния ден, в който ядох хляб. Днес съм си на месо със салата. При вас как вървят нещата?

Общи условия

Активация на акаунт