Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 407
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • близо до брега на морето
Къзлар, нараних домочадието и съм готова Peace.Тоз дет играе Емир (добре играе-получава му се ролята.Сега си мисля оня дет се отказа от тая роля дали щеше да може да се справи.Гледах го малко в булките и сакаш тая роля немаше са му се получи).

# 107
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нали ще има озет, че ще се къпя да знам имам ли време  newsm78

# 108
Ще има сигурно, Ирко  Hug но не се знае колко дълъг... по-чабук се къпи  Joy Joy Joy

# 109
Сигурно ще има текрар (озет демек Mr. Green)-Ирка Hugимаш време. Аз я свърших тая работа, че и прах Joy Joyи вече съм стъкмена (ма сигурно ще се местя на компа-мъжо оди от стая в стая и гледа хаберите Joy Joy Joy).И ме пита-пак ли почваш с тия сериали hahaha hahaha hahahaне свършиха ли? Как да му обясня, че тоя е нов Embarassed Joy Joy Joy

# 110
  • София
Къзлар, нараних домочадието и съм готова Peace.Тоз дет играе Емир (добре играе-получава му се ролята.Сега си мисля оня дет се отказа от тая роля дали щеше да може да се справи.Гледах го малко в булките и сакаш тая роля немаше са му се получи).
Миме и аз джанъм и казах да не ме безпокоят до 23.00 часа примерно  Naughty

# 111
  • София
Сигурно ще има текрар (озет демек Mr. Green)-Ирка Hugимаш време. Аз я свърших тая работа, че и прах Joy Joyи вече съм стъкмена (ма сигурно ще се местя на компа-мъжо оди от стая в стая и гледа хаберите Joy Joy Joy).И ме пита-пак ли почваш с тия сериали hahaha hahaha hahahaне свършиха ли? Как да му обясня, че тоя е нов Embarassed Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha
Нема да признаваш  Naughty

# 112
Ади къз Hug Hug Hugбезпроблемен нет-аз си пуснах първия линк на Евито bouquetи гледам вече нащи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 113
Ааа на Фуку щеше да му се получи  Peace
В Булките му беле ролята на добряк ама кат тръгне да беснее и да става лош е бомба  Crazy

# 114
Добър вечер прекрасни Hug Hug Hug наместих се и аз

# 115
Ий акшамлар,къзлар!  Hug Hug Hug

Приятно гледане и безпроблемен нет !

Ааа на Фуку щеше да му се получи  Peace
В Булките му беле ролята на добряк ама кат тръгне да беснее и да става лош е бомба
Crazy
+ 1 И според мен . Peace

# 116
Верче Hug Лава Heart Eyes Hug-може да сте прави къз'не съм го гледала на друго място (имам спомени от Пътя на Емир-ма саде това).То и тоз сегашния съм го гледала само в АШК-а, пак беше зенгин ма не толкова лош

# 117
  • In the light side of the Moon!
приятно гледане моми4ета  Hug Hug Hug Hug

# 118
Тук ми е много сладка Ниханчето, като жребче е с бялата рокличка, бягаща след Кемал  Heart Eyes

# 119
Рени bouquet
Приятно гледане Hug

Общи условия

Активация на акаунт