Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 576
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те сега го повтараят зарад адаша и Ренка Laughing(адашчето е звъняла на Бу Joy Joyи да не го отърве сега отново се излъчва)
Тя като е сарош, много ще види Бу ли  е на екран или Емир  hahaha hahaha hahaha

# 226
  • София
Ирка първо да ти благодаря джанъм за превода в ефир  newsm51
Аз обаче чакам българската версия защото има много неща да си изясня  newsm78
Да ви кажа след тази серия нещата започват да се затягат
Кемал ще започне да нанася своите удари един по един  Mr. Green

Много ми харесаха всички как си изиграха ролите еле па Емир е направо трепач  #2gunfire
Уникално играе
Несли и Бу направо ме разбиха  ooooh! Аз рядко плача на филм но този път успяха да ме просълзят и то на няколко пъти

# 227
Ирче и аз ти благодаря, мила  Hug Heart Eyes bouquet

Споделете впечатления от серията  Whistling
Мен ме държа със свито сърце през цялото време  Blush
Много ми харесаха сцените Кемал-Нихан и другата конфигурация тоже  Peace Mr. Green
Дано тез тъпаци комшиите да са го гледали, че да направят приличен рейтинг  Peace
Ако са гледали пак Ертугрула...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 228
Ирка, благодаря ти! Hug Hug

Ще ми се да изгледам и трети епизод и тогава ще мога да коментирам. Засега ми харесва кастинга на основните персонажи - Кемал и Нихан, Емир и Лейля, двамата бащи и майката на Нихан. bowuu
Но за сценария още не мога да кажа нищо. Малко банален ми се струва... Rolling Eyes Може би ако разбирам напълно диалозите, ще ми хареса и сценария... Embarassed

# 229
  • София
Еви имаше много силни моменти но най-много ми подейства когато Кемал и Нихан по едно и също време слушаха песента която тя му беше изпратила по GSM-а
Ето го този момент

Вижда се как страда това момиче от тази насилствена връзка с Емир не е щастлива
Чакам да разбера какво се е случило между Лейля и бащата на Нихан нали я показаха с булчинска рокля. Започвам да си мисля дали не е била бременна от него  newsm78

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 23:34 от БлагаВест

# 230
  • У Диспансера ...♥♥♥

Еве, мен тая сцена много ме впечатли, и двамата много добре я изиграха. Щом половината се чудехте сън ли беше аджеба, или реалност  hahaha hahaha hahaha

# 231

Еве, мен тая сцена много ме впечатли, и двамата много добре я изиграха. Щом половината се чудехте сън ли беше аджеба, или реалност  hahaha hahaha hahaha
вай бе... пак да кажа  Crazy

# 232
  • София
Още един много силен момент който показва болката в душата на Нихан
https://www.facebook.com/KaraSevdarabic/videos/vb.901059313287995/960775063983086/?type=2&theater

# 233
Те сега го повтараят зарад адаша и Ренка Laughing(адашчето е звъняла на Бу Joy Joyи да не го отърве сега отново се излъчва)
Не е Laughing

Здрасти Hug Hug Hug

# 234
  • София
Не е Laughing

Здрасти Hug Hug Hug
Ооо компанията как сте  Heart Eyes

# 235
Не е Laughing
 Joy Joy Joy Joy Joy

Здрасти Hug Hug Hug
Ооо компанията как сте  Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Рени  Hug Heart Eyes не гледа ли серията в кръчмето  Joy Joy Joy

# 236
Еве не съм Laughing това не е Фатиха Heart Eyes

# 237
# 238
Тя като е сарош, много ще види Бу ли  е на екран или Емир  hahaha hahaha hahaha
newsm09 тц,тц,тц ooooh! Бубето мога го разли4а и из между 1000 мъже кога съм кьоркютук Mr. Green даже успях и да те про4ета Joy Joy Joy Joy при тва с голям интерес Hug Сега отивам да го пускам, та да съм съвсем в 4ас Laughing
Ади лека Heart Eyes

# 239
Изгледах го Heart Eyes Много съм впе4атлена от играта на вси4ки, а Неслито ме просълзи, когато се криеше и пла4еше докато Кемал се сбогуваше със семейството си. Толкова истинско го изигра...тези сълзи и ридания, тая мъка която беше изписана на лицето....направо те боли и теб душата докато я гледаш ooooh!  Евала Heart Eyes Страхотна игра Naughty
Леле, трябва много бързо да спя, 4е осъмнах ooooh! ooooh!
Ади пак лека, 4е ако се замотам още малко и направо добро утро трябва да викам Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт