Японско чудо - тема 26

• 121 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, преди няколко месеца издържах около седем дни, за които свалих 5 кг. От утре започвам отново. Имам за сваляне около 6/7 кг и се надявам този път да издържа 14 дни.  Laughing стискаите ми палци, други ден ще се отчета  Peace

# 541
От вчера и аз съм в редиците, дано да изкарам 14 дена. Стартово тегло 75,0 (но предната вечер злоупотребих с много неща) днес - втори ден 73,2. Разлика 1,8кг , но предполагам задържана вода...  Whistling

# 542
Котаранка, страхотен резултат! При мен положението за сега е добре. Не чувствам глад. Забравих да кажа аз започвам от 71 кг и искам да сваля до 64. Успех на всички и много минуси  Laughing

# 543
Аз ще съм доволна на 67 или 68 при идеално тегло 65...

# 544
здравейте, и аз да дам малко отчет. Днес ми е 12 ден, засега имам -3,6 кг. През втората седмица смъквам по -200 гр. на ден, но съм доволна, понеже няма и ден, в който да съм на 100 процента стриктна. Сега си хапвам риба тон със салата и малко МАКАРОНИ вътре, че това съм сготвила на децата, и ако не хапна малко от тях, ще нападна тенджерата  #Cussing out.
Мога да кажа, че на см. не съм се мерила, но забелязвам голяма разлика.
И още нещо от мен- не знам при вас как е- но аз откакто съм на режима, не съм ходила до тоалетната  Confused Cry

# 545
дванадесети ден? вземи мерки, сериозно е  Peace

# 546
здравейте, и аз да дам малко отчет. Днес ми е 12 ден, засега имам -3,6 кг. През втората седмица смъквам по -200 гр. на ден, но съм доволна, понеже няма и ден, в който да съм на 100 процента стриктна. Сега си хапвам риба тон със салата и малко МАКАРОНИ вътре, че това съм сготвила на децата, и ако не хапна малко от тях, ще нападна тенджерата  #Cussing out.
Мога да кажа, че на см. не съм се мерила, но забелязвам голяма разлика.
И още нещо от мен- не знам при вас как е- но аз откакто съм на режима, не съм ходила до тоалетната  Confused Cry
Това е много време, ще се натровиш! Отивай още днес в аптека да ти дадат нещо това не е шега.

# 547
Дали може да се слага оцет вместо лимон на салатата?

# 548
 newsm10, добре дошли на новите японки.
  Gasiga, не знам как си издържала и при мен се получи така, бях преглеждала темата преди да стартирам и забелязах, че доста се оплакват от този проблем, не сме изключение. Аз след 3-я ден си правих чай от майчин лист(сена), след 6-я отново се наложи, действа леко и по принцип не води до "мързеливи черва", но все пак не бива да се прекалява. Непременно си измисли нещо.
   Мисля, че ако оцетът е обикновен, а не балсамико или друг подсладен няма да е проблем
Утре ще се включа с резултати
Стискам палци слабеещи newsm53

# 549
Здравейте, момичета, да се отчета:
Ден 1: - 1,2 кг, като не съм спазвала стриктно  Embarassed Успех на всички отслабващи  Laughing Peace

# 550
Разкошна, при теб как върви?  Laughing

# 551
Страхотен резултат , браво на теб, дано да продължаваш така, ето го моя резултат за седем дни -3.3, без прегрешения. Доста тромаво, но явно това са ми възможностите, миналата година бях на сиропа мадал-бал и за същия период бях свалила 3.8. Изглежда си е до организъм newsm78
Дами, желая ви много и бързи минуси newsm10
   Ох, да допълня само, че продължавам с още 7 дена tiptoe

# 552
Страхотен резултат , браво на теб, дано да продължаваш така, ето го моя резултат за седем дни -3.3, без прегрешения. Доста тромаво, но явно това са ми възможностите, миналата година бях на сиропа мадал-бал и за същия период бях свалила 3.8. Изглежда си е до организъм newsm78
Дами, желая ви много и бързи минуси newsm10
   Ох, да допълня само, че продължавам с още 7 дена tiptoe
Поздравления пак е добре  Hug бавно, но славно  Laughing.

# 553
И аз се присъединявам към вашата група от понеделник  Wink. След второ раждане (доста след... бебето е на 10 месеца вече) съм 75 килограма. Правила съм я преди няколко години и така си върнах (почти) нормалните килограми след първата бременност. Ще давам отчети за да се мотивирам. Искам да стигна 60 килограма до лятото. Успех на всички  Simple Smile

# 554
Разкошна,ти беше питала дали се свалят мазнини при диетата.Да,свалят се.Тази диета е добра да се следят резултатите със см.,защото се свалят бързо см.Разбира се при всяка диета първите дни се изхвърля вода,но след това е реалното сваляне.Диетата е високобелтъчна,затова се свалят мазнини.Аз започвам също от днес,мерки ще дам по късно....цел поне -5кг и някой друг см. LaughingУспех ,момичета :boрuquet:!
P S .Започвам от 64 кг, първоначална цел 60 кг (за 1 г.съм свалила 10 кг и ги задържам)

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 16:18 от sisi_35

Общи условия

Активация на акаунт