Японско чудо - тема 26

• 121 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Sunshine state
Привет, момичета! Вчера ми бе 4ти ден. Отчета ми за деня:
з- кафе
о- пропуснах, понеже бяхме на плаж и нямаше време да ходя за сок от моркови, а яйца хич не ми се ядяха..  Blush
в-салата от 1 домат и 1/2 краставица плюс 150гр. варени пил. гърди.

Днес за закуска ще си пия обичайното кафе, защото моркови с лимон пожизнено няма да ям сутрин. Аз не съм по закуските по принцип, та ще пропусна. Само при мисълта за салата сутрин ми се.. Sick
Иначе обядът ми е готов - задуших бяла риба с шайби домати, с малко чесън, магданоз и копър в стиймъра. Вечеря няма да ям.  Simple Smile

# 691
Имам въпрос,според вас може ли вместо обяда да е вечерята?

# 692
Ето какво съм яла последните 6 дена като се има предвид, че ще вечерям варени яйца днес.
Ден 1:Обяд:  пълнени долмички със смес от сирене, извара и яйца – 3 бр; ягоди
Вечеря:  3 долмички

Ден 2:
Закуска: ягодки
Обяд: пълнозърнест ориз със зеленчуци
Вечеря: пилешки бутчета със зелева салата

Ден3:
Обяд: Свинска паржола със салата (и 1 малка зелева сарма); ягоди
Вечеря: картофи на фурна със свинско

Ден 4:
Обад: лозови сарми с кис мляко
Следобедно: Нутри бомба
Вечеря: картофи на фурна с домат

Ден5: НАЙ-ГРЕШНИЯТ ми ден от близо 20 дена Grinning
 Късна закуска: Ягоди, череши
Обяд: 5 лозови сарми; 3 хапки бяло пил месо; 4 мекички
Вечеря: задушени охлюви със салата и малко парченце чеснова багета

Ден 6:
Закуска: Чаша нутри бомба
Обяд: Пилешко със салата
Вечеря: Яйца варени

Утре ще ям пак месо със салата и плодове, и след това ще се изтегля да видя дали се задържат килограмите. През всичките тези дни пия много течности (2-3л вода и чай без захар). Позволих си да ям и шоколад, но не повече от 4 квадратчета на ден!

# 693
Какво е долмички?

# 694
# 695
А ти как ги хапваше,сурови ли?

# 696
А ти как ги хапваше,сурови ли?

Правя си ги сварени. Нареждам ги плътно в съда, както са изправени и наливам мн малко вода в съда(2 пръста). Те си се запарват и стават наистина вкусни. От много години ги приготвяме по този начин вкъщи, защото избягваме пърженото.

# 697
  • Sunshine state
Мая, би ли ми дала рецептата за въпросните чушки на ЛС, моля. Бих искала дс ги пробвам на моето семейство. Ще ти бъда благодарна. bouquet

# 698
Мая, би ли ми дала рецептата за въпросните чушки на ЛС, моля. Бих искала дс ги пробвам на моето семейство. Ще ти бъда благодарна. bouquet

Имаш поща  Hug Flutter

# 699
Добро утро, честит 24ти май! Пожелавам на всички вас само усмивки да греят по лицата ви! 😊✌ Седмица след приключване на диетата и след захранването отчитам невероятен резултат! Свалила съм още 1, 800кг!!!! ХОРА, преди точно 3 седмици тежах 8кг повече! Това за мен е една малка победа! МДано съм мотивирала поне 1 човек! Пожелавам ви само минуси!

# 700
  • София/Испания
Честит 24-ти май и от мен!Днес ми е трети ден на японската диета.Първият ден имам 800гр минус,а днес 400гр.Спазвам я стриктно.За днес за обяд пише плодове и зеленчуци.Вие какво ядете в такъв случай?
Дали да не си направя салата с малко пилешко или безсолна шунка/около 100гр/.? bouquet

# 701
Добро утро, честит 24ти май! Пожелавам на всички вас само усмивки да греят по лицата ви! 😊✌ Седмица след приключване на диетата и след захранването отчитам невероятен резултат! Свалила съм още 1, 800кг!!!! ХОРА, преди точно 3 седмици тежах 8кг повече! Това за мен е една малка победа! МДано съм мотивирала поне 1 човек! Пожелавам ви само минуси!
Разбира се, че ни мотивираш, браво за резултата и продължавай да пишеш менюто си явно правиш правилно захранване щом сваляш още. А аз още се ослушвам, но от утре обещавам я подкарвам

# 702
Здравейте момичета, отдавна не съм писала.
Изкарах 9 дни на Япоснкото чудо и смъкнах 3 кг. Още 4 дни изкарах на салати и диня Simple Smile до тук общо 4.400 кг.
Диетата е ефективна .... отиваме на почивка в Пинеделник ще се опитам да внимавам с яденето, че още 5 кг трябва да смъквам. Ще пиша когато остане време. Успех на всички 

# 703
  • София
Здравейте! Включвам се при вас за първи път. Правила съм диетата преди години, но не ми допадна заради яйцата. Миналата седмица стартирах с кленов сироп, но след прегледите и изследванията, които си правих преди няколко дни, се налага да ям, затова реших да се храня нисковъглехидратно поне. Напоследък ям повече яйца, защото се приготвят по-бързо от месото, затова реших да пробвам отново японското чудо.
От сега мога да кажа какви ще бъдат прегрешенията ми - ще добавям сол и зехтин в салатите, а шунката ще заменя с месо (последното всъщност не е прегрешение, според мен е дори по-добре така). По спомен като се добави лъжица зехтин към салатата, а месото е около 100-120 гр, общите калории за деня са около 6-800, в зависимост от менюто деня, което пак е голям калориен дефицит.
Някой почва ли с мен от утре?

# 704
карам четвърти ден, този път съм стриктна  Twisted Evil
1 ден - 70.1
2 ден - 69.2
3 ден - 68.3
4 ден - 68.8

но вчера изядох яйцата на обяд, а на вечеря ядох карначе с много доматена салата /подправена/ и тиквички на барбекю /всичко на корем/ - нямаше как, бяхме на гости и при онова, което беше на масата, направо съм герой, че удържах
ден 3 ще го отчета с менюто за ден 4, а днес ще хапвам според менюто за ден 3

непрекъснато ми се пие вода и до обяд е кошмар, през цялото време сипвам и изсипвам като цистерна  Laughing

цел /желана/ - 60
цел /реалистична/ - 62
ръст 170 см.
по принцип съм с широки бедра и плътни кости /наистина, не като по вицовете  Mr. Green/, но много тънка талия, в момента "украсена" с паласки като матраци и корем "в шестия месец" - голямата битка е отново да се сдобия с плосък корем и да се вижда лесно къде трябва да си слагам колана  Crossing Arms

имам желание да направя ЯЧ две седмици като ще се придържам към нисковъглехидратен варинат - плодовете заменям със зеленчуци, а сухара - с парче кашкавал или сирене

предизвикателство - най-ужасното! - да задържа сваленото
най-голямо изкушение - бирата! - но за една голяма бира /500 мл/, на следващата сутрин кантарът ми благодари с кило отгоре  Twisted Evil

мога да се отчитам всеки ден или през няколко, ако не ви е скучно
успех, момичета!  Hug

пп искрено мразя яйца /особено варени/ и през годините това е единствената храна, за която не се промени вкусът ми
ям ги само на кекс, козунак и крем карамел  hahaha

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 08:33 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт